Bebelusi de mai-iunie 2005 (80)
Raspunsuri - Pagina 14
Danelutza spune:
Babygirl frumoase pozele si copilashii, sa intzeleg ca va inscuscritzi ? ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
loreen spune:
Adina,Gabitza frumoase tare pozele...da de ce plangea mai Andrei asa cu spor?! Nu-i placea in iarba?!Ema este tare procupata de natura ...si le sta asa bine impreuna...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Andrei a rezistat eroic la avansurile Emei, dar cind a fost vorba sa-i ia covrigul n-a mai putut
Si da-i lacrimi...riuri, riuri. Fata a incercat cu mangaieri, cu vorbe, i-a dat si covrigul ei, baiatul meu s-a tinut tare. De-abia la final s-a dezghetat putin atmosfera. Mi-a fost si ciuda, ca acasa e ca o maimutica, in continua miscare si tot cu vorbele la el. In parc il apuca somnul ala greu, doarme pe rupte si cind s-a trezit l-a apucat sclifoseala si plinsul. Oricum, de data asta a fost treaz, ca la intalnirile trecute nici macar nu i-au vazut ochisorii. E spre bine, poate data viitoare se iau si de minutze. Uitati si pozele noastre de la locul faptei aici.
Costi a vrut sa vada cum e cu doi copii in brate, a vrut si o poza de grup cu mine si cu el cu un baietel si o fetita. Asta cica era un apropo "suptil" ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
babygirl spune:
Danelutza,Loreen, piticii au fost tare dragalasi in iarba.Am observat si cativa plimbareti prin parc ce s-au oprit,i-au privit si au zambit. Ema facuse pasiune pt o frunza uscata.Cred ca ii placea ca fosnea.Andrei de data asta n-a dormit,dar ar fi vrut...
Nu ma plang caci l-am prins cu ochii deschisi.E leit Gabitza,zic eu.I-am promis ca pana la urma ma imprietenesc cu el caci azi mai mult de atingeri de mana n-a prea vrut. Dar e un scump,mai ales cand face botic.Si cuminte,nu ca zuza mea.
patriciaRO spune:
Noua ne-au plecat musafirii si acum va pun pozulici cu ce au facut baietii. Defapt nu mare lucru ca baietelul asta Daniel e putin cam salbatic si nu prea era foarte atras de Alex. Iar Alex care este foarte sociabil avea chef de joaca si asta daca il atingeai, plangea... Asa ceva...
Apoi am fost nitel pe-afara prin parc si am facut ceva pozulici cu parcul mare... Acum pe seara...
BAIETII SI POZE DIN PARC
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
Buna seara!
azi tot o munca a fost la noi...abia acum ne-am mai domolit iar tati ii da papa de seara la pitika, eu am renuntzat dupa ce mi-a dat un pumn peste castron si ne-a facut purcei pe amandoua. am vazut ca seara il prefera pe el la masa si mie imi face niste mofturi si faze de circ...n-au decat, asa am si eu un moment de respiro!
vad ca v-ati petrecut bine...parc, intalniri...bravo voua, sa va fie de bine!
Ioana - cum se mai simte Ana? speram ca i-au trecut bubele. pe aici exista o boala numita "la sesta malatia", e din categoria bolilor copilariei, infectie cu un tip de herpes virus si se manifesta cam cum ai descris tu...febra si apoi eruptie de pete/puncte rosiatice intai pe trunchi apoi fatza si restul corpului. nu se da nici un tratament, trece de la sine si e considerata o boala usoara. orice-ar fi, tinem pumnii sa se faca bine repede!
Beatrice - multumesc pentru lamuriri...am reusit sa ma informez cat de cat de pe net si maine se urneste in sfarsit maica-mea sa vorbeasca cu cineva de la pasapoarte...sa stii ca nu e convenabil sa-i faci minorului pasaport deoarece e valabil doar 3 ani, asta e o grija in plus! Alyssa e deja trecuta in pasaportul sotzului, o trec si in al meu si suntem ok, oricum n-as lasa-o sa mearga undeva cu altcineva in afara de noi pentru nimik in lume!!!
Mstroie -
sa rezisti...of, copiii astia cat ne mai chinuie...tare greu e sa nu dormi noaptea si sa-i si asculti urland ore intregi cred ca e teribil!
Danelutza - cred c-a s-a produs vreo scurgere de cafea de la munte-n jos...s-a energizat tati al nostru si s-a apucat de zugravit, ca norocul nu in casa!
![]()
cu analizele Isabellei cum e? speram toate bune!
Tamar - drum buuuuunnn!!!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
Tdi spune:
Frumoase poze, Beatrice...apa aia e lac sau ce? cred ca e super parcul!
Mai voiam sa va spun ceva fetelor, va multumesc pentru aprecieri la dresa peroanei mele dar haideti sa nu exageram (ca mi se urca la cap
)...orice femeie arata bine abia iesita de la coafor, nu? mai sunt si fotogenica si va mai zic un secret: am pus doar pozele in c
are am iesit bine...hi hi
in rest arat ca mama padurii, sincer!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
ioanailincam spune:
Hello, hello, intru repede intre cratita, adormit copilul si baie. Of, iar a trecut week-end-ul, iar ma ia balamucul
Ana e in acelasi stadiu cu bubele, multmim de intrebari si urari. Daca e intr-adevar rubeola (Loreen, rubeola e pojarelul, as pune poze sa vezi daca seamana, dar bubitele sunt atat de discrete incat nu cred ca s-ar vedea) intr-adevar trece de la sine si nu trebuie tratament; la fel si daca e alergie la antibiotic. Dar ma calca pe nervi treaba asta ca nu am voie sa-i fac baie, e deja a treia zi de nespalare si duhneste toata a pastile pentru ca pana si transpiratia ii miroase asa, dar daca n-o pot spala...
In rest, iar a trecut week-end-ul fara mare spor. Noroc ca am fost azi la piata, altfel nu vedeam eu frumusete de vreme. Am luat si capsuni (i-am dat si Anei una si dupa ce a gustat-o - stiti ce oroare are ea de acrituri - a tresarit de-a dreptul de rea ce era
, am ras si eu si tati de nu mai puteam), culmea e ca aveau ceva gust, dar nu erau destul de coapte. Cam cu asta ne laudam.
A, dar nu v-am zis unde am fost ieri dimineata. Am avut un voucher de la colega mea la faimoasa clinica unde s-a dus ea sa slabeasca (era gratuit un diagnostic ori corporal ori facial, precum si un tratament). Eu am ales facial ca e in ultimul hal fata mea si m-am dus la diagnosticat. Rezultatul: ten foarte incarcat si deshidratat. Ma duc saptamana viitoare si la tratament, sunt tare curioasa cum va fi, deja arata la ei ca in nava spatiala, un lux si o amabilitate iesite din comun. Iar apoi evident mi se va face oferta (cate sute de Euro?) pentru continuare tratament/intretinere. Va tin la curent doar asa de amorul artei, ca e clar ca bani nu o sa am.
Gata, va las ca mai am de treaba si vreau sa apuc sa mai stau si un pic la TV linistita. Va doresc o saptamana buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
Ioana sanatate multa, multa, multa si...

Teddy si eu il mai las pe al meu sa-i dea mincare, asta ca sa se invetze cu amindoi. Isabellei ii dau rezultatul al singe martzi, sper sa fie bine, ca-mi vine mie sa vomit cind ma gindesc la picaturile alea cu fier. ![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami