tampoane 'intra'?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai eu am zis ce simptome am..nu ca nu stiu a le folosi...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Si eu folosesc OB-uri de aproximativ 5 ani si ma simt foarte bine cu ele si nu am avut nici o problema. Daca nu s-ar mai gasi pe piata m-as duce si in alta tara dupa ele. Ii multumesc doamnei ginecolog care le-a inventat!

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sibel spune:

A sosit pachetul cu DivaCup. Chiar acum o port, sper ca am pozitionat-o bine, e super confortabila - cu alte cuvinte nu se simte deloc. Doar ca trebuie exersate manevrele un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Si eu cred ca tampoanele OB sunt super eficiente si le folosesc de aproape 5 ani.
Dar am o mare nedumerire:pot provoca rana pe col?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Da, pot provoca rana pe col si nu e din ignoranta (s-a scris despre schimbarea tamponului la un anumit interval) ci cred ca e mai degraba vorba de abundenta mucoasei vaginale. Eu am patit-o. Fluxul meu menstrual este oricum scazut si nici cu endometrul nu stau prea bine. Am renuntat deci la ob-uri. Acum folosesc always sensitive si ma simt destul de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

mah...si io am citit ca pot provoca rana pe col...dar numai in combinatie cu ceva microorganisme de acolo...deci o candidoza, tricomonas, hpv...etc...si dc nu sunt schimbate des...

acu' io fol de pe la 18 ani ob.uri...deci de 12 ani si n.am nici o rana pe col...n.am avut vreodata...dar matusi.mea...care n.a fol.in viata ei ob.uri are o rana pe col datorata clamidiei...

asa ca, zic io, dc nu exista vre.o infectie prin zona...n.ar avea de ce sa dea rani pe col...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Ob-urile usuca mucoasa vaginala si creeaza un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor si ciupercilor! Si eu am fost fan Ob, dar acum am trecut pe absorbante, iar zilele trecute am comandat Divacup si abia astept sa soseasca!

Flavia si Bianca

Bia si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Sibel, ai incercat-o? Cum ti se pare?

Flavia si Bianca

Bia si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Eu sint fana o.b (le consider inventie de milioane),insa le folosesc doar daca e neaparata nevoie-plaja,calatorii,si cand absorbantul m-ar impiedica sa imbrac ceva special.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Sint super comode,dar le folosesc numai in diferite "ocazii"(plaja,calatorii etc).Eu de fapt nici nu am mult si nu ma tine mult...pupicei gagicutelor

Mergi la inceput