cu sinceritate iti spun ca si eu am folosit OBcam un an si a fost super,dar pana intr-o zi cand l-am intalnit pe sotul meu care este de altfel medic si astfel am aflat despre infectiile pe care le poti face,de la un timp poate chiar sa afecteze sistemul reproducator.asa ca multa atentie eu am avut problema cu Candida.Daca tii la sanatate mai bine renunta si suporta "scutecele" cateva zile.
Flaflo, normal ca am incercat-o! A sosit chiar cu o zi inainte sa am nevoie de ea. Ce mi-a placut este senzatia de curat, exact ca atunci cand folosesti tampoane interne. Ce mai ciudat, la extragere se simte un pic senzatie de..ventuza, dar trebuie sa te inveti sa o scoti in asa fel incat sa dispara efectul de vacuum. Se spala foarte usor, se introduce la fel de usor, trebuie doar sa ai grija sa o faci sa roteasca usor, altfel nu e bine fixata.
Imi pare tare bine ca am luat-o, dupa cum ziceam si intr-un mesaj anterior eu am facut STT de la ob-uri.
Na, ca abia astept sa soseasca si a mea, ca m-am saturat sa fiu vesnic patata!!!!
Flavia si Bianca
Bia vijelia