tampoane 'intra'?
Raspunsuri - Pagina 16
tusferi spune:
Inca ceva... Aveti idee daca se gasesc si in uk? Pe site-ul lor vad doar adrese din usa. O sa ma mai interesez. Am o prietena in uk si ea mi-ar putea trimite...
arinna spune:
Cand o sa-mi faca rau OB urile o sa cred si eu, oricum am mai multa incredere in ele decat in medici pentru ca fiecare iti da un diagnostic iar de rezolvat mai putin...oricum se pun numai cand e ciclul abundent, doua trei zile ( la mine a fost extrem de ebundent am probleme )
Si suna interesant Diva,multumim pentru idee [red]Pookie[/red la mine absorbantele nu fac nimic, as fi plina de sange in cateva minute...mai bine vata, dar nu face fata nici ea...Mai ales noaptea fara Ob patez si asternuturile si tot...
Asa ca depinde de fiecare, cine are ciclul in cantitati reduse nu are cum sa folosesca OB urile pentru ca nu se pot aplica iar cine il are abundent nu se descurca fara ele...
........................
Knowledge is power!
Tonia Antonia spune:
Pookie, iti multumesc pentru ca m-ai informat despre acest produs! M-ai convins, asa ca am si vorbit cu cineva sa mi-o cumpere din Franta. Abia astept sa incerc!
Multumesc!
krelia spune:
fetelor, cat ziceati ca e termenul de valabilitate al cupei Diva??
..ca poate face fata sapaturi si isi ea si ea..ce..numai voi sa aveti?![]()
![]()

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

26 august 2006
arinna spune:
Uite aici :
quote:
Originally posted by Pookie
stiam eu ca am uitat ceva
de valabila e valabila pana moare. :) nu-mi imaginez ca o sa tina mai putin de 5 ani (ei zic ca vreo 10), daca nu e bagata in cine stie ce chimicale care ataca siliconul.
cu timpul se decoloreaza dar asta nu o afecteaza cu nimic.
........................
Knowledge is power!
arinna spune:
Pookie
Dar daca ciclul nu e abundent- e la inceput sau la sfarsit , e indicata ???
........................
Knowledge is power!
Pookie spune:
e indicata de la inceput pana la sfarsit, si fara probleme.
daca aveti credit card se poate ordona de pe site (vezi unde zice international) chiar din romania. probabil dureaza vreo 2 saptamani pana ajunge.
succes si daca va hotarati sa o cumparati nu uitati sa duceti munca de convingere mai departe. cu cat e mai mare cerinta, cu atat va fi mai usor de gasit!
ardeiash spune:
fetelor m-ati lamurit si mi-am cumparat tampax. am purtat 2 zile... acum am dureri de ovare si ma simt balonata.... dupa ce am fost la toilette... m-am balonat de numa..numa.. a trebuit sa mi-l scot.. ca nu se mai putea... am revenit la absorbante... si acum
am si o scurgere abundenta... ce n-am avut niciodata.... in 25 de ani... dupa mine... deci nu sunt bune tampoanele.... ma gandeam sa mai incerc... da' cand m--am vazut asa "uda".. ma-ntrebam daca nu cumva am facut ceva rau!
s-auzim numai de bine! si 

olim spune:
Si eu folosesc de aproape 10 ani tampoane OB si nu am avut nici o problema cu ele, cel putin pana acum, si sper sa nici nu am.Am incercat odata sa folosesc Tampax, si am crezut ca mor.

Mie imi merg foarte bine,si nu am nici o molestie cu ele.
La inceput era mai dificil, dar dupa cateva incercari, nu am mai avut nici o jena.Cred ca nici nu as mai putea sa folosesc de celalalte acum![]()
Numai bine.
Tia spune:
stiati ca ob-urile au fost inventate de o femeie ginecolog?
pentru mine e o idee geniala, le folosesc demult si pana acum - nici o problema. este adevarat ca daca nu stii sa le folosesti, pot genera un calvar!
www.dropshots.com/laurentiub" target="_blank">sunt iute, nu ma prinde nimeni