Mamici de sept-oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 7
anangel_lexi spune:
Buna burtici!
Eu stau si astazi acasa, desi deocamdata nu mai sangerez si n-am mai sangerat nici de dimineata. Dar sa nu ma bucur prea repede...Oricum abia astept sa merg dupa-masa la dr.
M-am mai linistit ieri cand mi-au spus mai multe persoane ca au avut sangerari din astea in timpul sarcinii si ca totul a fost bine pana la urma...
In alta ordine de idei, m-am bucurat enorm pentru STEAUA, dar m-a durut sufletul cand i-am vazut pe rapidisti plangand...Asta e, una din echipe trebuia sa ramana acasa, din pacate...
Sephora, felicitari pentru fetita, si eu sper sa aflu astazi ce avem. Eu simt ca e fetita, dar cine stie, s-ar putea sa ma insel.
Pupici tuturor burticilor si bebeilor!
16+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
martha78 spune:
Salutare gravidutelor!
Sephora, felicitari pentru fetita!
Imi place numele ales de tine si noi ne-am gandit mult la un nume si am cazut de acord in final cu Darius ![]()
Tare mult m-ar tenta sa i-au si ceva hainute, dar nu prea indraznesc, voi ati luat ceva pentru bebei?
Si referitor la Utrogestan, am vazut si eu ca e valabila afirmatia sa nu il intrerupi dintr-o data; mie mi-a zis sa i-au in continuare cate 4/zi, desi mi se pare cam mult, am incercat sa i-au cate 3/zi si a fost OK, apoi am redus la 2/zi si aveam dureri, asa ca am crescut iar doza ![]()
Ieri mi-am luat si rezultatul la anticorpi si sunt fericita ca au iesit absenti si sper sa se mentina asa
Pentru fetele care au Rh negativ am o intrebare...e adevarat ca vaccinul trebuie facut preventiv caci daca il faci dupa ce nr anticorpilor a crescut, nu-si mai are rostul? Sunt tare nedumerita..
18+
pufymic spune:
Neata burtici cu bebici!
Andra2005 imi pare rau de cutu tau!...dar mai rau imi pare de tine ca inca te mai chinui cu greturile....
Lexi ma bucur ca nu ai mai sangerat si iti tin pumnii azi la medic!
Restul burticutelor cum va simtiti azi?Eu sunt f bine(ca de obicei) ca are grija Alesio de mine sa nu am timp s ama gandesc ca mi-e rau
!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
Martha78 ma bucur ca au iesit absenti anticorpii!Si imi place mult numele Darius....![]()
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
eloise spune:
Neata fetelor!
Eu n-am mai scris ieri pentru ca toata ziua m-am simtit rau
si am
de 2 ori. Nush ce se intimpla, tocmai acum spre sfirsitul trimestrului, cind ma asteptam sa se amelioreze neplacerile.
Ieri am fost la tirgul de carte Librex care are loc in Iasi zilele astea si mi-am luat ceva literatura, dar bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu iau si 2 carti despre sarcina....cu toata informatia abundenta de pe net, si tot nu-mi ajunge! Totusi cartile par destul de bune, mai ales una publicata la editura ALL, foarte voluminoasa si semistiintifica cel putin in aparenta.
Aici e innorat si rece astazi. Ma gindesc cu groaza la ultima zi de mers la servici din saptamina...brrr...noroc ca miine incepe weekendul!
Andra tin pumnii sa fie bine catelul tau. Inteleg cit te intristeaza starea lui, ai grija de el si Doamne ajuta sa se insanatoseasca!
eloise
floricika spune:
Buna dimineata burtici, desi numai dimineata nu mai e
!
Felicitari pentru cele la care se pare ca sunt fetize, se pare ca se mai echilibreaza situatia. Si eu mi-am dorit fetitza, desi am stiut de cand am ramas ca este baiat (asta apropo de presimtit) si acum sunt foarte mandra de baiatul meu!
Spre rusinea mea am adormit aseara in timpul meciului
...l-am vazut alb-negru![]()
Anangel, sunt convinsa ca bebele tau este bine, sa ne anunti cum vii de la dr
. Si sa iti spun ceva: daca tu nu ai vrut sa imi zici ca este baiat io iti spun tie:este fetitza!
Abia astept sa vad daca am avut dreptate.
Andra, imi pare tare rau de cutu tau![]()
Ale....la fel... saracautzu....
Martha, si mie imi place numele ales de voi, Darius, poate din cauza ca seamana ca David?![]()
Ignatica, vacanta placuta!
Pupici pe burtici
Floricika
17+ cu 
Poze
_Ralu_ spune:
buna dimineata!
cum va mai simtiti astazi? afara e tare urat, a plouat toata noptea!
lexi, mult, mult succes la dr azi. cand vii sa ne zici neaparat ce-ai facut. oricum mai mult ca sigur bb e bine si cu un tratament iti va trece si tie repede!
andra, e oribil prin ce treci cu catelul. catelusa mea are 7 ani si deja ma gandesc ca e cam batranica desi cei de talie mica se zice ca traiesc mai mult! nu pot sa-mi dau seama cum as reactiona daca nu ar mai fi! ea e bucuria noastra! dar pana atunci o sa fie si copilul nostru mare si poate altele or sa fie prioritatile si sentimentele cum zicea si pufy!
in alta ordine de idei, la mine au cam inceput sa dispara mofturile la mancare! am cam inceput sa pap de toate. aproape! am avut o incercare timida cu carne de pui, dar nu pot sa zic c-as mai incerca prea curand! in schimb am innebunit de cateva zile cu dovlecei prajiti cu usturoi, si ridichi! si cartofi taranesti.
felicitari fetelor care au fost la dr si si-au vazut bb-ii, sephora, try, si andra care sper sa vii cu vesti cat mai bune maine!
acum va las, si o sa intru poate mai tarziu!
raluca
18
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandachewww.surebaby.com/image.php?s 3 sex month sept date 9 years 2006 c pink bg 4\" border="0">
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png
Alinache spune:
buna fetelor!
nici nu stiti cat as vrea sa fiu in locul vostru si sa pot sa mananc si eu normal ! ciuperci, dovlecei, etc. acum mananc doar cornuri dimineata - din cauza greturilor, iar acasa nu se poate pune problema de mancat, daramite de gatit, ca eu cum intru in casa cum ajung in baie si
:(
si mai vreau sa fiu in locul celor care au fost la medic si stiu ca bb e bine sau chiar mai mult, stiu daca o sa fie fetita sau baietel si au deja si nume pt.el! eu mai am 1-2 sapt.pana la control...
nu vreau sa fiu in locul celor care au probleme cu sangerarile si greturile ;)
si eu am catelusa, de 10 ani, pe care o cam neglijez acum, ca n-am timp nici de mine, daramite de ea. ce stiti depre copiii aparuti in familiile cu animale ? exista vreu topic pe tema asta? tre sa facem ceva diferit, sa ne purtam altfel decat pana acum?
va pup si va citesc in continuare,
alina
11+
Alé spune:
Buna, fetele.
Apar si eu pe aici...
In primul rind, La multi ani, katia si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
lexi, m-am speriat cind am citit de singerarea visinie de ieri! Bine ca aia stat acasa si ca ai sunat-o pe dr. Ma bucur ca te simti bine astazi si ca singerarea s-a oprit. Succes la eco si sint convinsa ca vei veni cu vesti bune si ca te vei linisti.
andra, imi pare tare rau pentru catelul tau... Imi dau seama perfect prin ce simti. Eu am avut un motan persan, alb ca laptele, care a facut infarct s i mi-a murit in brate. Acum, astia mici... Si ca si cind n-ar fi fost suficient, acum Bela nu e bine deloc. E apatica, are nasucul uscat, nu-mi place cum ii arata blanita si mai rau decit toate astea, singereaza. Asa ca azi o s-o duc la doctor. Sper sa nu-mi dea vesti proaste, ca innebunesc. Si asa de doua nopti, dorm cu mina pe ea sa vad daca mai respira. Nici eu nu sint prea normala, dar as fi distrusa daca i s-ar intimpla ceva. Imi pare tare rau ca treci prin ce treci, dar poate cu tratament se va rezolva. Ca doar isi revin si oamenii dupa accidente vasculare. Incearca sa fii optimista 

.
Opresc aici ca netul face figuri si sa nu pierd ce-am scris. promit sa revin. 
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
15+ | Alé
andra2005 spune:
Buna fetelor.
In primul rind va multumesc ca sinteti linga mine, conteaza mult o vorba buna in situatii din astea.Nu mai ma lungesc prea mult.Eu am grija de el cum pot mai bine, in rest va fi cum va vrea Dumnezeu.
Martha 78 eu inca nu am cumparat nimic pentru bebe, astept sa vad daca e
sau
si atunci trec la treaba.Fie vorba intre noi, as prefera niste hainute roz
, insa cel mai important e sa fie un bebe sanatos.Felicitari pentru rezultatul de la anticorpi.
Eu am Rh pozitiv, asa ca nu stiu ce sa-ti raspund.
Lexi multa bafta azi la doctor.
Eloise lasa ca e bine ca ti-ai luat si niste carti legate de sarcina.Mult mai comod e sa stai sa citesti intinsa in pat sau pe canapea, decit in fata calculatorului si apoi sa te trezesti cu o stare de oboseeala sau dureri de cap.
Ralu imi faci pofta cu dovleceii prajiti.Daca gasesc azi in piata, imi iau si eu, ca tare sint buni
.Oricum, mersi de sugestie, chiar nu mai stiam ce sa maninc.
Alinache de greturi n-am scapat nici eu, insa le mai fentez cu cite o salata verde si parca mai imi trec.La mine seara devin puternice si atunci nu mai maninc mai nimic.Cit despre animale si copii, nu-ti face griji prea mari.Eu matur zilnic (sa nu fie par pe jos) si cam atit.N-ar strica o vizita la vet, sa-ti deparaziteze catelusa insa asta cind se apropie bebe.
Pufymic voi (tu si Alessio) ce faceti pe vremea asta urita?La noi ploua dar nici in casa nu stau, ca pina diseara se plictiseste si nu ma mai inteleg cu el.Asa ca vom iesi putin.
Va las acum, ca iesim, dar ne vedem cind vin de afara.
Sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara.