Mamici de sept-oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eloise, Alinache de la mine si sa va simtiti mai bine!

Ionicaaaaaaaaaaaaaaaaa?Nu ne zici cum a fost la dr?

Andra2005 si la noi e tare aiurea cd e timp ploios....ieri de ex a polouat fara intrerupere, si a fost si f frig, asa ca vrand-nevrand am stat in casa.....si la fel ca tine abia ma mai inteleg cu el cand nu iesim afara....si azi e urat dar am iesit ca nu ploua....inca.
Noi mai chemam la noi o vecina cu o fetita un pic mai mare decat Alesio si se mai joaca impreuna....(sau mai bine zis Alesio o bate pe Maia-ca asa o cheama pe micuta)....dar tot e mai bien decat singuri toata ziua in casa....

Fug sa pap ceva ca mor de foame

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Buna fetelor,

Tare urat e afara si ma indispune vremea asta....Ce sa mai zic de facptul ca al meu cap parca pluteste in ceva

Ce sa iesim afara...pe frigul asta..ne jucam prin casa, ne mai uitam la desene...Noroc ca Vladut nu face urat cand nu iesim.

La capitolul mancarica eu sunt la faza cu ciorbita de loboda cu ceapa verde, spanac, urzici..iam, iam...Cred ca imi este foame

Nu mai stiu daca v-am zis sau nu, dar la nume ne-am oprit momentan la varianta Luca Alexandru...mai vedem...

Vorbeati de gelozia piticilor existenti...Vladut nu pare sa aiba vreo problema, e bucuros ca o sa mai aiba un fratior (sincer nu stiu ce-o fi in capsorul lui, dar semnele sunt pozitive ),pune capul pe burta mea sa-l auda pe bebe si cand vede ca nu se aude nimic zice ca doarme ca sa se faca mare ca el.Vom vedea cum va fi cand s-o trezi cu el in casa.

Fetele care au probleme, sufletelul meu e cu ele.Sa va fie cat mai bine, cat mai curand.

17+ azi

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Buna fetele,
Sunteti foarte harnicute. Eu n-am mai intrat de vreo 3 saptamani. In ultima vreme m-am luptat cu o depresie, generata ( dupa cum spune medicul de starea de rau si de hormonii de sarcina ). Ii multumesc Lui Dumnezeu ca acum sunt bine ca tare greu mi-a fost cu tot suportul familiei.
Acum starea de rau a disparut si tonusul meu s-a schimbat radical. Ce ma ingrijoreaza sunt niste dureri de rinichi care au aparut din senin si care ma fac sa ma gandesc la o infectie urinara. Oricum luni ma duc sa-mi fac o urocultura.
Am vazut ca si pe unele dintre voi va preocupa modul in care va veti raporta la al doilea bebe. Si eu ma gandesc mult la asta. Oare o sa-l iubesc la fel de mult ca pe primul ? ( sincer acum mi se pare imposibil sa mai iubesc pe cineva la fel de mult ca pe fetita mea ).
Din partea ei nu or sa fie probleme pentru ca e inebunita de bucurie ca o sa aiba un fratior sau o surioara ( s-a rugat luni de zile inainte de a ramane eu gravida pentru el ). I-a ales numele, ii pregateste jucarii, merge cu mine la echo, ce mai e topita.

Alexxia

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia 7+ si Ruty 4,7 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea

Mergi la inceput

Nicol, Alexxia ce copilasi cuminti aveti.....mie mi-e groaza ce va face Alesio cand il va vedea pe bb mic....taaaaare mi-e frica ca va fi tot calare pe el si-i va da cu tot ce va apuca in cap....!

Alexxia si eu am in suflet aceeasi indoiala si intrebare: oare il voi putea iubi pe ingerasul mic la fel de mult ca pe Alesio(care e viata mea, ratiunea de a trai....universul meu...TOTUL!).
Fetele care sunt niste scumpe au zis ca da....eu astept sa ma lamuresc....cu speranta ca asa va fi!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Buna burtici si bebei din burtici!

ALEXXIA, imi pare rau ca ti-a fost asa rau, dar capul sus si sufletul la fel, ca vine unul mic, mic si fetita ta , ai vazut, ca de-abia asteapta sa-l vada si deja il iubeste.

NICOLSTOY, un pupic din partea mea lui Vladut, ca tare e cuminte si tandru si.... ce mai, trebuie pupat mult. De fapt sunt sigura ca toti primii bebei trebuie pupati si motociti la greu ca sunt niste comori, care, daca nu au inteles acum, vor intelege mai tarziu cat de bine e cu un frate sau o surioara.

MARTHA78, nici eu nu am cumparat ceva pentru bebe, si nici nu vreau sa cumpar decat dupa ce-l nasc, doar sa le aleg. Eu sunt mai superstitioasa din fire, si se zice ca nu e bine sa cumperi dinainte, asta nu inseamna ca toate fetele trebuie sa faca la fel, mai ales ca eu stiu ca e o prostie dar nu ma pot abtinesa nu cred.

LEXI, tin si eu pumnii sa fie bine cu bebe(desi nu ma indoiesc).

ELOISE,ALINACHE, greturile oricum nu dispar complet, decat cand misca mai tare, si tot mai apar puseuri de rau, si mie mi se mai intampla, dar nu-i nimik, bebe sa fie sanatos, ca asta nu e boala, ci o stare de miracol. e bine ca ai cumparat carti, as vrea sa iau si eu, asa ca te rog sa le citesti si sa ne spui si noua cat de bune sunt.

SEPHORA, felicitari pentru fetita! Era cazul cu atatia "derbedei". Si e chiar deosebit numele tau, nu l-am mai intalnit pana acum, ce sa mai vorbim, e clar ca pustoaica ta o sa fie UNICA.

CRI19, odihna placuta, ca si pe mine ma vaneaza o obosealaaaaaaaaa.

Fetelor, eu zic sa facem galerie toate sa ne dea vreun semn IONICA, nu se poate ca de la o neintelegere sa stea atata timp suparata.
ACA CA:

IONICAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Gripo multumim de pupici, dar in legatura cu "tare cumintel" mai discutam....

Adevarul e ca as mania pe D-zeu sa spun ca am probleme cu el ,face schestii in limta varstei, deci e ceva normal, asa ca....Mai ales dupa ce am vazut alti copilasi, al meu mi s-a parut super cuminte.

Si ce ziceam ca e cuminte.....eu va scriam bine merci si el turma apa dintr-o sticluta (la spatele meu fiind) si-si spala omu' rotile la masina (are o masinuta mai mare cu volan, fara pedale, cu care se tot taraie prin casa)asa ca.....no comment.

Mergi la inceput

Aaaa si inca o chestie, povestea cineva ca piticului ii plac sanii lui mami inca f tare.Nu stiu cat are piticutul respectiv, dar al meu are 3 ani si tot mai pune mana, ca sa se asigure ca sunt acolo .Bine ca o perioada f lunga de timp, dupa ce l-am intarcat (a supt 1 an si 4 luni jumatate , ce-i drept l-am intarcat neasteptat de usor)adormea numai daca avea ambele maini pozitionate in locurile pretioase lui.Faza e ca pur si simplu acum nu-l mai suport sa ma pipaie, ce sa mai zic ca uneori ma si ciupeste, intentionat de imi vine sa . Deja am inceput sa-i zic ca nu-i mai apartin si ca sunt ale lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Buna fetele,
Sunt tare mandra ca apar si eu cu bebe la poze. Mersi PufymicEu fara poze, eu cu poze acum. Di conduc detasat la poze. Pai eu am pus, acum daca aveam film, va dati seama cate poze i-am facut lui bebe.
Am si eu o nedumerire: de ce mai luati utrogestan dupa sapt. 14? Eu am inteles ca progesteronul se ia pina la 14 saptamani cand placenta este total fosmata si e capabila sa produca singura suficient progesteron. Si vad ca voi tot luati in continuare. pai eu abia astept sa ajung la 14 saptamani sa scap de el, ca nu il mai suport. Daca imi da si mie in continuare...Sper sa fie totul in regula si sa nu mai fie nevoie.
Iar cu greturile, vin si eu din urma puternic. Nu vomit, dar greturi la greu. Am zile in care nu maninc mai nimic ca toate mi se par amare. Mai bag din cand in cand miere si bomboane cu menta. Si poftele...De ele ce sa mai spun. Ca am cateodata pofte de imi vine sa plang.Si poftesc la te miri ce. De ex de ieri tot poftesc la kivi care nu mi-a placut in viata mea, dar acum e cel mai bun fruct. Si la capsuni. Dar sunt scumpe tare. Am luat pana acum de 3 ori, dar nu ma mai duce buzunarul la asa pofte scumpe. Mai asteptam poate se mai ieftinesc.
Sa aveti o zi buna si bafta fetelor care inca nu au plecat la eco.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Fetele, aseara am baut o gura de energizant (Red Bull). Dupa un sfert de ora, sa vedeti ce miscari de trupe am declansat...a miscat bebe minute bune. Si miscari in toata regula, nu falfairi....
(de vreo saptamana simteam incercari timide de miscare, ei bine, aseara a facut-o lata)

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Gripo si eu i-am trimis un PM lui Ionica....sper sa ne raspunda cat de curand...

Tanima si sa fiti sanatosi amandoi!

Nicol zici ca-si spala rotile la masina?.....si eu cand sta Alesio cuminte sunt convinsa ca face vreo traznaie si nu ma insel niciodata...!Macar acum sunt curate...(rotile)!

Carmen(mephala de la ce vine?) Red Bull zici? Mai ca as bea si eu o gura...

Noi acum am venit de afara dar e tare frig....am inghetat ...si am stat o ora....acum ne revenim....Alesio vorbeste(cred ca asa se incalzeste el mai repede)...bb mic vad ca e cumintel...

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput