Mamici de sept-oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, nu va pregatiti de meci?

sotul meu saracul iar lucreaza azi, ca si in tur, dar pleaca la 8.30 si il prinde, ca face 20-25 min pana acasa!

lexi, sa te uiti la meci linistita! sa nu te agiti prea tare, desi nu cred sa-i faca rau la bb bucuria! speram! esti stelista parca!

hai steaua !!!

raluca 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos

http://community.webshots.com/user/ralucamandache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fusca spune:

LEXI CE NEBUNIE SI ASTA CU SINGERARI LA 16 SAPTAMINI?SA TE DUCI MAI REPEDE LA DR CA EU AM TRECUT PRIN ASTA SI STIU CUM ESTE ITI DORESC NUMAI BINE SI TIE SI LUI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

KATIA , LA MULTI ANI! fericire , implinirea tuturor dorintelor si un bb sanatos si mancacios.

Lexi, doamne ajuta sa nu fie nici o problema si sangerarile sa inceteze. Multa bafta!

Felicitari celor care au aflat deja sexul bb-ului. Si eu imi doresc mult sa aflu ce v-a fi fetita sau baietel. Nu ca ar conta dar sunt curioasa.

Pufymic si Acd2you cred ca e normal sa fie gelosi. Au avut toata atentia noastra si dintr-o data trebuie sa o imparta cu altcineva.Eu l-am alaptat pe Dragos pana la un an si o luna si l-am intarcat tare greu. Cel mai drag lucru is tzatzele. Alea nu vrea sa le dea si gata. Si Cristi sotul meu daca spune ca sunt ale lui se ratoieste si chiar vrea sa-l loveasca.Noaptea doarme doar cu mana pe ele.Problema cea mai mare e ca eu stau si bine dela mama natura.
Ca tot spunea cineva de sutiene luate de dincolo e si sfatul
meu . Aici nu mai nimic, cel putin pentru mine e o mare problema.

Va doresc tuturor copii mancaciosi ca Dragos nu mananca si e cea mai mare problema. Azi e o zi in care a manact ceva mai mult dupa 3 sapt. de pauza.

Pupici tuturor,

17+

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fusca spune:

SALUTARE RR RALUCUTZA ! SPUNE-AI CEVA DE MECI? SOTUL MEU DEJA MINCA SEMINTE SI E IN FATA TELEVIZORULUI ...SE PREGATESTE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna burtici,
Ma bucur ca a-ti reusit sa vedeti pozele asa ne cunoastem parca mai bine nu?
Azi dimineata iar aveam ceva prelins pe san asa ca e sigur lactatia care da semne...doar ca de sanul drept mi-e un pic frica ca sfarcul este mai mult in interior si nici nu s-a inchis la culoare doar stimulat iese. Sper sa nu am probleme cu el. Il masez tot timpul cand i-mi aduc aminte.
Despte doppler eu l-asi lua pe cel cu 69 euroi ca asta care l-am vazut eu in Miami era profesional si costa 500$ si parca nu mi-a venit sa dau atatia bani pe el. Cred ca a-si fi tare fericita sa-i aud mai tot timpul inimioara lui BB , nu sunt stresata de fel chiar foarte linistita si calma din fire, poate si pt ca nu am mai avut nici o experienta neplacuta inainte cu privire la sarcini. Este prima oara in viata cand am vrut copil si ne-a iesit din a doua luna de incercare.Oricum suntem tare fericiti si tati pe cat e de mare si fioros cand te uiti la el ,pe atat de moale e cand se uita la burtica si vorbeste de BB.

Katia, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!, sa fii sanatoasa si un BB la fel de sanatos.

Sibylle, eu nu as sta pe ganduri.Daca poti sa ti-l permiti si ti-l doresti ia aparatul Doppler.

Fusca, bine ai venit! Iti doresc o sarcina usoara .

Lexi, Felicitari pt miscarile lui BB(si eu inca le mai astept ) si sa se termine cu sagerarea cat de repede.

Pufymic , ma bucur ca-ti place burtica mea, m-am cam chinuit sa nu iasa cu colaceii aferenti si mi-am ridicat mainile ca asa a fost mai bine.hihihi

Ignatica, sa ai o mini vacanta placuta si te asteptam inapoi. mi-a facut mama programare la clinica Seza pt morfologica la Dr Anastasiu. Am sa vad cum i-mi place de el si poate raman la el.

Cricor mi-am facut deja provizii(ieri am impachetat o valiza de haine si nu se vede ca am luat mai nimic din dulap) ca stiu care e situatia acasa cu hainele pt marimea mea in general asa ca mi-am luat si sutiene si haine de gravi si la BB cateva si am gasit un monitor de BB cu camera video tare fain, pot sa-l urmaresti pe BB de oriunde pana si de afara de la paine cu sunet si vizualizare...scumput dar sper sa fie bun si pt cand va fi mai mare sa-l urmarim ce face singurel prin camera. Soacra ne-a zis ca poate o sa ni-l puna el noua in dormitor sa ne urmareasca el pe noi mai in colo.

Ralucutza mersi ca ti-au placut pozele de la nunta si rochita, am facut-o de comanda(iar probleme cu marimea) iar pt tati am umblat toata tara sa-i luam costum. Mai am poze de la nunta vreo 400 dar am incercat sa pun doar cateva ca sunt la inceput in ale pozelor pe net. Ma bucur ca BB-ul tau e bine si nu mai ai dureri.

Floricika , a-si veni eu la gimnastica pt gravi dar sunt inca departe si plus acasa fiind din BV , trebuie sa caut ceva pe acolo.Mi-am luat ceva DVD-uri cu Yoga, stretching si mai incerc prin cabina dar nu am loc destul.
16+

Silvia
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mexxa deci l-ai simtit pe bb?Felicitari!!!!!!

Susa m-am distrat citind cum ti-ai facut tu poza la burtica....cu mainile in sus!Esti mortala!

Fetelor din Timisoara va rog recomandati-mi si mie un dr bun(eventual preturi, nr de tel, adresa cab. dc are)pentru o prietena si ea care ar vrea sa nasca in Timisoara nu in Arad ca aici e jale....

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Salutare burticutze

Fucsa, bine ai venit si ma bucur ca ai spart gheata cu fetitele. Felicitari!!!!

Lexi, stai cumintica , odihneste-te si o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma..si sunt sigura ca bebele sta bine acolo la caldurica

Acai24, felicitari pt baietel

Ionica, pe unde esti???? Sper ca sunteti bine si tu si bebica si te asteptam cu vesti

Raluca, sunt optimista cu unele lucruri si pesimista cu altele….dar in ce priveste gravidanta sunt optimista si ma gandesc ca totul o sa fie bine, poate si pt ca n-am avut probleme..asa ca mie imi place sa fiu graviduta si as mai putea sa mai fiu inca de 3 ori , ha ha ha ha …imi pare bine ca ai venit cu vesti bune de la ecograf

Katia, ce de cadouri frumoase ai primit , bravo tie si inca o data “ La Multi Ani”

Ignatica, Mexxa, da Doamne sa aveti baietei daca asa va doriti….si eu mi-am dorit un baietel si uite ca a iesit o fetita frumoasa pe care n-as da-o nici pe 100 de baietei….

Pufymic, ma bucur ca Alesio al tau e nazdravan, lasa ca sa trebuie, nu unde-l pui acolo sa stea ca nici asa nu e bine, ha ha …
Si Alexia mea incepe sa fie nazdravana..ieri s-a urcat pe o masuta si a inceput sa se plimbe pe ea sis a dansezi si-apoi sa sara de pe masa..noroc ca am prins-o, ha ha oricum eram in preajma ei sa nu cumva sa cada de pe masa…asa ca acum adio masuta in sufragerie ca a trebuit sa o mutam ca altfel nu mai scapam de ea….si ce plansete ca n-am lasat-o pe masuta….si al tau baiat urla ,ca de plans nu pot zice ca plange, cand nu-l lasi sa faca ceva????

Pupici fetelor si aveti grija de voi

16+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylui spune:

Pupici la toate buricutzele, mai vechi si mai noi pe aici!
Nu cred ca ma mai tineti minte, nu prea am scris, dar sa stiti ca v-am citit mereu si imi sunteti tare dragi. Ma bucur tare mult ca unele din voi v-ati imprietenit, m-am intristat sa citesc ca unele s-au suparat pe aici, eu cred ca indiferent ce scriem, important este ca suntem impreuna intr-un anume fel si ne impartasim sentimentele si banalitatile de zi cu zi, exact cum le-am povesti unei prietene reale. Si cel mai important, ca la greu, sa ne sustinem cu vorbe placute si sfaturi.
De ex. eu ma tot uit sa vad daca se mai plange pe aici cineva ca are burtica prea mare sau ca s-a ingrasat cam mult, ca eu la 13 sapt ma simt ca un butoias cu TNT, unul din motivele pentru care nu am prea scris (lipsa de timp in principal) a fost ca mi-e tare greu sa stau la birou pentru ca burtica mea vrea in sus, nu vrea indoita, asa ca in putinul meu timp liber stau lungita in pat, pentru ca orice alta pozitie ma incomodeaza. Voi cum aveati burtica la 13 sapt, se vedea asa mult, ca am citit ca abia pe la 5 luni trebuie sa se vada. Sa nu credeti ca mi-e rusine cu ea, sunt chiar mandra, dar mi se pare enorma. Si deja am luat 3 kg in greutate ( de la 55 kg (1.65) am ajuns la 58). Recunosc ca aveam un pic de maniament (asa zice socrumiu ca se numeste stiintific sunculita mititica de pe burtica) dar nu se vedea prea rau.
Va pupic dulce pe toate si va urez multa multa sanatate si bebei minunati!
Ps: Am fost la echo sapt trecuta si "e posibil sa fie baietel"-citez medicul! Asa ca sunt in culmea fericirii! Am simtit mereu ca va fi baiat si binenteles se va numi Mihai asa cum am visat dintotdeauna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cici da, si Alesio urlaaaaaaaaaaaa de ma capiaza cand nu il las sa faca ce are el chef(prostii adica)!Noroc ca-s cam "surda" de felul meu cand vine vorba de urletele lui de prapadit mic si cand vede ca n-au efect se lasa pagubas!
Ma bucur ca si tu te simti bine!Si eu ma simt super!In afara de durerile de cap ....dar trec!

Ionica, Try va asteptam cu vesti de la medic!

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Stau de 3 zile si ma chinui sa fac poze din filmulet cu bebe. Si chiar daca nu am reusit, am facut poze la filmulet cu aparatul Si iaca si la mine poze. Vreau si eu in album. Nu ne vedem prea bine, da... Sa fim si noi acolo la bebei. Si mamica bineinteles, chiar daca nu are ce arata.

Mergi la inceput