Mamici de sept-oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

KATIA La Multi Ani!!! cu sanatate, sa fii fericita alaturi de cei dragi si tot ceea ce iti doresti sa ti se implineasca.
Sa ai parte de o sarcina usoara, o nastere si mai usoara si un bebe sanatos si mancacios.

16+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

Katja!
tare harnicute sunteti dutelor! abia apuca omu' sa va citeasca. deh, unii mai si 'munceste' - cateodata ;)
alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ignatica pai dc plecati maine eu va zic drum bun si concediu placut, si lasa mey DC-ul si te relaxeaza!

Alinache si noi "munceste" numai ca acasa cu calc deschis non-stop!Plus ca nu ne streseaza "sefii"(adica piticii)...mai ai si tu cateva luni si apoi vezi cum e acasa...

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Pupicei fetelor,

Katia, LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!, sa fii sanatoasa si sa ai un bb asa cum iti doresti.

Sibylle, eu nu as sta pe ganduri. As cumpara imediat aparatul, indiferent cat costa. As sta toata ziua cu el pe burtica.

Ale, imi pare rau pt pisi mic. Important e sa fii tu bine si bb din burtica.

Fusca, bine ai venit! Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos.

Lexi, imi pare rau de starea ta, sper sa-ti revi repede si bb mic sa nu fie afectat. Pt linistea ta, mai bine mergeai la dr azi.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce mai fac dutele mele?
Am vorbit cu doctorita mea la telefon (credeati ca pot sta asa?:)) dar mi-a spus ca acelasi tratament pe care mi l-a dat ea, mi l-ar fi dat si in spital si ca mai bine stau acasa in pat decat intr-un pat de spital. Dar mi-a spus s-o tin la curent. Trebuie s-o mai sun diseara. Mi-a spus ca atata vreme cat nu sangerez mai tare ca la o menstruatie, nu am de ce sa-mi fac griji ca nu e grav. Si daca sangerez mai rau, abia atunci sa merg la spital. M-a incurajat la telefon ca aproape ca plangeam, de fapt si plansesem inainte. Saracu' sotioru cand m-a auzit ca plang la telefon, a venit urgent de la servici sa stea cu mine. Acum ma simt mai bine psihic, am vorbit cu bebe si l-am rugat sa fie sanatos si i-am cantat dupa aceea si ce credeti? S-a miscat ! M-am topit toata!
Hai ca m-am lungit destul
Pupicei si multumesc pentru incurajari. M-au ajutat enorm!

16+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi felicitari pentru primele miscari!!!!!!Sa dea Dumnezeu sa treceti amandoi(adica toti 3) cu bine peste perioada asta mai urata si sa fie totul bine !Noi iti suntem alaturi si de-abia astept sa vii maine cu vesti bune de la eco!

Pupici!

Ioana(16+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ignatica, sa va distrati bine in concediu!

Angel, ma bucur ca doctorita ti-a mai ridicat moralul si ca esti ceva mai bine; felicitari pentru primele miscari ale lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CRICOR, sanatate puiului tau!

LEXI, ma bucur ca ai sunat si ca psihicul e mai bun. Ai grija de tine si o sa fie bine. Si felicitari pentru primele miscari ale lui bebe. Pana si el e alaturi de tine!

IGNATICA, distractie placuta si odihna multa in concediu!

Eu nu cred sau cel putin la mine nu s-a dovedit a fi adevarata chestia cu simtitul sau presimtitul sexului lui bebe. Noi am fost ferm convinsi ca e fetita desi toata lumea a zis ca avem fata de parinti de baiat(ce-o mai fi si fata asta?). deocamdata dr. le-a dat lor dreptate.oricum, pentru noi a fost un soc.

Azi mi-am luat rezultatul de la pap.nic si excretii, si e in limite normale totul.Daca ar fi sa ma iau dupa analize, as zice ca nu sunt gravida deloc. Nu duc lipsa de nimic, si in afara de neplacerile din primul trimestru aproape ca nici nu simt ca am un bebe in burtica, noroc ca mai creste burtika cu timoul, asa ma simt si eu mai "gravida".

Legat de durerea aia ciudata, am intrebat dr. si nu mi-a spus nimik dupa ce am aratat unde m-a durut. Si mi-a tinut o teorie cum ca gravida nu e o bolnava si ... adica, pe scurt, e posibil sa apara si alte dureri care nu au legatura cu starea de gravidenie.

RETETA CU CIUPERCI ( scorneala proprie)

se caleste niste ceapa, dupa care se adauga ciupercile din conserve, usturoi tocat ca pentru mujdei si mantana, si lasat totul sa fiarba la foc incet pana scade si ramane doar sosul ala alb. POFTA BUNA!

17 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

.Fetelor eu nu am mai avut stare si am mers la echo ca tot visam urat si aveam tot felul de impresii.
Eu acum cateva zile am simtit ceva asa prin burtica dar nu mi-a venit a crede ca e bebe....insa dupa ce am zis la medic si sa terminat ecografia a zis ca sigur e bebe ca din burta va iesi un boxior la cata energie are.

A zis ca dupa energia care o are e baiat, putza nu sa vazut prea clar si nu sa putut prununta..Acum sa vedem....speram ca intuitia mea de mama sa nu de'a gres ca am sustinut cu atata fermitate ca e fetita
Tati a stat langa medic toata ecografi..au discutat-o, i-a aratat manutele...l-au alintat...nici nu am cuvinte.
Sunt atat de fericita...incat nici nu mai am cuvinte cum sa va explic ceea ce simt insa cred ca voi ma intelegeti..

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fusca spune:

BUNA FETELOR BURTICOASE !
MEXXA SA STII CA SI EU AM AVUT AZI TENSIUNEA MICA MARE CA NICI NU MAI STIU CA ERAM CAM AMETITA DE DIMINEATA SI M-A DURUT CAPUL TOATA ZIUA SI MAI NASOL ESTE CA TRE SA MAI MERGEM SI LA SERVICI DE DIMINEATA ,DAR MA BUCUR CA BEBELUSA MEA CRESTE SI PT ASTA INDUR ORICE.PUPICEI

Mergi la inceput