Mamici de sept-oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 3
ena spune:
Stiu ca fiecare are dreptul sa creada in ceva.
Nu vreau sa influentez pe nimeni dar maine, vineri este Denia Acatistului Nascatoarei de Dumnezeu.
Poate e vremea ca sa mergem la biserica sau sa citim macar acatistul.Pentru ca de doctori si probleme suntem satule.
Sper ca nu am suparat pe nimeni si sunt de acord cu orice religie.
Sanatate Lexi.
ena
katia spune:
VA MULTUMESC DIN SUFLET TUTUROR PENTRU URARI!
Lexi, imi tare rau pentru ce ti se intampla...sper sa fie bb ok ca altceva nu cred ca poate sa conteze pentru noi toate acum. Pupici
Mexxa, si eu am convingerea ca vom avea o fetita desi dr ne da mai multe sanse pentru baietel...dar fie ce-o fi, sanatate imi doresc pentru el!
Floricika, felicitari pentru numele ales.....e unul din numele mele preferarte (am postat mai demult), sa va traiasca si sa va bucurati de el. Cat despre aerobic eu mai vreau sa astept putin. In perioada sarbatorilor de iarna am avut o durere groaznica de spate, in urma investigatiilor am descoperit o coloana vertebrala stramba...putin :). De cateva zile a reinceput o vaga durere de spate care spre seara se accentuiaza si sincer nu vreau sa reinceapa povestea de asta iarna...asa ca mai astept!
Eu ma simt mai bine astazi ca de' e ziua mea :) Am primit de la colegii mei de servici o bluzita si un sarafan de graviduta, un port bb, o plapumioara cu caciulita si botosei pt bb si un set cu body si mai multe maruntisuri ...tot pentru bb (au zis colegii mei ca eu sunt la oferta - 2 in 1 :)) + 2 buchete mari de flori - trandafiri+crini. De la tati am primit asta noapte pe la 3 (cand a ajuns de la aeroport...of serviciul asta) un buchet de 23 de trandafiri si azi sau in we mergem sa ne cumpere tati ceva :)
Hai ca m-am laudat de nu-mi mai incap in piele....m-am simtit cu adevarat rasfatata...pana si seful meu m-a sunat din Spania sa-mi zica la multi ani :)
Va pup pe toate si va multumesc mult de tot inca o data....ma faceti sa ma simt bine azi...acum mor de foame si fug sa-mi pap pachetelul!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
anneoprea spune:
Try
Esti foarte draguta ca-ti aloci timp si raspunzi mereu detaliat si la obiect. Uite un pupic si de la mine.
Si asteptam vesti bune astazi de la tine!
acd2you spune:
draga pu7fymic, inca mai citesc din urma, si am vazut intrebarea ta legata de bebei, asa ca am revenit la cap. 19 sa iti spun ce ma framanta pe mine> nu cat de mult am sa il iubesc pe bebe 2, ca e clar ca deja mor de dragul lui, dar eu inca nu stiu cum am sa fac sa ii impac pe amandoi, caci sigur cel mare e gelos. deja spune ca nu ii trebuie bebe, iar daca ii arat cartea gravidei cu poze cu bebelusi, si ii explic ca aia mici nu au mamica, si tre sa luam si noi unul acasa, ca e mic si plange singur in spital, trebuie sa il las sa isi aleaga unul. asa crede el, ca e pe alese, si imi mai spune ca sa il pup pe bebe mic sa nu planga. daca ar sti el cat o sa il mai planga... deh...
eu sunt mai bine, ieri am facut 3 luni in cap, si cam ma dau la frigider, da sunt tare pretentioasa la mancare.
si , apropo, alessio banditul are moaca de smecher a lui fiu`meu. al meu, de dimineata, stiti ce facea? statea in mijlocul sufrageriei cu adidasii mei noi albi si ii dadea cu crema de ghete neagra. noroc ca i-am bagat urgent la apa fierbinte cu dero si s-au curatat. cred ca si al tau face destule.
acuma, va pup pe toate, si va las, ca tre sa dau fuga la camin, si nu e tocmai dupa colt.
p.s. cine a scris mai de mult de reteta aia de ciuperci cu smantana? ma duc sa iau si ciuperci, ca nu mai pot.
martha78 spune:
Angel, ar fi bine sa mergi azi la dr si sa nu mai astepti pana maine, daca stai pana maine sigur vei fi nelinistita si-ti vei face tot felul de griji, asa ca mai bine i-a masuri din timp
Pufymic, ce ne asemanam in privinta cafelei si mie tot numai mirosul imi place ![]()
Adriana mica spune:
Katia, La Multi Ani, cu sanatate!
Lexi, mai bine sun-o pe doctorita ta: poate te cheama astazi la control!
Eloise, unii medici te cheama la controale periodice, altii mai rar, in functie de atitudinea fiecaruia fata de sarcina dar side antecedente tale medicale. Eu spre exemplu, am facut pana acum monitorizare echografica a lui bebe din 2 in 2 saptamani, tratament de sustinere (am pierdut anul trecut o sarcina!) si ma pregatesc pentru echo morfologica (cea de la 14 saptamani). Urmatoarea stiam ca ar fi indicata pe la 18-20 de saptamani, dar nu am discutat in detaliu cu medicul meu.
Nata_b, bebelinul meu a avut 7.5cm la 13saptamai si 2 zile (dimensiunea corespunde la 13 saptamani si 5 zile), dar subscriu si eu la ideea ca nu toti bebe-ii cresc la fel; in plus, depinde de momentul cand a avut loc fecundarea. De regula, cea mai exacta masuratoare este data de primele echo din sarcina; pe urma, bebe se dezvolta diferit, dupa cum sunt si parintii (mai inalti sau mai scunzi, mai grasi sau mai slabi). Oricum, relevanta este masuratoarea in dinamica, intre 2 momente (de exemplu, se stie ca bebe trebuie sa ia xcm in inaltime intr-o saptamana, se verifica daca a crescut cu xcm intre cele 2 echo la interval de o saptamana).
Adriana
Vine barza
Pozici
pufymic spune:
Acd2you
tare faza cu crema de pantofi neagra pe adidasii albi
!
Ai dreptate ...si Alesio face la traznai de nu apuc sa le "repar" in urma lui pana a mai si facut una
....e un dracusor de copil neastamparat....
!
Si de chestia cu gelozia mi-e groaza....dar n-am mai zis
!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Cricor spune:
Buna dimineata burtici (la mine e dimineata),
Am tot vrut sa va raaspund la toate, dar acum nu mai stiu care ce-a scris, ca tot citesc de 30 deminute.
Katia la multi ani! sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
Sybille (nu mai stiu cum se scrie, sper ca nu te-am botezat) eu nu mi-as lua aparatul. Motivul ar fi ca eu sunt pur si simplu paranoica cu sarcina.Un aparat ca ala in casa pentru mine ar fi ca o bomba, daca intr-o zi nu gasesc pozitia sa aud inima copilului cred ca as innebuni. Cred ca daca l-as avea in casa, l-ar arunca sotu' la gunoi sa scape de cosmarul "Am pierdut si sarcina asta, de ce eu, de ce acum, etc, etc" am un repertoriu foarte bogat.
Ale, imi pare au de pisoi. Noi cand am plecat din romania am lasat acolo 2 pisoi, si unul a murit cam la 3 luni dupa ce am plecat. Atat am jelit pisoiul ala... Tu cum te mai simti, ca n-ai mai zis nimic, mai ai sangerari?
Lexi, mergi la doctor sau macar sun-o daca e posibil.Multa sanatate si stai in pat cat mai mult.
Fusca bine ai venit.
Susa sa-ti cumperi sutiene de pe unde esti. Vezi ca sanii se mai maresc odata cu inaintarea in sarcina, si iarasi se maresc cand alaptezi, asa ca sa-ti iei si marimi mai mari. Eu am o prietena in Ro care are 36D si o alimentez cu sutiene de aici ca si ea zice ca si raluca ca nu gaseste nimic frumos sid e calitate. Sa-ti iei si haine de gravide ca un US sunt mai ieftine si decat in Canada, nemaivorbind de varietate.
Eloise, eu n-am intels te-a chemat la urmatorul control peste 3 luni sau la umatoarea ecografie? daca e doar ecografia nu-i asa grav, si aici la fel fac o ecografie la 12-13 saptamani si una la 18-19 si astai-i tot daca sarcina merge bine. La un control ar fi trebuit sa te cheme mai des, mai ales ca se fac tot felul de analize.
mexxa, pufymic, sa nu radeti, dar eu stiam ca si daca bei apa multa iti mai creste tensiunea. Cand am fost o data in spital, nu puteam sa-mi de-a drumul acasa ca aveam tensiunea mica si m-au innebunit asistentele alea cu apa. M-au umflat de apa, mi-au luat tensiunea si m-au expediat acasa fericite ca a crescut suficient sa fie respectat protocolul.
pufymic, ma gandeam si eu cum o sa fie cu al doilea (bine m-am tot gandit cu atatea sarcini), eu cred ca al doilea o sa fie la fel de iubit ca si primul, doar ca n-o sa ne mai minunam de el ca la primul. Eu de ex. cand era Luca mic stateam ore si ma uitatm la el, nu-mi venea sa cred ca din noi doi a iesit asa o minune de copil. Banuiesc ca la al doilea n-o sa mai minunez si nici n-o sa am timp. Eu sunt mai ingrijorata cu gelozia, ca al meu o sa fie mare (o sa aiba 5 ani), nu pare deranjat ca e singurul copil, ii trec niste lucruri prin cap de ma lasa masca, mi-e usor groaza ce-o sa-mi zica. Acum ne zice ca el are impresia ca-l iubeam mai mult cand era mic pentru ca-l pupam mai mult si-l gadilam si nu mai stiu ce-i faceam... pe urma se duce la el in camera la geam si are conversatii intense cu Doamne Doamne, cand il roaga diverse (cum ar fi sa-l mai lase o vreme mic si-i spune el cand sa-l faca om mare).
In alta ordine de idei, ieri am uitat ca sunt gravida, atat am alergat cu fi-miu la doctori ca are iarasi otita (m-a disperat cu otitele astea), toata noaptea a plans ca-l doare urechea, m-am sculat din ora in ora sa-i incalzesc sare, care ba era prea calda ba prea rece, un cosmar. Acum abia vad si sefulica ma bate la cap cu testarile lui si-mi trimie un mesaj pe minut... ma duc sa muncesc.
O zi buna va doresc.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
pufymic spune:
Cricor multa sanatate la pitic !Tare rau e cu durerile....de oricare ar fi ele!
Daca ar fi adevarata faza cu apa ca dc bei multa creste tensiunea pai ar trebui sa nu o am deloc mica la 3 litri de apa cat beau pe zi....
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Ignatica spune:
Pufymic noi plecam in concediu de maine si ne intoarcem duminica viitoare. O sa incerc sa intru pe DC de la cate un Internet Cafe.
Lexi poate chiar ar fi bine sa mergi sa spital, macar acolo te vor tine sub observatie. Si mie mi s-ar parea mult pana maine. Nu stiu cum sa te imbarbatez, suna totusi medicul si cere-i parerea.
Katia la multi ani, cred ca e frumos sa fii si sarbatorita si viitoare mamica in acelasi timp .
mexxa si eu am simtit ca bebe e baietel, nu stiu cum. Poate din dorinta de a avea primul bebe baietel.
Va pup,
Ignatica
19+