Mamici de sept-oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 2
acd2you spune:
LA MULTI ANI ! KATIA
sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata, si mai presus de toate, de un bebe sanatos si frumos!
sper ca nu m-ati uitat, de tot. am inviat si acuma citesc din urma (recunosc cu rusine ca inca citesc pe la capitolul 17). dar in ultima zi in care va scriam de zor, a venit sotul si ne-a facut pachet pe mine si pe junior si ne-a dus la tara, ca i se facuse de concediu. adica mai era si pomana dupa bunicul sotului, si alte probleme, asa ca de vineri, abia azi am mai apucat sa va scriu.
sper ca sunteti bine si ca nu aveti probleme. acuma ma apuc de citit, si pe la ora 3 plec sa imi iau strumful de la camin. dar am trecut sa va salut, ca poate diseara nu ma mai lasa ala micu la calculator, ca nu mai incapem amandoi> eu vreau pe forum, el vrea pe disney, si iese un scandal.... pupici tuturor.
pufymic spune:
Acd2you bine ai revenit!
Tu cum esti?Sper ca bine!Cum sa te uitam?
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
mexxa spune:
Saptamana trecuta cand mi-a luat tensiunea aveam 80/20 si nu ii venea sa creada medicului..a zis ca la o asa tensiune multe femeie deja ar fi fost cazute pe strada...
Sa inteleg ca tu bei cafea...?
Si eu m-am gandit la asta ca eu inainte sa raman insarcinata beam zilnic cafea si asa nu mai aveam probleme.
Deci oare ar afecta daca a'si beau o canita mica pe zi de cafea??
poze
Vine barza
pufymic spune:
Nu, nu beau deloc cafea si nici nu am baut vreodata!(tot ce-mi place de la ea e mirosul si atat
)
Dar daca tu ai baut inainte de sarcina, poti sa bei cate putin dimineata ca nu-i face rau la bb(numai sa nu exagerezi), si poate te ajuta!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
In primul rand la multi ani, katia, sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si norocos! 

Eu stau acasa in pat, dar sunt disperata. Sangerarea e mai puternica decat ieri. E visiniu de-a binelea sangele asta...

Si de data asta nu s-a rezumat doar a sangerarea de dimineata, am in continuare...Sunt cu moralul la pamant...chiar nu mai stiu ce sa fac. Mi se pare o vesnicie pana maine la 4 la doctorita...
16+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
mexxa spune:
o sa iau legatura cu medicul sa vad ce zice...oricum nu prea asi risca ca cafeaua are de multe ori efecte nocive asupra bb'ului.
Asi prefera sa mai rezist asa..oricum am citit ca pe parcursul sarcinii tensiunea mai creste.
Merci 
Angel_lexi de ce nu mergi azi la spital? Macar ia legatura cu medicul tau....nu sta asa.
Multa santate si bafta la control.
poze
Vine barza
pufymic spune:
Offf Lexi ce rau imi pare!
Eu as suna-o pe doctorita sa-i spun, poate te cheama mai repede sa va vada!
Va tin pumnii sa fie bine cu bb mic si cu tine!Si curaj, noi suntem alaturi de tine!
Mexxa depinde de fiecare gravida , de fiecare organism in parte.....mie nu mi-a crescut deloc tensiunea in sarcina cu Alesio....nici macar la sf ei....
Mai bine vb cu medicul(si eu am dureri crunte de cap din cauza tensiunii, dar suport...n-am ce face!)!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
_Ralu_ spune:
offf, lexi e chiar aiurea! ce era daca te duceai tu ieri la dr? acum imi pare asa de rau ca n-am insistat! eu zic sa te duci azi la ea la spital, sau macar s-o suni pe mobil sa vb cu ea...e asa de dulce ca sigur nu se supara...te rog, sun-o, sau du-te azi la ea, nu sta asa, ca macar psihic si tot te afecteaza...sa ne mai dai de veste mai tarziu...nici nu stii ce rau imi pare
raluca
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
adameasca spune:
Katia, la multi ani si sanatate!
Lexi, si io zic sa vorbesti azi cu dr ta despre sangerarea aia. Ce rost are sa mai astepti pana maine la 4?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
martha78 spune:
KATIA, LA MULTI ANI, SA FII FERICITA SI SA AI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!!!!!
Fusca bine ai venit si felicitari pentru fetita!
Mie imi vajaie urechile cumplit in ultima vreme si parca aud si mai infundat, e o senzatie tare neplacuta