Mamici de sept-oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetelor, am si eu o maaaaaaaaaaaaaareeeeee intrebare la voi:

CARE SI-A FACUT ANALIZA PENTRU SINDROMUL ANTIFOSFOLIPIDIC, si in ce consta? Ca eu am facut ceva ce tine de timpul de coagulare, dar nu stiu daca e suficient, si, poate sunt eu paranoica, dar vreau sa-mi fac si asta, decat, Doamne fereste! sa patesc ceva, mai ales ca se poate tine in frau foarte usor.

Va rog din suflet sa scrieti si rezultatele, sau limitele normale daca le aveti. Va multumesc din suflet.

NOKIA, stiu si eu ce inseamna o relatie nefericita si stiu ca suferi dupa el oricat ai vrea sa nu, dar daca am invatat ceva din relatia aia, a fost ca raul se taie de la radacina, si nu trebuie lungit( ca stii si tu"boala lunga, moarte sigura"). Vei suferi cumplit, dar timpul le rezolva pe toate, si vindeca si ranile. Te pup, si sa stii ca noi suntem langa tine.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ce sa zic..un climat "favorabil" pentru un asa subiect E bine sa mai si cedam, nu numai sa dam replici agresive
Cecilia, pentru gat poti lua Faringosept care nu-i contraindicat in sarcina, Vitamina C, cat mai multe ceaiuri fierbinti, lamaie sau inhalatii - la un litru de apa se pune o lingura de sare
Gety, bine ai venit!!

Mergi la inceput

Gripo, eu am facut analiza asta la Fundeni, trebuia sa o mai repet, insa spre rusinea mea, n-am facut-o!
Ea reprezinta de fapt anticoagulantul lupic (sindromul Hughes)care trebuie sa fie negativ, el se caracterizeaza prin asocierea trombozelor, a avorturilor spontane cu prezenta anticorpilor anticardiolipinici si trombocitopenie.
Daca faci analiza, iti va da si rezultatele normale si vei putea astfel sa faci comparatie si sa vezi cum stai..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Merci mult MARTHA.
Deci, daca ma duc la orice laborator si cer o asa analiza, stiu ei ce sa-mi faca.

Merci inca o data.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fetelor, eu zic ca nu mai e cazul sa puneti gaz pe foc.

Cāt despre gramatica eu am o singura observatie : scoala nu face caracterul omului. Asa ca nu e frumos sa-l judecati dupa felul in care scrie. In plus regulamentul forumului DC e clar in privinta asta :
http://forum.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid22

Nokia, cred ca sunt mai multe īntrebari la care trebuie sa iti raspunzi : in ce situatie esti acolo ? ce sanse ai sa te descurci ? ce sanse ai sa iti gasesti repede cāteva ore de lucru, ca sa cāstigi niste banuti ai tai si sa nu mai fi dependenta de altcineva ? stai in apartamentul tau sau al lui ? Adica cu ce drept ti-a urat sa ajungi in strada ?? Te poate ajuta cineva ? ai cui sa te adresezi(o asociatie, ceva) ca sa te ajute ? Apoi decizia iti apartine, dar īn nici un caz nu te īnvinovati de decizia pe care o vei lua. Si cum a mai spus cineva, barbatul acesta nu are nimic pt tine, īncearca sa-l īndepartezi daca poti. Divorteaza de fostul cānd ai timp si bani. Nu mai stiu exact cum e legislatia, dar cred ca un copil nascut pe teritoriul Germaniei e cetatean neamt direct si deci vei avea o alocatie sigur pt el. Fii tare ! Iti urez numai bine !

Sibylle

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Gripo, analiza pt sindromul antifosfolipidic o faci pt ca asa vrei sau pt ca asa a spus medicul? In orice caz, consta in determinarea a trei valori: ACL= anticorpi anticardiolipinici, LAC= anticorpi lupici si b2microglobulina. Eu am facut analiza la Fundeni la Clinica de Hematologie la Dr. Uscatescu.
Analiza consta intr-o recoltare de sange si ai rezultatul in aceiasi zi dupa ora 14.
La mine analizele au iesit bine luna trecuta dar m-au chemat sa le repet si luna asta. Au iesit din nou bine dar m-au chemat si luna viitoare si am inteles ca ar trebui repetate la interval de o luna pana la nastere.
Analiza este gratuita.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

bb ralucutza, inainte de a da drumul la porumbel, ar trebui sa-ti masori cuvintele si sa-ti revizuiesti atitudinea. De unde si pana unde ai atata tupeu sa faci ipocrite si nesimtite niste persoane pe care nici nu le cunosti si care si-au exprimat o parere personala?

pufymic, de data asta chiar insist sa ma stergi de pe lista .

Mi-ka

Mergi la inceput

Putzuruca, chiar nu stiam ca se face pana la nastere Tu iei ceva? Mie mi s-a recomandat aspenterul sau trombo assul
Si eu am facut analiza asta tot la dr Uscatescu, dar eu am platit-o, n-am facut-o gratuit din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

SEPHORA cam acelasi gen de dureri am si eu si GRIPO;fetele ne-au zis ca probabil sunt de la dilatarea uterului si ne-au mai linistit.
ROXANAE ma bucur ca ai trecut cu bine peste perioada cu probleme;felicitari pentru masina si s-o stapaniti sanatosi si fara evenimente rutiere.
LEXI drum bun si aveti grija cum conduceti .Astept sa te intorci de la plimbarica,sa ne povestesti cum a fost.
GRIPO n-am auzit de analiza asta;trebuie facuta de toata lumea sau doar daca ai probleme cu viteza de coagulare a sangelui(ca despre asta am inteles de la voi ca e vorba)?
BBRALUCUTZA cand am timp sa raspund la toata lumea,imi notez;cand n-am, raspund doar la ce mi-a atras atentia in mod special.M-am luat si eu dupa tine ieri si am mancat mici;am avut niste arsuri cumplite,ca sa nu mai spun ca m-am plictisit de cat mi-a venit mirosul inapoi pe gat.Si sunt atat de buni cand ii mananci...
PUFYMIC sa-mi spui si mie ,te rog,cand ai timp,daca pot sa trimit orice fel de mail pe adresa comuna sau are un anumit specific.Am trimis ieri cateva mail-uri care m-au distrat pe mine,in speranta ca o sa reusesc sa mai descretesc fruntile.
GETY bine ai venit printre mamicile de sept.-oct. dragute,dar si foarte temperamentale.Sper ca nu te-ai speriat si ca o sa ramai pana la sfarsit printre noi.
O duminica placuta tuturor.

16+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Am uitat sa va spun:am pus in album prima poza pe care am reusit sa o fac de cand sunt gravida.Dar,deocamdata,pieptul e mai mare decat burtica

16+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput