Mamici de sept-oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

E, eu cred ca a fost buna si cearta asta la ceva. uite cum au iesit fetele ca ciupercile dupa ploaie. Voi ziceti ce vreti, ca pe mine nu ma mai afecteaza nimic: dupa atata suparare cu 2 sarcini pierdute, cu certuri cu sotul, cumnata si mai ales cu o soacra de cosmar ce poate sa fie mai rau. Ziceti fetelor ce vreti. Descarcati-va. Ca doar de aia suntem aici sa ne ascultam si bune si rele. Aptopos de telenovele: eu nu pot sa ma uit la ele desi as vrea. Da, eu sunt una din alea de ma cam plictisesc acasa ca sunt in concediu medical. Si poate ca acum ca durerile de burta si contractiile nu mai sunt asa puternice as putea sa ma duc la servici dar nu am nici un chef pentru ca sunt bugetara si salariul oricum e de cacao si nu am nici un motiv sa ma duc iar in stresul ala. Asa ca stau acasa ca aici sigur e mai bine pentru bebe. Si stiu sigur ca daca nu stateam in concediu sarcina aceasta nu reuseam sa o duc pana la 11 saptamani. Fiecare are motivele ei sa stea sau nu acasa. Iar cu cititul, abia mai fac si eu o pauza ca tare mi s-a luat de atata citit (asa e cand lucrezi in invatamant: tot timpul trebuie sa te instruiesti). Da, poate o carte de gramatica. Vai dar sarcastice sunteti! Lasa ca va trece voua. Si daca nu va trece iarasi bine. Acum dati cu pietre in mine.
Cecilia pai hai sa iti spun eu care sunt racita de vreo 3 saptamani si parca nu imi mai trece: la inceput a mers cu miere si lamiie dar dupa o saptamana nu am mai putut sa bag lamiie in gura de greata ce imi era de la ea. Mincam lamiia ca pe portocala si apoi bagam miere. A mers destul de bine. Am luat si cate un strepsils asa din cand in cand. Dr mi-a dat voie sa iau asa: nurofen raceala si gripa si eferalgan. Dar una pe zi nu mai mult. De strepsils a zis ca nu e contraindicat dar sa nu abuzez. Apoi am inceput cu ceaiul de lamiie cald. Era bun pe moment. Si cand ma apuca tusea bagam iar lamiie. Azi o sa ma duc sa imi cumpar ridiche sa imi fac cu zahar. Ca tot uit de atata timp si stiu ca alta data imi facea bine. La mine problemele cu laringele sunt vechi si au legatura si cu profesia ca vorbeam mult la scoala. Si ca remedii naturiste asta luam:ridiche cu zahar. Mai avem eu si niste miere cu propolis si alcool facuta de un apicultor dar acum ma feresc de ea ca nu stiu daca e indicata sau nu. Aia era beton. La nevoie pentru dureri de gat am mai gacut si gargara cu sare, cartofi rasi pusi la gat intrun prosop pana se incalzeau sau care incinsa (din aia mare) tot asa pusa intr-o batista pusa pe piept. Hai ca ti-am dat destule remedii. Vezi la tine care iti face cu ochiul si care functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

quote:
Originally posted by cri19

LYANA ,papusica!Nu te mai stradui sa faci comentarii acide gratuite;daca nu ai remarcat ,astazi e sambata,deci in ceea ce priveste munca nu e cazul.Ce fac eu in timpul meu liber si cum ma plictisesc,cu certitudine nu te priveste.Asa ca daca n-ai ceva constructiv de spus,mai bine abtine-te sau exprima-te fara ironii .Nu aveam nevoie si de tine sa pui paie pe foc;sa atati un scandal e la indemana oricui,sa-l aplanezi e mai dificil,mai ales cand se implica si persoane ca tine.Cam atat am avut sa-ti spun.

16+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Fiecare are dreptul sa isi spuna parerea pe acest forum, de jignit nu cred ca am jignit pe cineva dar nici nu imi plac persoanele care se cred "buricul pamantului" si se tot descriu in fel si chip si se lauda singure.Si apropo, daca nu stiai multi oameni lucreaza si sambata. Poate o sa-mi atrag antipatii dar parerea mea este ca nimeni nu are dreptul sa faca discriminari. Ideea ta crezi ca e constructiva? Daca asa considerati voi n-aveti decat sa ne scoateti din lista ca oricum nu noi ne-am pus in ea. Nu ma incalzeste cu nimic sa fiu pe o lista intr-un forum.

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna tutuor!

Se pare ca chioar vine primavara. Chiar daca e racoare e soare ceea ce imi da o pofta de viata - mama, mama.

Cecilia cel mai bun lucru pentru gat este gargara cu sare. Nu e neaparat sa pui tone de sare ci doar sa fie un pic sarata apa si calduta. Eu mi-am mai pus sare calda pe gart si recunosc ca in 2 zile n-am mai avut nimic.

Nokia sper sa iei decizia cea mai buna pentru voi. Sunt alaturi de tine orice decizie ai lua.

Ale sper ca problema ta cu sangerarile sa se rezolve curand si sa fie totul OK. Nu face nici un efort.

Pupici si o duminica cat mai frumoasa tuturor

17+

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Buna fetelor!

Mda, vine omul de la plimbari, lipseste o zi, doua, si cand sa citesc si eu de bebei si burtici, dau peste orgolii si altele. Intrebarea asta cu ce-or face celelate fete de pe liste mi-am pus-o si eu, si inteleg ca unele nu au chef decat sa participe, e firesc, numai ca m-am uitat pe la alte luni, si, in general, cele de acolo au listele completate la toate persoanele cu toate datele. Sunt convinsa ca nici acolo nu posteaza toata lumea, dar macar au trimis datele. Nu e nicio problema daca nu se vrea nici asa, fiecare cu viata lui si cu modul lui de a gandi. cat despre jignirile aruncate cu "maiestrie" si dintr-o parte si din alta (telenovele, crosetat, timp liber, lipsa regulilor de gramatica, etc), prefer sa ma abtin ca as avea destule replici, si nu stiu de ce mi-as umbri ziua cu veninul altuia, venin pe care nu stie sa si-l gestioneze singur.

ELOISE, merci mult pentru ca mi-ai descris cartile. sper sa am timp in urmatoarele saptamani sa trec si eu pe la o librarie( daca ma rup din fata telenovelelor, sau de la crosetat), si sa-mi cumpar si eu.

NOKIA, eu subscriu intru totul la ce a scris ELOISE, cuvant cu cuvant. Ce decizie iei e numai a ta, si chiar nu te pot ajuta, pentru ca la mine e prima sarcina, obtinuta dupa nu stiu cate esecuri si ani de chin, si nu stiu cum e sa mai ai un copil sau 2 deja.

ALE, imi pare nespus de rau ca au revenit sangerarile, dar faptul ca o perioada au stagnat ca intensitate si culoare, inseamna ca ceva a fost bun si ca te apropii de drumul cel bun. Inima sus si o sa fie bine.

GETY, bine ai venit si tu printre burticutele noastre cu personalitate !

CICI, eu am fost racita si m-a incercat si pe mine o durere in gat, dar mi-a trecut cu oscilococinum, care nu pare a da rezultate din prima dar e super bun si total fara contraindicatii, pentru ca e naturist.

Bebei-fetite, pe unde sunteti? Nu mai fiti asa pudice si aratati-va, ca deja e dubios nr. asta mare de pustani!

Eu m-am programat la eco-morfologica pentru 20 saptamani, inca de pe-acum ca mi-era teama ca nu mai prind loc, si am inteles ca asta e cea mai importanta.

Va pup pe toate!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Coricor sunt in 12 sapt, dar bb nu este dezvoltat decat de 10 sapt si ceva. Dr. a zis ca-i normal, din cauza stresului, dar daca ma linistesc o sa recupereze. Ceea ce nu prea e cazul. Fostul prieten mi-a spus sa nu mai fac atata caz, ca in al 2-lea razboi mondial au nascut o groaza de femei si n-au mai fost stresate Eu nu lucrez, tocmai asta e problema! Nu stiu nici banii ptr copil daca i-as putea primi. Inca am viza limitata si ma tem ca nu mai primesc alta daca nu merg la munca. Plus ca nu mai primesc acum nimic in afara de alocatia copiilor care vine 0 data la 2 luni si nu sunt decat 600 de euro. Tre sa platesc chiria+curentul. Ma bate gandul sa imi tai abonamentul la net, dar cum nu am pe nimeni aici, este singura mea legatura cu familia mea si cu voi, deasemenea De platit, ar plati ptr copilul lui, dar nu mai mult decat ar prevede legea.

Trimit si revin ca ma innebuneste piticul la cap sa ne jucam o tura, va pup

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

ei, se pare ca e constructiva toata situatia asta! in niciun weekend nu cred ca s-a mai scris asa de mult!

stiam ca am sa-mi atrag si critici odata cu mesajul meu, dar nu ma supar! e normal! pana la urma suntem aici, 100 de fete, cu personalitati si conceptii diferite! si nu cred ca sunt de vina nici hormonii, nici primavara care ne da atata energie! eu una, recunosc, ca asta e felul meu, gravida sau nu! sunt o fire vulcanica, ma aprind repede, si nu suport ipocrizia! ca multe alte persoane! asta e!

in alta ordine de idei multumesc si celor care n-au "dat" in mine! motivul e acelasi! temperamentul! numai ca de dta aceasta ne asemanam!
una peste alta, nu sunt o persoana cu un suflet rau, doar putin mai vulcanica! dar imi trece repede!

fetele care au dat in mine ca m-am luat de gramatica: atunci cand scrii in graba, poti face greseli de dactilografiere, ceea ce e perfect normal! dar scrisul corect ti-e in sange! nu va suparati pe mine, dar asta e parerea mea! nu condamn acest lucru, dar in momentul cand mai faci si sugestii din astea intelectuale...

nokia, chiar e o situatie dificila cea prin care treci! nimeni nu are dreptul sa te judece, nu te gandi la asta! faci asa cum crezi ca va fi mai bine pt tine si pt ceilalti copii ai tai!

lexi, putzuruca va multumesc pt incurajari! stiu ca multe fete m-au inteles, dar n-au raspuns pt a nu-si atrage si ele antipatii...
si lexi, mult succes si...drum bun! bine ca esti bine! cred ca o sa merg in continuare pe dr vasiliu. poate-mi zici si mie la cat timp te chema pe tine, sa stiu cand ma mai duc si eu!

gety, bine ai venit!

vroiam sa raspund mai multor fete, dar am uitat! chiar asa, voi cum faceti? notati atunci cand cititi?

va doresc un we plcut si linistit!

raluca 18

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput

Lexi, Cecilia C, putzuruca, mephala30, Pufymic, Crisnemes si bb_ralucutza va multumesc din suflet ptr incurajari si ptr ca sunteti alaturi de mine. Sunt atat de ravasita...la fiecare 2 minute am alta parere. acum imi zic, daca Dumnezeu mi l-a trimis, inseamna ca stie el cat pot duce......apoi, ma ganesc ca n stiu ce vom manca lunile viitoare eu si puiutii mei

Maine ma duc la spital, sa fac masuratoarea la pliul nucal si sunt tare curioasa, cat s-a mai dezvoltat soricelul meu mic. aseara, l-am simtit zbatandu-se tare in burtica si sigur n-a fost o inchipuire ptr ca am 2 copii si stiu cum se simte cand misca. Plus ca fluturasi in burtica simt de o sapt si ceva, cand ma agit fffffff tare, cand plang fff mult. M-am gandit ca o vrea mititelul sa ma linisteasca.

Va pup pe toate
Alina

Mergi la inceput

eloise si gripo aveti perfecta dreptate. Este o persoana tare dificila. imi face impresia ca orice lucru bun pe care il face, il face doar ca sa aiba ce imi reprosa. Nu a facut absolut nimic fara sa imi scoata ochii. Plus, ca da nu ma iubeste, desi el zice ca DA. In momentul in care am aflat ca-s insarcinata, aveam deja alt prieten iar el zburase la Bucuresti sa se intalneasca cu o fata de pe net Eu i-am spus ca am pe altcineva, iar el m-a mintit ca pleaca in Ungaria la un bun prieten......Dupa ce am aflat de sarcina, a fost atat de entuziasmat pana la lacrimi. M-a cerut de sotie si am hotarat sa ramanem impreuna. Dar simteam ca nu ma iubeste Mi-a zis ca el nu da 2 bani pe iubire si chestii din astea, ci problemele sunt importante si astea au prioritate. cu toate ca la inceputul relatiei noaste mi-a spus ca el are nevoie de multaaaaaa iubire......eu ce sa mai cred?
Este profesor si vb cu mine ca la scoala. Eu tre sa fac ce zice el si basta! Mereu imi spunea: eu sunt seful! La care ii replicam, ca eu nu mi-am cautat un sef, ci un prieten cu care ma pot sfatui, pe care sa ma pot baza, care sa ma iubesca si tot asa.

a si inca ceva haios?! Dupa vreo 2 sapt de la cererea in casatorie si-a retras cererea pe motiv ca nu mai vrea sa ma ceara de sotie pana nu-s divortata Rasu-plansu!

Nu vreau sa mai aud de el efectiv, orice as decide.

Azi o sa ma duc sa ma duc la plimbare si o sa ma rasfat cu o inghetata MARE!!!!! sper sa revin la ganduri mai bune........de fapt, gandurile mele nu sunt decat de natura realista

Duminica frumoasa gravidoaselor
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.
M-am gindit mult daca sa imi dau si eu cu parerea la disputa de aici si am ajuns la concluzia ca mai bine sa nu. Fiecare intelege in felul ei rolul si scopul unui forum in general si pot sa spun ca am inteles motivul fiecareia, dar nu am fost de acord si cu exprimarea. Ma rog, asta e si fiecare poate cit poate.

Iar despre corectitudinea gramaticii, raluca, eu consider ca ne ajuta sa ne facem o parere despre persoana in cauza. Ca sint multe mesaje certate cu limba romana.

In alta ordine de idei, Nokia, nu stiu daca e in dreptul meu sa te incurajez intr-o directie sau alta, dar da-mi voie sa iti spun ce simt eu. Motto-ul meu "Totul se intimpla cu un scop", nu este deloc intimplator si nici pe post de vorba inteleapta, pusa la semnatura. Viata mea s-a schimbat cu 180 grade acum 3 ani, cind am iesit dintr-o relatie nenorcita care imi minca zilele si sanatatea (la propriu). Ruptura a fost precedata de tot felul de semne care pe masura ce trecea timpul, le intelegeam din ce in ce mai bine si imi deveneau mai clare. Tot, dar absolut tot ce s-a intimplat pe o perioada de vreo 6 luni inainte de ruptura, trebuiau sa-mi arate ca viata mea nu e pe drumul cel bun. Acum am linga mine un om absolut minunat, cum nici n-am crezut ca exista, si asteptam un bebic pe care o sa-l iubim tare mult.
Asa ca poate si ceea ce ti se intimpla acum, este cu un scop. Barbatul acesta nu este unul cu care sa-ti intemeiezi o familie, asa ca nu mai plinge dupa el. Pe bb deocamdata il ai in burtica, asa ca nu-l mai chinui cu lacrimi si amaraciune. Fii fericita ca esti sanatoasa si bucura-te de sarcina, impreuna cu ceilalti doi copii. Cind te vei decide la altceva, atunci sa plingi.
Iar problemele cu banii se vor rezolva cumva. Repet, bucura-te ca esti sanatoasa si ca ai o sarcina fara probleme si poti sa muncesti. Cu sau fara acest copilas nou, tot trebuie sa-i intretii pe ceilalti doi. BB3 se naste de abia in octombrie, asa ca pina atunci ai timp sa-ti faci un rost. Hai ,capul sus, ca doar tu cu gurita ta spui ca "Un sut in fund, un pas inainte!"

Termin cum, ca imi vine finutul in vizita si trebuie sa ne pregatim. Revin mai tarziu. si weekend placut, fetele.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | 16+ | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

NOKIA nu cred ca sunt in stare sa-ti dau un raspuns mai complet ca al Eloisei;subscriu la absolut tot ce ti-a scris.Daca tu crezi ca o sa te descurci cu 3 copilasi e bine,insa trebuie sa fi constienta ca nu te poti baza decat pe tine.Fiecare ,in viata,are anumite probleme care sa-i umbreasca fericirea.In cazul nostru,unele femei au de suferit pentru ca nu pot avea copii,altele pentru ca nu-i pot pastra.Nu e nimeni in masura sa-ti judece decizia.Am convingerea ca vei reusi sa alegi calea optima pentru tine si copilasii tai.

16+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput