Mamici de sept-oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
Cricor spune:
Mai fetelor, nu va certati ca unele scriu altele nu, stau acasa, nu sau acasa. Ce conteaza, ai ceva de zis, zii. Nu-ti raspunde nimeni, asta e. Parca pe mine ma baga careva in seama in afara de try, cecilia si pufymic (mutumesc fetelor). Eu, din cauza sarcinilor trecute, am tot fost pe liste din astea. Intotdeauna e asa, unele au mai multe de spus, de obicei cele care sunt la prima sarcina, unele n-au internet, n-au chef, n-au talent la scris. Dupa parerea mea e un talent si asta sa poti sa povesti diverse cu niste necunoscuti si sa-i faci sa le pese despre ce scrii tu acolo. Adevarul e ca fiecare-i pentru el, cum zicea si Sybille. Daca eu maine pierd sarcina, cui o sa-i pese peste 3 zile, doar mie, toate celelalte se vor gandi la ale lor si isi vor vedea de viata lor, ceea ce e si firesc, ca doar lumea mea s-a intors cu fundul in sus, nu si a lor, nici macar nu ma stiu la fata(in afara de Cecilia, sper tie sa-ti pese mai mult :)) . Asta nu e o lista de cele mai bune prietene, ci o lista de oameni care trec prin aceleasi probleme si in mod evident nu toti rezoneaza la fel.
In alta ordine de idei, nici eu nu sunt de acord cu lista, iar Raluca , cred ca folosesti niste cuvinte multe prea dure ...
Nokia, nici nu stiu ce sa zic, asa o situatie... poate prietenul tau se va razgandi si va reveni la sentimente mai bune? Pe de alta parte sarcina e destul de avansata nu? Tu lucrezi, ce statut ai acolo, ai putea intretine 3 copii? prietenul tau ar plati pensie alimentara in cazul in care lucrurile nu mai merg intre voi dupa ce se naste copilul?
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
anangel_lexi spune:
Wow, ma trezesc si eu cu noaptea-n cap sa-mi iau ramas bun pentru o zi de la voi (ca azi plecam la munte la Cheile Dambovicioarei si o sa fim soferi eu si sotul meu:) si ne intoarcem abia diseara) si ce vad?
In primul rand Mi_ka si Andra se intampla foarte des sa nu se raspunda la vreo intrebare a vreunei fete. In primul rand consider ca e normal ca fiecare sa fie preocupata mai intai de propriile probleme si dupa aceea de ale celorlalti. Si mie mi s-a intamplat sa pun intrebari la subiectul asta si sa nu mi se raspunda, dar nu m-am suparat deloc! Iar Cri intreaba de vreo 2 capitole incoace daca stim ceva de inni si nimeni nu i-a raspuns. Fie pentru ca nu stiu ce sa raspunda (cum e cazul meu) fie pentru ca uita sa raspunda la acea intrebare. Cat despre tine Andra, eu imi aduc aminte ca ti-am raspuns o data la o intrebare, e drept cu un "nu stiu" sau ceva asemanator dar de citit v-am citit postarile amandurora. Dar nu poti "personaliza" un mesaj pentru fiecare fata din listuta, sunt aproape 100 de gravidute in randurile noastre! In functie de posibilitatile oferite de timp, locatie, etc, unele scriu mai rar, altele mai des. E normal ca cele care scriu mai des sa se cunoasca mai bine intre ele, sa-si raspunda una alteia si sa se creeze legaturi mai stranse. Haideti, va rog frumos nu va mai suparati, e pacat! Formam un grup tare frumos, parerea mea.
Ralukutza, te rog eu frumos nu te mai aprinde si tu asa, in primul rand nervii iti fac rau tie si lui bebe! Hehe, parca ai fi eu, si mie imi sarea mustarul imediat cand eram de varsta ta, deh acum am mai imbatranit si nu ma mai tin puterile sa ma aprind
Uite un
dulce de la mine sa-ti treaca!
Nokia, imi pare nespus de rau ca treci prin toate astea
Nu te gandi ca este urat din partea ta sa vorbesti de avort aici pe un subiect unde multe fete au asteptat tare mult puiutul din burtica. Sunt n situatii care te imping sa faci gesturi din astea. Si nimeni din lumea asta nu are dreptul sa te judece, atata timp cat nu e in pielea ta. Asa ca, in ceea ce ma priveste, eu sunt alaturi de tine, indiferent ce decizie vei lua! Iti urez din tot sufletul sa iei decizia cea mai buna pentru tine si puii tai!
Ale, mi-a venit sa plang la propriu cand am citit ca iarasi ai probleme. Te admir din tot sufletul ca poti rezista psihic. Eu dupa 3 zile deja simteam ca nu mai pot...Off, sper sa-ti treaca problemele astea cat mai repede.
Si revin la problema initiala, va rog eu fetelor nu va mai certati, v-am spus, nervii va fac rau in primul rand voua si bebeilor!
Va pupic si sa fiti cuminti in lipsa mea ![]()
P.S. Pufymic, te rog mult nu ma uita cu listuta. Deci DPN 13.09., 80% baietel. Saru-mana!
17+ & 80% 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
Cecilia C spune:
MAi fetelorrrrrrrr.....si eu cred ca nu e buna ideea cu coloratul si necoloratul fetelor active si pasive, nu e corect. Cum ziceau si alte fete, unele sunt mai " pasive" si nu timide cred eu, ne citesc din umbra si nu scriu mult fie pt ca nu au timp fie pt ca nu au prea multe de zis...de ex cazul meu, eu neavand probleme cu sarcina, nici cu pisica
nu scriu prea des, doar asa din cand in cand, asa ca poate or fi multe fete ca si mine....chiar daca s-au inscris si nu posteaza asta nu inseamna nimic, vor fi si ele mamici in sept si oct ca si noi, asa ca ....nu mai zic nimic, destul....
Si apropo Raluca ca vorbeai ceva de o carte de gramatica, sa stii ca atunci cand scrii un mesaj se intampla des sa faci greseli de gramatica, e si normal si nu intotdeauna mai recitim mesajul inainte sa-l postam, asa ca greselile sunt omenesti si nu trebuie sa dam cu pietre
Nokia imi pare rau de ceea ce ti se intampla si sper din suflet sa iei decizia corecta....eu cred ca numai inimi ta iti va spune cum trebuie sa faci, daca crezi ca o sa te poti descurca cu 3 copii atunci da-i inainte. iti tin pumnii
Iar la fetele care inca mai au probleme cu sangerarile, greturile si altele le doresc sa le depaseasca cu bine si sa va puteti bucura si voi de perioada care urmeaza.
a..si vorbind de probleme, am si eu o problemuta...sa vedem cine imi raspunde, ha ha
...pe mine ma doare gatul de vreo 2 sapt, dar numai in partea stanga si habar n-am ce sa iau sa-mi treaca...am fost la farmacie si mi-a zis o tipa sa nu iau nimic care e pt gat daca sunt gravida...ci doar sa mananc ceva bomboane mentolate..pai mie nu-mi trebuie nici o bomboana, asa ca n-am mancat si ma doare in continuare gatul.....dar sper sa treaca intr-un final...
fetele care au fost racite? pe voi v-a durut gatul? daca da, ce a-ti luat?
si cam gata cu scrisul la mine ca e tarziu de tot, ora 1am si Alexia mea se trezeste imediat la o portie de laptic
a...si mai vroiam sa va zic ca eu zilnic il simt pe bebe, bine, miscari nu foarte strong dar e acolo si se joaca, ha ha ...si eu n-am nici o problema pana acuma cu ridicatul in brate al lui Alexia care are vreo 10 kg
pupici si " Buna Dimineata fetelor cucuietelor"oriunde va aflati, pasive sau active
16+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Cricor spune:
Cecilia, si tu bantui noaptea pe internet? La noi acum au plecat musafirii, copilul nu doarme, vrea sa vada nu siu ce la TV...
Drum bun Lexi si condus usor.
Sa stiti, apropo de ce zicea Lexi ca tot intreaba Cri de Inni, ca si eu ma intreb ce face. Eu parca imi amintesc ca zicea ca are plancenta inserata foarte jos, dar era optimista. Sper ca totul e bine cu ea, intr-o vreme era foarte activa.
A, si mai era o fata din Montreal, sympa parca. Oare ea ce face?
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
putzuruca spune:
Susa, felicitari pentru bb miscator!!!!!!!!!!
Felicitari si celor care au venit cu vesti bune de la eco!!!!!!!!!!!!
Ale, imi pare rau ca au inceput iar sangerarile. Ce Dumnezeu...chiar nu poate nici un medic sa depisteze cauza??? Inteleg perfect prin ce treci.
Ralucutza, ai fost tare cu mesajul postat. Exact pe gustul meu.
Parerea mea este ca s-a creat aceasta sstare de tensiune pt ca fetele au inteles gresit. Cri nu a vrut sa supere pe nimeni. Intram aici pt a ne spune parerile si dorintele. Dar cine nu intelege asta chiar este egoist. Ce vreti fetelor...sa fiti invitate la discutii? Daca voi ati considerat ca nu va gasiti locul sau simpatiile aici, de ce mai insistati??
Am inteles...unele dintre voi vor sa fie victime (vezi mesajul cu ironiile despre servici, telenovele si altele), insa aici suntem prietene, ne susutinem una pe cealalta si incercam sa ne incurajam in momente dificile. Nimeni nu este obligat sa faca un lucru neplacut, asa ca...fetelor...v-ati suparat degeaba. Majoritatea dintre noi lucreaza, iar unele sunt inca in concediu de maternitate, asa ca nu cred ca sta cineva acasa si se plictiseste.
Mai sunt si fetele care nu s-au putut apropia de grup si atunci au ramas in umbra si au urmarit discutiile, fara a produce tensiune si rautati. Tot respectul pentru ele.
Nokia, situatia este f dificila. Nu cred ca putem noi sa te sfatuim ce sa faci. Imi pare tare rau starea ta, dar te rog sa nu te mai gandesti la moarte. Dumnezeu ne ajuta pe toate in situatiile dificile, chiar daca uneori nu mai avem speranta.
14+
putzuruca spune:
Cecilia, sa stii ca pe mine m-a ajutat f mult Tantum Verde. Nu este contraindicat in sarcina.
Pupicei,
14+
Fetelor, va rog frumos sa lasam rautatile si ironiile caci avem toata viata inainte sa ne enervam si sa depasim necazurile. Suntem in postul Pastelui. Haideti sa fim mai bune si mai intelegatoare!!!!!!!!!
mephala30 spune:
Neatza!
Nu mai adaug nimik la cele spuse pana acum, ca n-am chef, pur si simplu....
Nokia, uf, treci printr-o perioada delicata tare. Iti doresc sa iei cea mai buna decizie pentru tine si copilasii tai. 
Cecilia, si eu am avut dureri de gat, vreo 3 zile. N-am luat nimic, am consumat mai multe citrice: suc de porto, kiwi si lamaie. Atat. Sanatate multa!
Anangel, drum bun si distractie placuta!
Cri, nu ai gresit cu nimic.
Ai propus ceva, fiecare si-a spus parerea...mergem inainte.
Ioana, pe unde umbli?
O duminica placuta fetelor!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
eloise spune:
Buna dimineata fetelor,si o duminica frumoasa tuturor!
Si mie imi pare rau sa citesc rinduri pline de inversunare...chiar asa, sint atitea probleme infinit mai importante pe lumea asta, e pacat sa ne enervam!
Nokia imi pare rau de zbuciumul si dilema ta, si iti inteleg disprerarea. Decizia de a naste sau nu acest copil, asa cum au spus si fetele, iti apartine doar tie si nimeni nu are dreptul sa te judece. Chiar daca nu ai mai intrerupt nici o sarcina pina acum probabil stii cit de greu e sa iei decizia asta si cit de sfisietoare trebuie sa fie durerile, regretele si remuscarile post-avort. Pina la urma, repet, e o alegere personala si fiecare gestioneaza efectele dupa puterile proprii. Iti doresc multa putere sa mergi inainte, si intr-un caz, si-n celalalt.
Intentionam sa-ti mai spun ceva, un lucru pe care inca nici o fata nu l-a remarcat. Mie mi s-a parut mai mult decit revoltatoare atitudinea prietenului tau. Aere de leader al cuplului(de genul "numai eu am dreptate, eu sint barbatul aici si vom face cum spun eu!") nu isi au locul intre 2 oameni care se iubesc, si tzin mai curind de o epoca demult apusa. Atitudinea prietenului tau mi se pare despotica si aduce a violenta psihica. Cit despre faptul ca te-a parasit, si gesturile, si vorbele lui ulterioare...ce mai, sint mai mult decit graitoare. Te sfatuiesc sa incerci sa intrerupi orice contact cu el, in cazul, deloc improbabil, in care va reveni. Un barbat care-si paraseste femeia insarcinata, cu astfel de cuvinte grele, nu e un om care te iubeste, si nici nu te vei putea baza pe el vreodata. Din pacate, mult prea des femeile trebuie sa suporte grosolania si indiferenta masculine... Iarta-ma, draga mea, daca am pus sare pe rana cu cele spuse de mine, dar crede-ma ca anumite lucruri din cele povestite de tine imi suna oarecum familiar, deci vorbesc in cunostinta de cauza. In ceea ce priveste copilul fa cum te indeamna sufletul, cintareste-ti atent situatia materiala, intreaba-te cit de puternica poti fi, daca te vei descurca la modul concret cu 3 copii, si apoi decide-te...dar in ce-l priveste pe el....uita ca l-ai cunoscut. Nu se poate numi "tata al copilului tau". Un spermatozoid donat nu-l transforma in tata.
Iti doresc pe cit posibil sa te limpezesti si sa fii fericita cu tine insati si cu puiutii tai!
Eloise
pufymic spune:
Neata fetelor!
Abia am asteptat sa vad ce ati mai scris cand peste ce dau?Offff! Calmati-va si nu va mai certati de la orice motiv cat de mic fiindca nu merita!!!!
Suntem toate pe aceeasi listuta numai datorita faptului ca vom fi mamici de sept-oct(sa dea Domnul!)dar nu suntem niciuna obligate sa postam aici zilnic...poate unele fete nu au internet acasa, poate altele nu se simt in stare sa stea in fata calculatorului, poate altele sunt prea ocupate pentru a posta, insa chiar si asa(plus o mie de alte motive care ar mai putea exista) sunt convinsa sunt multe fete care chiar dc nu posteaza ne urmaresc "din umbra"(si sper doar ca sunt bine si ele si bebicii mici
).
Nokia imi pare f rau ca treci prin asa experienta urata tocmai acum...
pentru voi toti(tu si puii tai) si pentru tine sa faci ce e mai bine pentru voi!Si indiferent de alegere(ca stiu ca orice ai alege iti va fi greu....) sunt alaturi de tine!
Cici si eu moor de durere de gat....si astept sa-mi treaca(ca si tine)!Am auzit ca o gargara cu tzuica e super eficienta....insa eu nu am curaj sa incerc(nu beau alcool si nu cred ca as suporta sa-l iau nici in gura ca m-ar arde
).Daca ai curaj incearca!
Alexxia si eu iau MagneB6.E foarte eficient si pentru prevenirea contracturilor musculare(eu am avut multe si dureroase rau in sarcina cu Alesio) mai ales la picioare ....si acum mi s-au contractat muschii la picioare de vreo 2 oir, dar de cand am inceput sa iau sunt ok!
Gety bine ai venit!!!!Sa ai rabdare ca primele 10 mesaje iti vor fi moderate si nu vor apare imediat ce postezi, din aceasta cauza s-ar putea sa nu le vedem la timp pentru a raspunde la ele, dar tu persevereaza ca trece si perioada de moderare si apoi totul va fi ok!
Mi-ka , AndraPG eu mai astept cu lista fiindca sper ca va veti razgandi....si referitor la faptul ca nu vi s-a raspuns la niste intrebari eu cred ca nu a fost rea intentie ci pur si simplu nu stiam ce sa raspundem.....eu de ex dc nu raspund deloc la o intrebare inseamna ca ori n-am vazut-o ori nu stiu ce sa raspund....
Roxanae felicitari pentru primele miscari de trupe din burtica!!!
Acai24 felicitari si tie pentru "valurile" din burtica!
Roxana01 ma bucur ca e ok bb....iar tu ai mai multa grija de voi !
Deci sa trec fetita???????
Lexi drum bun!
Ale imi pare rau ca iarasi sangerezi......offf! Nu te mai obosi deloc!
Sper ca nu am uitat pe nimeni....
Noi am fost ieri la BabyExpo si mi-am luat o pereche de pantaloni negri cu burtica....tare draguti....in rest tare putine standuri au fost....
Si i-am mai luat lui Alesio o caciulita ca toate pe care le are ii sunt mici...
Azi am zis ca mergem la o manastire din zona la slujba, dar puii mei inca dorm...
...
Pupici si sa aveti o zi buna si frumoasa!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
Eloise ai dreptate cu ultima postare pentru Nokia....din nefericire....Sper din suflet sa faca alegerea cea mai buna....daca exista asa ceva!
Carmen aici sunt!
Am facut modificarile in listuta!Bagati de vina ca nu ma supar
!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump