Mamici de sept-oct 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

quote:
Originally posted by cri19

IDEE
Ma gandeam la ceva,dar daca vi se pare o idiotenie nu ma bagati in seama.Avem cum sa urmarim prezenta fetelor inscrise pe lista in decurs de ,nu stiu,2 saptamani poate?PUFYMIC avem o "ditai" lista ,dar de postat cam jumatate posteaza sau nici atat.Restul fetelor ce fac?

Poate ar trebui sa le scrii in listuta cu alta culoare pe cele care n-au nimic de zis de mult timp.Sa stim si noi care e listuta activa si care cea pasiva.
Cand zic de mult timp ma refer la cele care au postat de 3-4 ori cand si-au anuntat prezenta si de atunci nimic.

Adevarul e ca zi ma cam plictisesc si ma uitam lung pe listuta noastra;sunt o gramada de nume de care nu-mi amintesc chiar nimic.Daca vi se pare o idee proasta nu dati cu pietre in mine,va rog!

16+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Poate altele mai si muncesc si nu au timp sa stea toata ziua sa scrie mesaje ca se plictisesc unii.
Daca te plictisesti citeste si tu o carte sau uitate la o telenovela.
Nu toata lumea sta acasa sa croseteze ciorapi in timpul sarcinii, unele mai si muncesc pentru ca sa aiba ce sa ii ofere lui bebe cand se va naste.

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mie ideea cu lista feteor active nu mi se pare prea buna pt ca creeaza direct discriminare. Poate unele fete nu au internet acasa sau altele sunt mai timide ...sau altele au īncercat dar nu prea au fost bagate īn seama ...sau altele nu gasesc lucruri interesante de spus care sa trezeasca curiozitatea celorlalte ...

Si eu citesc cu placere ceea ce scrieti chiar in fiecare zi(de mai multe ori pe zi), dar nu cred ca am ceva interesant de spus. Adica m īncercat, dar nu a mers ...

In plus eu am alte obsesii. Am vazut pe alte liste ce se īntāmpla ...poate e profund omenesc sa fii egoist in aceste momente . Dar īmi amintesc la moartea Andreei, pe aceeasi pagina era " Vai, a murit Andreea! Dar nu pot sa ma abtin, felicitari lui X care a nascut nu stiu cānd ..." Mi s-a parut asa aiurea, parca nu puteau sa se abtina macar pe subiectul ala, pāna se termina. Asa vedeai semne de doliu, si apoi aruncau cu fluturasi si floricele pe unde apucau... ma rog, e doar o obsesie de-a mea, nu are legatura cu subiectul.

Vroiam sa repet ca lista de alta culoare ar creea automat complexe, iar fetele care sunt mai timide nu vor īndrazni nici macar atāt. Lasati-ne pe noi, astea mai tacute, sa va citim (asa timide cum suntem), sa ne bucuram sau īntrista alaturi de voi. Va asigur ca subiectul asta e devorat de toata lumea, doar ca nu toate suntem īndraznete !

Va urez o duminica placuta !

Sibylle

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Offf, cata suparare. Da, poate am gresit si noi un pic (poate chiar un pic mai mult), dar eu cred ca toata lumea s-a gandit la fetele care doar au intrat o data, au dat numele si atat. Ati vazut ca sunt la inceput trecute cateva fete fara DPN fara nimic. Eu una ma simt un pic si vinovata ca pe unele dintre ele nu stiu daca le-am vazut postand ceva. Zau daca ar trebui sa fim asa suparate una pe cealalta. Si eu am scris de atatea ori si nu mi s-a raspuns. Si am insistat. Si poate de aceea ma simt un pic mai bagata in seama. Si eu ma simteam un pic inferioara la inceput. Eram si piticul listei si toate fetele deja vorbeau de lucruri la care eu mai aveam de asteptat. Hai zau, nu e cazul sa ne lamentam pentru o propunere. A fost pana la urma doar o propunere si nu s-a pus oricum in aplicare.
Mi-ka cum sa pleci din listuta? Pai pe mine cui ma lasi? Vrei sa raman chiar piticul piticilor. Zau asa. Hai spune-mi tu cum te mai simti la aproape 11 saptamani ca eu parca acum am 7-8. Greturi la greu si nu mai pot manca nimic. Daca tu pleci eu cu cine ma mai compar. Peste cateva saptamani o sa ajungem si noi sa vorbim si de lucruri mai frumoase ca de ex. eco morfologica, cum a miscat bebe... Acum doar nu ma lasi asa fara coechipier, nu?Uite aici de la mine . Hai nu mai fi suparata.
Andra si cu tine am eu ce am , ca doar suntem la acelasi dr. Cum sa pleci si sa ma lasi aici fara raspunsuri a eventuale intrebari? Zau fetelor. Ce v-a apucat taman acum? Eu zic ca sunt si hormonii la mijloc dar mai cred ca trebuie sa mai trecem si cu fruntea sus. Ce daca nu suntem bagate in seama cateodata. Insistam si o sa fie bine. Mie viata mi-a dovedit de atatea ori ca trebuie sa ai tupeu si nesimtire. Chiar si in casnicie. Si probleme sunt destule, credeti-ma. Chiar daca nu m-am plans aici de ele. Dar mi-am propus ca fac totul sa imi fie mie bine. Nu conteaza ce crede unul si altul. Asa si aici. Intru, citesc, raspund daca pot sau daca am chef ( de ce nu) si daca am ceva de spun spun , daca nu inchid si gata.
Uite ce m-am mai lungit acum.
Va dau cate un la toate fetele suparate ca toate imi sunteti prietene si niciodata nu am avut atatea prietene ca acum si sunt tare mandra de toate.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

MI_KA,ANDRA PGimi pare rau ca ati luat-o ca pe un afront personal.Eu chiar (in felul meu) mi-am cerut scuze anticipat daca e o idee proasta.Iar de voi,fie vorba intre noi,chiar am auzit.Dar nu asta e important,daca am auzit eu sau nu.Se pare ca a fost o idee foarte proasta si imi cer scuze pentru ea;intentia n-a fost sa ofensez pe nimeni.Insa asa cum a spus si TANIMA,sunt fete care nici dnp-ul nu l-au dat.Cred ca suntem indreptatite sa ne gandim ca nu le intereseaza ce se intampla aici.Chiar n-am crezut ca daca le scriem cu alta culoare va fi asa mare problema.Oricum era o idee (nefericita se pare) si nu un fapt aprobat de toata lumea.Asa ca suparati-va pe mine ,daca e cazul sa va suparati neaparat pe cineva,dar restul fetelor nu v-au necajit cu nimic,asa ca nu vad de ce sa va retrageti de pe lista.Si din punctul meu de vedere "tot raul spre bine";cu ocazia asta ,macar am vazut ca mai sunteti pe aici si ne cititi .

16+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by Lyana

quote:
Originally posted by cri19

IDEE
Ma gandeam la ceva,dar daca vi se pare o idiotenie nu ma bagati in seama.Avem cum sa urmarim prezenta fetelor inscrise pe lista in decurs de ,nu stiu,2 saptamani poate?PUFYMIC avem o "ditai" lista ,dar de postat cam jumatate posteaza sau nici atat.Restul fetelor ce fac?

Poate ar trebui sa le scrii in listuta cu alta culoare pe cele care n-au nimic de zis de mult timp.Sa stim si noi care e listuta activa si care cea pasiva.
Cand zic de mult timp ma refer la cele care au postat de 3-4 ori cand si-au anuntat prezenta si de atunci nimic.

Adevarul e ca zi ma cam plictisesc si ma uitam lung pe listuta noastra;sunt o gramada de nume de care nu-mi amintesc chiar nimic.Daca vi se pare o idee proasta nu dati cu pietre in mine,va rog!

16+

cricri

Poate altele mai si muncesc si nu au timp sa stea toata ziua sa scrie mesaje ca se plictisesc unii.
Daca te plictisesti citeste si tu o carte sau uitate la o telenovela.
Nu toata lumea sta acasa sa croseteze ciorapi in timpul sarcinii, unele mai si muncesc pentru ca sa aiba ce sa ii ofere lui bebe cand se va naste.

Lya

hai sa va zic o chestie: in primul rand fata n-a facut decat o propunere, n-a dat cu paru'!
in al doilea rand, eu zic asa: daca nu vreti mila, n-o mai cereti! nu stiu de unde atata rautate, si-atata inversunare!
unde va credeti oameni buni? chiar nu sunteti in stare sa va purtati ca niste oameni maturi? zau, m-am saturat de asa o ipocrizie! ce dumnezeu, aveti doi ani? hai s-o zicem pe bune, pana la urma, ca ramanem fara si ! doamne, nu suport genul asta de comportament, trecand peste toti hormonii din lumea asta!
puteti sa va suparati pe mine fetelor, dar eu sunt genul care uraste ipocrizia si nu poate trece peste ea !

cat de remarca despre pisica, sau cu ciorapii, sau cu telenovelele...ce sa mai zic? pura nesimtire deja!

apropos de citit o carte, draga lya, incearca si tu cu una de gramatica! poate te ajuta un pic!

raluca 18

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ra_mandache/my_photos
http://community.webshots.com/user/ralucamandache
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20060909/dt/7/k/189c/preg.png

Mergi la inceput

LYANA ,papusica!Nu te mai stradui sa faci comentarii acide gratuite;daca nu ai remarcat ,astazi e sambata,deci in ceea ce priveste munca nu e cazul.Ce fac eu in timpul meu liber si cum ma plictisesc,cu certitudine nu te priveste.Asa ca daca n-ai ceva constructiv de spus,mai bine abtine-te sau exprima-te fara ironii .Nu aveam nevoie si de tine sa pui paie pe foc;sa atati un scandal e la indemana oricui,sa-l aplanezi e mai dificil,mai ales cand se implica si persoane ca tine.Cam atat am avut sa-ti spun.

16+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Nu am mai scris de mult insa v-am citit in fiecare seara.
Mi-ka,Andra nu va suparati.Nici eu sunt prea indrazneata sau vorbareata, dar am incercat sa nu ma supar atunci cand mi s-a parut ca vorbesc in van.Am incercat sa vad doar partea buna a lucrurilor si sa merg mai departe.

Saptamana asta pt. mine a fost una buna.Nu am mai sangerat absolut deloc - ceaiul si vitamina C fac minuni. Am inceput sa ies pe afara si chiar am mers la servici pt. 2 ore. Nici mie nu-mi vine sa cred cat ma simt de bine.Si ca totul sa fie frumos l-am simtit pe bebe miscand. La inceput nu am fost sigura dar acum sunt 100% sigura.
Primele 3 luni au fost groaznice cu sangerare si stand la pat tot timpul, dar acum se pare ca au inceput lucrurile sa intre in normal si la mine.De asemeni tot saptamana asta ne-am luat si masina noua.
Ce mai, sunt fericita si sper sa ma tina in continuare.
Lexi ma bucur ca esti bine, multa sanatate in continuare.
Ale imi pare rau pt. tot ce ti s-a intamplat.
Ionica ma bucur ca ai scris din nou.
la toate gravidutele si o saptamana buna.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Eu v-am stricat buna dispozitie,eu incerc sa va readuc un zambet pe buze:la adresa comuna de mail am trimis cateva mesaje care pe mine m-au distrat foarte tare.Sper sa va placa si voua .

Daca am gresit ca am folosind adresa de mail pt. mesaje care n-au neaparat legatura cu subiectul nostru,sper sa fiti mai indulgente cu mine.

16+

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

E Duminica dimineata deja, dar abia acum am prins si eu compu';s-a jucat si sosu'eu putin....

Citesc zilnic, scriu cand am ceva de scris, daca nu se sesizeaza nimeni de ce am scris nu fac o paguba din asta.Eu scriu si de baietelul meu, lucru f important pt mine, dar nu e intotdeauna ceva despre care sa trebuiasca ca celelalte fete sa scrie, asa ca iau in consideratie faptul ca au citit, s-au amuzat (daca e cazul) si gata.In legatura cu sarcina la fel.

Daca intru aici e pt ca-mi face placere sa stiu ce simt si gandesc si alte persoane care trec printr-o asemenea perioada minunata.Daca e vorba sa intru si sa dau peste frustrari care mai de care....sincer , ma lipsesc si, NU VREAU ASTA.

Cine are ochi de citit sa citeasca si sa bage la cap, sau mai bine zis sa-i vina mintea la cap.

Na ca m-am suparat .Sper sa se linisteasca apele, sincer.In loc sa ne bucuram incepem :"sa ma scoateti de pe lista..." etc.Hai REVENITI- VA!!!!!!!!!!!!!!

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nokia spune:

Fetelor, va pup pe toate, inca de la inceput si vreau sa va fac sa intelegeti cat de minore sunt "problemele" pe care le pictati......

Sa incep, desi nu imi doream sa o fac, dar am nevoie de putina sustinere morala, ca sa zic asa.
De 2 saptamani ma zbat intre: sa renunt la bebe sau nuDesigur ca eu imi doresc acest copil, desi situatia in care ma aflu e mai mult decat disperata.
Prietenul meu m-a parasit, desi nu il aveam decat pe el aici. E genul de om, care tre sa joci cum canta el. ei bine, cand a avut dreptate, i-am urmat fara indoiala sfaturile, dar cand am considerat ca NU e bine ceea ce spune, i-am explicat ca decizia finala imi apartine, i-am multumit ptr sfaturi si ptr faptul ca vrea sa ma ajute. El o tine pe a lui: eu sunt seful si tu faci ce spun eu!!!!! Ei, pana aici mi-a fost
Au urmat nenumarate certuri si reprosuri. O saptamana n-am vb absolut deloc. I-am mai trimis cate un sms dar nu s-a obosit sa-mi raspunda. Vineri seara ma intreaba (sms) daca mi-au trecut fazele mele senile, l-am intrebat daca e dor de mine si nu mi-a mai raspuns. Ne-am certat (tot prin sms-uri ca la tel n-a vrut sa raspunda desi l-am sunat de m-am plictisit) la care mi-a spus, ca sa fac ce vreau cu copilul, pe el nu-l intereseaza nici de mine, nici de copil. el care a plans si ma implorat sa avem acest copil
Azi iar ne-am certat si mi-am promis sa nu il mai caut, nu vreau sa mai stie nimic de mine; asta ptr ca mi-a urat sa raman pe strada cu 3 copii de gat
Asadar, ori fac acest copil, dar n-am nimic ce sa ii ofer......plus ca mai am 2 puiuti minunati, care sunt ca si fara tata. Tatal lor nu vrea sa auda de ei efectiv, nu plateste pensia alimentara, ma plimba prin tribunale de mi s-a luat, plus ca nici nu suntem inca divortati
Mai ceva ca o telenovela

Uff, ar mai fi multeeeeeeeee de povestit, dar sunt atat de trista, plang incontinuu, imi doresc sa mor si atat. Mi-am jurat mereu ca nu voi avorta niciodata si acum ma simt pe marginea prapastiei....vreau sa iau o decizie buna, ca pana acum numai idiotenii am facut

dar sa stiti ca v-am citit zi de zi, desi n-am fost in stare sa raspund. M-am simtit atat de josnica ca ma gandesc la avort, cand voi aveti probleme si va doriti atat de mult acesti puiuti

Va imbratisez pe toate si active si pasive

Alina

Un sut in fund, un pas inainte!

Mergi la inceput