Mamici de sept-oct 2006 (19)
Raspunsuri - Pagina 16
cri19 spune:
LYA,MI_KA cred ca am fost suficient de explicita si mi-am cerut scuze pentru propunerea total neinspirata.Insa voua chiar nu va da de gandit
:cum se face ca la problemele reale si dureroase pe care le au unele dintre fete (ex:ALE sangerari puternice + necazuri cu pisica,NOKIA incertitudine familiala + dilema chiuretaj sau nu ) n-aveti nimic de zis,nici o vorba buna,nici un cuvant de incurajare,insa cum apare "rost de samanta de scandal", hop si voi.Iar atata timp cat poti sa ironizezi problema uneia dintre noi ( vezi pisica),cred ca nu mai are rost sa scrii ca te bucuri si suferi impreuna cu noi.
Dupa parerea mea ,cred ca nu sunt singura care trebuie sa-si ceara scuze.
16+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
nicolstoy spune:
Va salut fetelor,
CeciliaC in legatura cu durerea de gat eu am facut urmatoarea chestie:am luat o lamaie, din aceea cu coaja subtire pt suc, am taiat-o feliute cat mai subtiri, am pus-o intr-un castronel si am acoperit-o cu miere.Am lasat totul asa cateva ore, ca sa-si lase suc si il bei, daca vrei poti manca si feliutele de lamaie.La mine a functionat si sper sa te ajute si pe tine.
Nokia cred ca nici nu-mi pot imagiana sau simti cu adevarat prin ceea ce treci.E foarte, foarte greu sa-ti spuna cineva sa faci intr-un fel sau altul.NUMAI TU poti decide.Stiu ca e greu, dar orice decizie ai lua , trebuie sa nu regreti mai tarziu .Noi suntem cu sufletul alaturi de tine, dupa cum vezi...Curaj si speranta....
Stiti, ma gandeam ca sarcina ar fi trebuit sa ne faca mai bune, mai tolerante, dar vad intepaturi peste intepaturi si NU-MI PLACE.Nimeni ne e perfect,se greseste , asta e ,dar poate ca nu trebuie sa fim asa dure.(Raluca nu te superi pe mine, da????
)
Ale sper sa nu-ti mai fie rau.Eu nu am avut nici un fel de problema nici la prima sarcina si nici acum, multumesc Celui de sus, dar imi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie.Sunt alaturi de tine si sper sa fie totul BINE, BINE....
Hai sa incheiem galceava, eu una nu voi aborda subiectul.Duminica frumoasa (ce a mai ramas din ea...)
Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos
pufymic spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73164" target="_blank">SUBIECT NOU!!!!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
tanima_i2002 spune:
Putzuruca cum ai facut tu analizele alea gratuite ca eu am dat 1.300.000 pe doar doua dintre ele care le-am facut la Cantacuzino si pe a treia am facut-o la Sp Coltea. In total cred ca peste un mil 5 sute. Chiar as fi curioasa cum se mai pot face analize gratuite ca eu numai cu bani le-am facut. Ce e drept eu am facut analizele inainte de a ramane insarcinata si de cat sunt graviduta nu am mai facut nici o analiza. Facusem destule inainte. Mie dr mi le-a dat din cauza celor 2 sarcini pierdute fara o cauza concreta care cauza a ramas monmentan tot necunoscuta ptr ca toate analizele mi-au iesit bine.
Tutunareselor, voi ce analize ati facut pana acum si unde (mai ales unde gratis ca de d'alea cu bani sunt satula).
Bai dar nu mai terminati cu o cearta. Haideti fratilor sa mai vorbim si de bebei ca doar de asta suntem aici nu sa despicam firul in 4 cum e treaba cu gramatica.
Stiti, eu fiind pitic printre voi mai dau raite si pe la fetele de nov-dec ca am si eu cu cine ma compara acolo si zau daca ele se cearta. Parca ma simt mai "acasa" acolo (daca pot sa zic asa), chiar m-au rugat sa ma treaca in listuta si am refuzat ca eu sunt pe lista care trebuie. Incep sa am dubii. Dar merg pe burta. Sper sa treaca si faza asta ca au mai fost si alte certuri pe aici.
Nokia te admir pentru ceea ce esti. Orice decizie vei lua ptr mine esti un exemplu. Eu nu iti pot da un sfat pentru ac dupa doua sarcini pierdute nu iti pot spune sa faci avort (eu am trecut prin doua nedorite si mi-au frant inima si m-au imbatranit cu 10 ani, plus ca parca mi-au luat ceva din mine). De asemenea nu iti pot da sfaturi nici cu privire la relatie: eu insami trag de una care nu stiu daca va avea viitor. si suntem casatoriti de 3 ani si, dar ca in orice rel cu probleme problema este tot o femeie: la mine doua (soacra si cumnata) care nu ne lasa sa avem familia noastra fericita). Si vad ca si in cazul tau tot o femeie isi baga coada. Ca din moment ce ai trait o perioada cu acest barbat probabil ca l-ai iubit (inca il mai iubesti poate) si el la randul tau te-a iubit. Eu iti zic doar atat: cantareste bine ceea ce vrei: copil, copil si un barbat in viata ta, doar acel barbat...Orice decizie este omeneasca. Hai sa fim serioase, rau cu ei dar mai rau si fara ei. Asa ca stai cu inghetata aia in manuta si gandeste-te bine ce vrei. Daca il vrei inapoi sunt sigura ca il vei putea recastiga. Trebuie timp si viclenie. Si viclenia se invata. Bafta multa in a cugeta fructuos.
Mi-Ka spune:
cri19, ti-am scris un PM, ca sa nu mai fac atatea valuri pe o tema care nu tine de topicul acesta.
Te asigur insa ca sunt alaturi in continuare de Ale si de Nokia sau de celelalte fete care scriu aici si intradevar ar trebui sa-mi cer scuze celor doua ca nu le-am spus o vorba buna sau ca nu le-am dat un sfat.
Dar niciodata nu am sa permit nimanui sa ma jigneasca si nu ma refer la tine. Iar in chestia cu "samanta de scandal" ai cam exagerat...
Mi-ka
pufymic spune:
Fetelor am deschis subiect nou!!!(link-ul e putin mai sus)Haideti sa continuam acolo discutiile, sau mai bine sa uitam de certuri si sa vb de bebici si burtici si de alte chestii legate(direct au ba) de subiectul nostru:mamici de sept-oct 2006!
Pupici!
Ioana
(16+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump