Mamici de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

fetelor, sunt putin socata! fina mea a fost azi la echo, ea fiind in sapt 28, cred ca a terminat de fapt sapt 28 si intra in a 29-a. deci are cu vreo 2,5 sapt in plus fata de mine. si cat credeti ca are bebele ei? 1387 g!!! i-au dat DPN cu 11 zile mai devreme decat in functie de UM. mi se pare enorm!
voi, fetele din sapt 27-28, atimai fost la echo? cat avea bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

iulenca, ai fost tare de tot la faza din troleibuz.
Medeea76, si eu tot la Cantacuzino nasc. Acolo am nascut si data trecuta si am fost chiar incantata de conditiile din spital. Eu merg la Dr.Irimia dar tot stand pe acolo sa astept am auzit numai pareri de bine despre doctorul tau.
Sa stiti ca m-ati omorat tot vorbind despre capsuni. Astept sa ajunga Robert acasa si cred ca dau o fuga sa-mi iau si eu cateva.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cristina_Ioana felicitari pentru luna a-7-a!
Iulenca, bravo pentru nesimtitu' ala: si eu am patit ieri ceva asemanator: am fost la medicul de fam, si a intrat un barbat dupa mine si mi-a zis ca se grabeste si ca vrea sa intre in fata mea. Iar azi a trebuit sa merg dimineata la o banca , am stat la rand si am asteptat o ora si jumatate, si intre timp a venit o cucoana (ca nu pot sa ii spun altfel), cam la vreo ora dupa mine si cu tupeu sa dus la tipa aia la birou, imi venea sa ii crap capul; i-am spus ca stau si astept de atata timp, i-am aratat si burta (ca mai nou cand ies in oras imi iau bluze stramte, sa iasa mai bine la iveala, desi e imensa), dar mi-a zis ca se grabeste ca e plecata de la servici; m-am intors cu spatele, am facut-o nesimtita, dupa care m-am dus cu tupeu la tipa de la banca; am zis ca ii bat pe toti de nervi.
Mada_max si eu cand am programare astept cu orele, dar ma gandeam ca englezii sunt englezi, da' vad ca tot oameni sunt
Am si eu o intrebare: acum cateva saptam s-a discutat despre carcei, nu mai stiu cine a avut atunci probleme; cum le-ati rezolvat fetelor, ca de cateva zile mor, dimineata daca incerc sa intind piciorul imediat mi se "pun" o gramada, si ma dor groaznic picioarele (pulpele), abia merg, imi vine sa urlu. Parca (din cate imi amintesc eu)era vorba de o lipsa de minerale. Dar cu ce v-a trecut?

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by pumpkin

Mia, eu am simtit ca sunt insarcinata inca dinainte de intarzierea menstruatiei si imediat ce mi-am facut testul de sarcina (im prima zi de intarziere ) am stiut ca o sa fie fetitza !

Da si eu la fel, am stiut ca am baietel si cand mi-a spus doctora la echo ca e baiat eu i-am raspuns stiam. Si zice de unde sa stii? Hai ca nu te cred si s-a strambat!

Emilia 23+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Iulenca felicitaripentru faza cu "handicapatul" !!!!!
Fiindca ati tot povestit fiecare de cat de "handicapati" pot fi unii in comportamentul lor, vreau sa va povestesc si voua cam cum se comporta lumea cu mine de cand sunt insarcinata. Incep cu lumea care trecand pe langa mine si vazandu-mi burtica, ma priveste in ochi si imi zambeste, continui cu vanzatoarele care imi sar in ajutor de fiecare data, de asemenea ...si asta nu as fi crezut-o niciodata ca parerea mea despre ei e ca sunt niste nesimtiti....taximetristii care imi cupara flori (si nu glumesc, au oprit la stop si mi-au cumparat ghiocei :) ) sau imi zambesc la coborare si imi ureaza sa am parte de multa sanatate, ...sau, si asta mi s-a intamplat azi cand fiind intr-o institutie, intr-o camaruta ticsita de lume, unde asteptam sa mi se faca o factura si sa platesc chitanta am fost poftita in fata ...si exemple mai sunt multe.
Eu sunt din Cluj....nu ca vreu sa-i apar pe ardelenii mei dar se pare ca au totusi o alta atitudine fata de femeile insarcinate decat bucurestenii.
Sper sa nu dati cu rosii dupa mine ....era pur si simplu o constatare...

Chiara 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Amabella, draga, o sa pun la fiert niste rabdari
Wow, dolofan bebele finutzei tale
Eu sunt programata la Herghelegiu la Sanador, dar nu ma ajuta sa imi dea caseta, ca nu am video, as fi vrut cd sau dvd....dar el asa e comunicativ, imi zice/ explica ceva?...ca io as cam avea intrebari, io nu tac...

Nicole saru'mana pt site, o sa imi comand si io cartea

Cristina 27+

Mergi la inceput

chiara, se mai intampla din astea si pe aici (nu chiar sa primim flori de la taximetristi), dar alea sunt minuni. si mie mi s-a mai oferit un scaun sau am fost poftita in fata la coada, dar mai rarutz. asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si mie au cam inceput barbatii sa-mi ofere locul lor in metrou si ma bucur pt. asta. In sfirsit imi observa si mie lumea burtik!

22+
Bebelica

Mergi la inceput

cristina_ioana, mai ziceam eu odata, cumine H a fost foarte comunicativ, mai ales cu ocazia amniocentezei sau a unei echo obisnuite. la morfo a fost foarte atent la ce facea si f concentrat, doar ii dicta asistentei niste date. dar apoi l-am bombardat cu intrebari, ca nici eu nu tac. si mi-a raspuns foarte amabil la tot ce l-am intrebat, fara sa imi dea impresia ca il plictisesc sau il tin din treaba.
in privinta casetei video, nu toate clinicile dau caseta. unele dau cd. de dvd nu am auzit. de aia zic ca e mai bine sa suni si sa intrebi. poate ai noroc si sanador lucreaza cu cd-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Amabella, s-a notat, saru'mana
Mor de curiozitate sa vad cat a mai crescut bebelu'si cum e, dar mai am o saptamana pana atunci

Cristina 27+

Mergi la inceput