Mamici de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
Cristina_Ioana spune:
Medeea, zici ca au si la Carrefour? O sa dau si eu o tura zilele astea sa arunc un oki, ca e misto sa le iei asa pe toate, adica si carut si landou si eventual si scaun de masina...
Si eu auzisem ca e bine ca la inceput bb sa doarma aproape de mami intr-un landou sau cosulet mic...pai si cum il punem, pe jos langa patul nostru sau cum? ![]()
Cristina 27+
adelapop spune:
pai fetelor nu ziceati ca in luna a 7-a se intra la 26 s + 1 zi????
vad ca cristina_ioana are 27+
lamuriti-ma si pe mine
24+
nicole25 spune:
buna fetelor
cristina ioana aici gasesti cartea sotilor capraru.O poti cumpara on line (reclama/detalii.php?cod=EM01)
nicole 26+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by iulenca
DAR CAND AM COBORAT NU M-AM PUTUT ABTINE ( UNUL DIN EI COBORA SI EL) SI I-AM SPUS: HAIDETZI SA VA AJUT SA COBORATZI CA VAD CA SUNTETZI HANDICAPAT. SA UITAT LA MINE CIUDAT SI I-AM ARATAT SEMNUL DE LANGA SCAUNUL DE PE CARE DOAR CE ISI RIDICASE FUNDU. I-AM INTORS FUNDU SI AM PLECAT. A RAMAS CA BOUL.
Ai fost super. Eu cred ca ma certam cu ei in troleu. Ca asa sunt eu, nu ma pot abtine
22+POZE
anasia spune:
fetelor, amabella, duminica pe reality tv este emisiunea "nasteri extraordinare" la 17.10 si reluare la 23.00 ( nu stiu daca este un episod nou sau ce a mai fost, oricum e educativ); pupici
anasia 22+ 
Cristina_Ioana spune:
Adela iubita, io maine fac 27 de sapt fix (mi-am modificat azi ca sa nu uit), dar sunt unele site-uri si carti unde scrie ca trim.III incepe din sapt.28, nu 27...de-asta eram si eu in ceata...
Nicole iubita, unde gasesc cartea? cred ca ai uitat sa pui linkul
saru'mana anticipat oricum 
Cristina 27+
Cristina_Ioana spune:
Fetelor, zicea cineva (imi cer scuze ca nu mai stiu cine) ca a fost la eco la Herghelegiu si a fost dezamagita...am si eu programare pe 18 apr acush, sa nu ma mai duc? E mai misto la Iosup? Herghelegiu da cd/dvd ceva cu bb?
Cristina 27+
Amabella spune:
cristina_ioana, felicitari pentru luna a 7-a!! 

in ce priveste rabdarile prajite, incearca si tu sa le mananci fierte sau pe gratar, draga mea, ca prajite ingrasa... 
adelapop, e adevarat ca poti rezista si cu putina mancare, dar pentru cat timp? si bb ce parere o fi avand? eu ii tot dau cu frunze si iaurt, dar in fiecare zi mananc 100-150 g carne, ca sa ii dau lui bb si proteine, ca nu vad din ce altceva as putea sa ii dau. aveti voi alte idei (in afara de oua fierte, ca din alea nu poti sa mananci prea multe, ca dai de belea cu ficatu')?
mada_mxm, ce ne spui tu ma revolta! pai parca ar fi la noi cu birocratia! or fi ei mai organizati si dau bilete de ordine, dar eu gandesc ca daca esti programata la o anumita ora, atunci trebuie sa intri! la noi m-a calcat intotdeauna pe nervi nepunctualitatea. ce daca te-au programat la ora x? las' ca intri tu si mai tarziu, ca n-oi muri, nu? e, astfel de gandire ma calca pe nervi. credeam ca afara e altfel, ca englezii sunt mai disciplinati.
iulenca, felicitari pentru replica data "handicapatului"!
anasia, multumesc mult de tot de informatie!
cristina_ioana, si eu am fost la herghelegiu si nu am fost deloc dezamagita. ba din contra. mi-a dat caseta video. dar asta a fost la medsana, depinde unde te duci. asta nu depinde de medic, ci de clinica unde iti faci echo. poti sa dai tel sa intrebi.
luiza 25+
nicole25 spune:
scuze cristina ioana.E pe situl bebelusultau.ro la sectiunea carti pe pagina 2.costa 545 de mii.
mai am si eu 2zile si intru in luna a 7 a.
nicole 26+
nicole25 spune:
referitor la numarul de saptamani si eu am fost la control ieri si iam zis doctorului ca sunt fericita ca mai am trei zile si intru in luna a 7 a .Dar el mi-a zis ca se intra in luna a 7 a la 28 de saptamani.eu oricum o tin pe a mea.Luni intru in luna a 7 a
L-am intrebat de asemenea daca se foloseste anestezia epidurala la spitalul unde voi naste eu.Mia raspuns fosrte scurt si sec NU.
Voi ve-ti naste cu anestezie epidurala sau nu?
Pe mine vremea asta ma molesit de tot.Nu am chef de nimic si pe deasupra mai sunt si foarte nervoasa.Imi vine si sa plang dar nu am nici un motiv.Cred ca o iau razna.
nicole 26+