Mamici de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

mada_max ce de pereipetii pentru o reteta
te fac sa si renunti
m-am informat cu multa placere
cristina _ioana...rabdari rabdari dar nu ne e si noua foame.?
oricum m-am mirat ieri ca am rezistat cu atat de putina mancare, deci se poate fetelor
sio in mod normal am impresia ca nu se poate..
desi e vremea asta noi plecam la munteeee
chit ca stau in casa si tot e bine. hai va pup si weekend placut
desi mai intru si azi
24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Mada_mxm da' stiu ca ai avut rabdare. Eu cred ca renuntam la reteta aia, la cate peripetii ai avut.

22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Cristina_Ioana, felicitari pentru luna a 7 a !

Miky 27+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor au am reusit astazi sa ma enervez de la prima ora. Asa cum va spuneam azi trebuia sa merg la spital la control. Ceea ce am si facut, m-am sculat mai devreme ca sa am timp sa ma pregatesc si la 8.30 am plecat spre spital cu taxiul ca sa ajung mai repede ca ramasese mama cu Eduard si nu prea se descurca cu el plus ca spitalul e destul de departe de mine. La spital aflu de la o asistenta ca doctorul nu este caci e "Ziua Sanatatii si au liber, sunt doar medicii de garda pt urgente sau cei care au programate operatii". Nu era o urgenta asa ca m-am intors acasa. E adevarat ca nu l-am sunt ieri pe dr pt ca stiam ca nu e luna asta in concediu si eram sigura ca e la spital. Ideea e ca am batut drumul degeaba, am dat si banii pe taxi dus-intors si nici n-am rezolvat nimic. Sa-mi fie invatare de minte alta data sa sun inainte.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Fetelor, sa stiti ca au aparut in piatza capsunile, am luat ieri cu 100 de mii /kg si sunt chiar bunutze, adik au si miros si gust

Adelutzo, wd placut si odihneste-te la munte,macar ca respiri aer curat daca e vremea urata

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Si ma deprima si vremea asta, as sta in pat sa dorm ceea ce este imposibil cu Eduard in casa.
Cristina_ioana, felicitari pt intrarea in luna a 7-a. Doamne Ajuta sa o tii tot asa pana la 40 de saptamani.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Pumpkin, sarumanusitzele! Trece repejor timpul, nu?
Cornelia, nasol ca ai batut drumul degeaba...dar tu asa cum te mai simti?

Cristina 27+

Mergi la inceput

Cornelia, si eu ma rog in fiecare seara pentru noi, sa ajungem cu bine la 40 de sapt..

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

SI IO AM MANCAT CAPSUNICI IERI YAMI YAMI. MIE NICI NU MI SE PAR SCUMPE. MI-AM LUAT CATEVA SI INTRADEVAR ERAU FOARTE GUSTOASE SI PARFUMATE.
CORNELIA-LAURA CALMEAZA-TE SE MAI INTAMPLA CE SA FACI. DA EDUARD AL TAU NEBUNATICUL NU DOARME DUPA-AMIAZA CA ASA TE-AI PUTEA ODIHNI SI TU. PUNE-L SA FACA TURE PRIN CASA POATE POATE OBOSESTE SI IL IA SOMNUL :))

SI EU MI-AM FACUT IERI UN PIC DE DRACI. AM VENIT CU O PRIETENA DE LA GARA VREO 10 STATII CU UN TROLEU SI ERA O CALDURA INABUSITOARE, MULTA LUME IMPUTZITA CARE NICI NU SUPORTA GEAMUL DESCHIS SI DE ASEMENEA CATZIVA BARBATZI NESIMTZITZI. LE-AM BAGAT BURTA SUB NAS SI M-AM MAI SI STRAMBAT LA EI SI DOBITOCII NICI NU S-AU SINCHISIT SA SE RIDICE- ERAU SI LOCURILE PT FEMEI GRAVIDE, HANDICAPATZI SI BATRANI. NU AM AVUT CHEF DE CEARTA CA IN MOD NORMAL LE-AS FI ZIS SA SE RIDICE SA IMI DEA LOCUL. DAR CAND AM COBORAT NU M-AM PUTUT ABTINE ( UNUL DIN EI COBORA SI EL) SI I-AM SPUS: HAIDETZI SA VA AJUT SA COBORATZI CA VAD CA SUNTETZI HANDICAPAT. SA UITAT LA MINE CIUDAT SI I-AM ARATAT SEMNUL DE LANGA SCAUNUL DE PE CARE DOAR CE ISI RIDICASE FUNDU. I-AM INTORS FUNDU SI AM PLECAT. A RAMAS CA BOUL.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Buna, fetele, nu am mai scris de mult, dar citesc tot, tot, sa nu cumva sa pierd vreo informatie pretioasa.
Eu am avut din nou sangerari dintr-alea roz, noroc ca aveam programare la medicul meu, care mi-a spus ca nu e nimic grav, probabil o usoara dezlipire de placenta. Mi-a dat Utrogestan si m-a obligat sa renunt la Fier si sa pun mana sa iau Materna. Continui cu Aspenterul, ca se pare ca-mi prinde bine, mai ales pt. problema cu IR-ul dreapta mare.
Pumpkin, trece-mi mie doctorul, te rog. O sa nasc cu Dr. Posea, la Maternitatea Cantacuzino. Chiar, stiti ceva despre el? Am mai cautat, am intrebat, dar nimic, nici o informatie, poate stiti voi. A, si pe bebelina mea o sa o cheme Ioana Teodora.
Azi merg sa iau carucior. Am gasit la o reprezentanta Chicco un carucior sport, cu landou, scaun de masina si rucsac, la 15 mil. Am fost de curiozitate la Carrefour aseara, si costa doar 12,9 mil. Oare o fi si mai ieftin altundeva? Ca eu pe asta il vreau, mai ales ca are si landou si eu vreau ca bb sa doarma in landou cel putin pana la 3 luni, pt. ca am inteles ca se simte mult mai in siguranta intr-un patut mic, mic.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea

Mergi la inceput