Mamici de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
Cristina_Ioana spune:
Letitia, sa stii ca eu, cu toate stelutzele pe care le am,sunt susceptibila cu privire la maturizare
dar daca DC zice ca sunt matura, atunci sa fie primit 
Amabella, belea pisoiu'tau
Pai a fost vremea frumoasa, a avut si sotul timp sa mai umblam sa luam una-alta, plus ca m-am simtit ok si am zis sa mai fac si eu miscare...dar azi cred ca lenevesc, ca m-a pleostit rau vremea asta
Santierul avanseaza atat cat se poate, nu imi fac pb, stiu ca se va termina odata si va fi casa frumu, asa ca tac si indur 
Anasia, o sa ma mai uit si eu pe la librarii de sotii Capraru, daca o gaseste vreuna dintre voi ne spuneti si noua, da? 
Iulenca, si eu tare as vrea sa ajung la intalneala si sa va cunosc, eventual sa stam la taclale la o terasik, sper sa pot sa vin si io 
Apropos, tu si cu Sanziana m-ati omorat cu tiramisu-ul si cu prajiturile 

dar momentan nu am gasit coltul acela din casa unde cantarul meu sa arate ca as putea sa ma infrupt 

Cristina 26+
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
a.cicel- cum se mai simte sotzu'?
Cristina 26+
Ieri era mai bine. Nu l-a mai durut tare gatul, asa ca s-a ridicat din pat. M-a asteptat chiar si cu mancarea calda pe cand am ajuns acasa

22+POZE
iulenca spune:
Cristina - Ioana papa prajituri linistita ca e cantaru prost si podeaua stramba de-aia nu itzi indica bine. Tu esti fata frumoasa, slaba, doar burta de tine si tre sa faci fatza intr-un fel stresului cu santierul asa ca baga ceva dulcic ca face bine mai ales la psihic. :))
A. Cicel eu o sa tot vin la munca pana prin iulie. Nu are rost sa-mi iau concediu pt ca nu am ce sa fac akasa iar la munca cam stau in ultima perioada. Partea proasta e ca sunt singura aici dar si akasa sunt singura asa ca nu e diferenta. Eu pe langa salariul fix mai iau si diurna si deci orice zi de munca inseamna bani buni in plus pe care nu imi permit sa nu ii iau mai ales ca nu prea fac mare lucru in ultimul timp. Eu sunt destul de aktiva si as muri de plictiseala akasa.
Acum mi-e cam fomica dar au venit niste colegi in vizita si astept sa plece.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Amabella spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
[brIulenca, si eu tare as vrea sa ajung la intalneala si sa va cunosc, eventual sa stam la taclale la o terasik, sper sa pot sa vin si io
Apropos, tu si cu Sanziana m-ati omorat cu tiramisu-ul si cu prajituriledar momentan nu am gasit coltul acela din casa unde cantarul meu sa arate ca as putea sa ma infrupt
Cristina 26+
cristina, ai fost mortala la faza cu coltul care sa iti permita sa te infrupti.

cat despre intalnire, ce vorba e asta "sper sa pot"? trebuie sa poti! mai iei si tu o gura de aer fara moloz sau mirosuri de materiale de constructii.
luiza 25+
Cristina_Ioana spune:
Iulenca, esti mortala mai ! 

Ce motivatii logice ai tu...cu podeaua si stresul, hihihihhi !!!
Mai nou am doi noi herpesi, ca abia scapasem de unul...deja incep sa ma obisnuiesc cu buze a la Angelina ![]()
Cristina 26+
adelapop spune:
heeeeii fetelor, greu e cu gravideala asta
mi-am revenit azi. vad ca e totul ok
dar pap doar supa de pui si covrigei si sticksuri
sper sa nu mai patesc asa ceva ca de 2 ori mi-a ajuns.
nu simteam ca sunt ca un balon doar pentru ca am mancat mult ci cimteam o presiune ca si cand fermenta ceva in mine ![]()
![]()
deci trebe sa bagam cantitati mici si dese ![]()
![]()
![]()
24+
MissJJ spune:
Buna burtici!
Fetelor dar mult mai scrieti!
Abia fac fatza sa citesc tot ce ati scris. Harnicutzelor! 
Adelapop mersi mult ca te-ai interesat pt mine.
Raman datoare!

Acu sa va zis de cum a fost la medic. Ieri trezit 7 jumate dim spalat rapid papa micul dejun ca la 10 si 10 aveam programarea. Ajung eu acolo la 9 jumate. Stau astept vin altii intra iese eu tot acolo.
La 12 intr-un final ma striga si pe mine, normal ca tre sa fiu super atenta cand striga ca imi stalceste numele si nu mai stii pe cine a strigat.
Ok merg ma baga intr-una din camerele de acolo o rezidenta. Sta se uita imi citeste dosarul ma intreaba diverse si zice ma duc sa vad daca e gata doctoritza. Bun! Si stau frate si stau si le aud cum discuta despre mine afara si dupa vreun sfert de oras in final vine si experta. Ca eu sunt pacienta ei de la inceput si abia acu am cunoscut-o si eu pe femeia asta.
In sf ma intreaba cum ma simt cu pb mea. Zic pai nu excelent normal. Si ma consulta imi ia niste swab-uri din alea, papanicolau si inca vreo doua. Si imi prescrie niste crema cu steroizi sa o folosesc timp de 2 luni de 3 ori pe zi si niste crema de introdus in vagin in fiecare seara timp de 2 sapt. Bun si zice gata la revedere si zic bun da reteta??? Si ea cica pai trimit scrisoarea la Gp si te duci tu la el sa iti dea reteta. Zic da este aici farmacie imi e mai usor sa iau de aici pt ce sa mai astept vreo 2 sapt pana ajunge hartia la Gp si etc? Ok in sf imi da reteta si ma duc la farmacie, ia aia reteta si cica 40 de min dureaza minim.
Ma rog eu aveam nr 206 ei erau abia la nr 183. Dupa vreo 40 de min vin inapoi abia erau la nr 186, sa mor nu alta de nervi.
Ok zic ma duc jos mai stau afara ca sus era plina sala de asteptare, zic mai iau o gura de aer. Stau inca vreun sfert de ora urc inapoi nr 212. Zic aaa bunnn e gata si a mea. Merg la ghiseu intreb, vine si raspunsul a ta nu e gata.
Pai de ce? Pai cica a trebuit sunat medicul sa intrebe de ceva si abia acu o pregateste si mai dureaza cateva min care au devenit iar un sfert de ora. Bun iau cutiile ca mi-a dat o sacosa de medicamente parca fusesem la shopping. Cobor repede jos ca la fara un sfert aveam busul. Busul acolo soferul nicaieri, lume full acolo nicaieri unde sa stau jos un pic ca eram rupta de spate de dim de la 7. Si vine intr-un sf si nesimtitul ala de sofer agale lejer abia la si 5. Si apoi pe drum goneste ca tampitul ca vezi draga e in intarziere.
Si abia la 3 jumate am ajuns acasa, m-am pus sa fac papa si la 6 am ajuns si eu sus in dormitor sa stau sa ma relaxez. Da de unde ca era meci cu steaua.

Off si acu azi o iau de la capat iar la spital acu merg la moase. Sper sa nu stau iar acolo 10 ani.
Am intrat rapid sa va zic ce am facut ieri si fug.
A si de azi Flo e acasa.
Si maine s-ar putea sa mergem pt weekend in Devon v-am mai zis eu. Sper sa mergem. ![]()
Ok pupici la toate si mai intru eu cand pot weekendul asta! Un weekend frumos la toate si cu cat mai mult soare. 

------------------------
21+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Cristina_Ioana spune:
Amabella, nu stau iubita prea mult in casa cu miros de moloz, ziceam "sper sa pot" pt ca am tot umblat cu sotul sa luam diverse pt casa si el de regula e ocupat, asa ca tb sa ma dau dupa el si sa profit cand are timp...
Adelutzo, tare neplacuta starea aia de balon pe care am avut-o si eu ieri...nici nu stii ce sa mai mananci...uffff
poate rabdari prajite ca sa nu ne mai balonam ![]()
Cristina 26+
Cristina_Ioana spune:
AM INTRAT IN 7 LUUUUNI !!!! 

Am avut acum revelatia, ca am decis sa merg pe mana lui Pumpkin si nu pe cea a DC care zic ca din 28 de sapt incep 7 luni ![]()
Cristina 27+