Mamici de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna dimineta

Dar aveti o viteza la scris...m-ati speriat...ce mai faceti?
Eu ma simt bine,ma batea gandul sa ma duc prin piata mai tarziu,asta daca se opreste ploaia...sper doar sa si reusesc...vreau sa cumpar una alta,sa fac o salata si ceva de mancare...pt mine e o noutate sa fac de mancare,de obicei face soacra...insa am chef sa fac eu ce avem noi 2 pofta,pardon noi 3 insa sa se opreasca ploaia pt ca pe vremea asta nu am de gand sa plec nicaieri.
Nu stiu cat de indicat e sa plec eu la piata,insa nu mai pot,vreau sa ies putin...partea proasta e ca obosesc f repede si nu pot sta mult in picioare,dar cred ca ma voi duce ori cu soacra mea ori cu matusa sotului meu,asta ca sa nu trebuiasca sa car eu ceva ca m-ar strange sotul meu de gat...si asa numai cand aude ca ma duc la doctor ma suna de 100 de ori sa am grija cum merg,sa nu cad,sa nu ma lovesc,sa nu stau in picioare etc...de multe ori el nu poate merge cu mine...serviciul...asta e...

Mi-e asa de pofta de o salata....sper sa se faca mai frumos mai tarziu....

Va pup pe toate si sa aveti grija de voi.

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 27 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna dimineata burtici! ce-as vrea si eu sa stau acasa, mi-e un somn de nu ma vad!
ioana81, multumesc pt urare vreau mai multe;
map, la fel ma trezesc si eu in noapte, adorm pe partea stagna si ma trezesc pe spate si...remediez situatia;
adela, butoi ma simt si eu, dar mananc cam mult, mai ales seara, dar fara paine;
diana mirela, multumim de urare!
pupici!
anasia22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

azi la noi este soare dar rece, este bruma, praca vine toamna. Dar macar in birou este cald si cu soarele de afra parca alta stare de spirit. Si mai ales este vineri, uraaaaa

miti masaj fac la spate dar nu asa mult. Mai mult fac gimnastica, am mai facut si ceva exercitii de respiratie. Dar din cauza burticii care se intareste la cel mai mic efort nu pot face te miri ce miscare. Ieri am facut cate ceva dar oricum a vazut tipa cum este burta mea si s-a ingrozit, ma intreba ce efort iesit din comun am facut. Doar am stat pe scaun dar lunga, azi incerc sa plec acasa mai devreme sa vad daca pot.

anasia si eu azi noapte ma intorceam pe stanga si ma trezeam numai pe spate, obisnuinta mama ei. Stau prea mult chircita pe scaun toata ziua si de aia am zis ca macar sa incerc sa ma obisnuiesc pe stanga cum zice medicul. Si eu sunt de parerea fetelor ce acum sute de ani nu mai stiau ei de aorte si vena cava insa acum sute de ani nici nu stateau atata pe scaun, faceau oamenii miscare si ce sanatosi erau. Eu stau toata ziua pe scaun si apoi ma vaiet ba de una ba de cealalata. Imi doream sa fiu o graviduta activa si plina de energie dar nu prea mi-a iesit pasenta

Va pupicesc si pe mai tarziu

21 fix

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Neatza la fete!
Anasia, cartile le-am luat de la Diverta, am dat asa:
-Ghidul viitoarei mame-Dr.Spock -200 mii lei
-De la testul de sarcina pana la nastere- 190 mii
-Ingrijirea sugarului si a copilului DrSpock- 500 mii
Nicole, cartea sotilor Capraru nu am gasit-o, daca o iei tu pls zi-mi si mie de unde...eu am luat multe carti despre bb si sarcina, mi se par interesante.
Adelutzo, fix ieri am patit la fel ca tine: am mancat un amarat de cartof copt cu branza si smantana, dupa care am crezut ca explodez, eram ca un balon, daca ma intzepai cu acu'faceam fffffsssssss
Pumpkin, felicitari pentru stelutza si maturizare
Kehleyr, dulce raaaau fii-ta, sa va traiasca!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Pumpkin felicitari pentru maturizare. Eu mai am o gramada. Tu cum ai reusit asa repede?

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, multumesc, am gasit ieri cea cu ingrijirea copilului, am intrebat de capraru, dar tipa mi-a zis ca s-au vandut ca painea calda;
map, nu mai sunt demult persoana cu energie maxima, abia daca ma mai misc,ca un melcusor;
anasia 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

'neata, burticutze!

azi noapte am simtit si eu ca ma cam sufoc daca dorm cu fata in sus. de fapt, am simtit inainte sa adorm. asa ca m-am pus pe partea stanga, sa fac si eu ce zice nenea doctoru'. si cand m-am mai trezit peste noapte, ca si de dimineata, eram fie pe stanga, fie pe dreapta. si asta in conditiile in care de obicei dorm pe spate. se pare ca chiar ma deranja sa dorm asa, ca altfel nu ma vad eu facandu-mi educatie in somn.

cristina_ioana,cam rar pe la noi in ultimele zile. dar te inteleg, cred ca te da santierul afara din casa. cum mai merge? evoluati repede? mi-ai vazut motanul? daca nu, uite-l aici.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/album?.dir=9e89&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos

luiza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetelor. Urata zi astazi parca ma trage la somn. Sunt la job dar nu am nici o treaba asa ca mooor de plictiseala. Au venit viitorii mei fini de la Cta in vizita la noi si tare as fi vrut sa stau cu ei la barfa mai mult si eventual sa iesim in oras da pe vremea asta nu am chef. Probabil ca la diseara vom avea si noi timp mai mult si maine. Sunt cam obosita ca aseara m-am uitat la meci si apoi m-am culcat tarziu iar pe la 2 a venit sotul akasa fericit ( fusese la meci si apoi in piatza Universitatii ) si m-a trezit. Am fost asa morocanoasa si era suparat pe mine ca nu ma bucur suficient de victoria Stelei. Da dimineatza m-am trezit cand a plecat la job si i-am facut sandwich-uri si l-am pupat si a trecut supararea. :))

De-abia satept sa ne intalnim. Deja ma gandesc ca daca e vreme frumoasa si cald sa stam la o terasa. Mi-e dor sa va mai vad burtile, sa le cunosc si pe cele care nu au fost data trecuta.

Va pupik.

21+

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine

Florina nu te supara pt permis. Mai ai ocazia sa dai si sa iei examenul. fata sa treaca supararea.

Asa urat e afara De dimineata ploua ... Nu am chef de nimic. Sper sa ma trimita sefu' mai repede azi acasa.

22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by iulenca

Neatza fetelor. Urata zi astazi parca ma trage la somn. Sunt la job dar nu am nici o treaba asa ca mooor de plictiseala.

Nici tu nu ai treaba de facut la munca? Nici eu. Doar ca din cand in cand mai vine cate o candidata la postul meu si mai am cu cine discuta. L-am pus pe sefu' sa dea anunt in ziar pt post, ca din 15 mai merg in concediu de odihna si apoi in prenatal Nu mai stau, ca ma plictisesc. Macar acasa ma mai misc, mai ies la plimbare. Nu stau toata ziua pe scaun

22+
POZE

Mergi la inceput