Mamici de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
romaniaau spune:
Buna seara burticute,
Nu am mai intrat de mult pentru ca nu am mai avut vesti...bune. Doar ca nu am luat testul de conducere, din vina mea, ca nu m-am concentrat cum trebuie si de frica sa nu gresesc nu am dat odata prioritate, chiar cind am plecat din parcare. Urmatoarea incercare este peste o luna. Sper sa ma calmez si sa ma concentrez.
De ieri am inceput sa am arsuri, chiar azi dimineata m-am trezit cu senzatia asta care m-a tinut pina pe seara. A trecut singura.
Am devenit dependenta de supa-crema de legume pe care o pregatesc odata la 2-3 zile. Iar de acum o sa fiu mai atenta cu ce rontai pt ca am luat 7kg in 20sapt.
Iar despre pozitia de dormit, mi dau seama ca nu e a buna. Dorm pe cite o parte, dar cel mai bine dorm pe burta. Asa ceva e strigator la cer.
Bebe misca foarte putin perceptibil, in fiecare zi. Bine ca i-am auzit inima sa stiu ca e bine, avea 140-142 batai/minut, deci normal. Si l-am plimbat pe jos zilele astea de l-am innebunit, cite 4-5 ore pe zi. De acum o sa ramin mai mult pe acasa, sa ne pregatim sa venim in Romania saptamina viitoare. Ma gindesc cu groaza ca toate rudele o sa vrea sa ma indoape cu bunatati in preajma Pastelui, ca de, in Suedia nu exista asa ceva.
Trebuie sa fie bine. Aveti grija de voi. Va pupic
20+4
romaniaau spune:
Am gasit un articol complet si interesant, l-am gasit cautind informatii despre arsuri la stomac
http://www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=95
map spune:
Seara buna burticutelor,
eu azi am avut masaj. M-a invatat tanti de acolo cateva exercitii usoare ca am avut azi burta fosrte tare. Cand sa plec de la munca era sa intrazii si am mers cam repede la metrou si mi s-a intarit si mai tare, aveam programare la masaj si urmatorul metrou era peste 20 d emin, nu-mi permiteam sa-l pierd ![]()
Acum am dat pe magneziu si si-a revenit, gata
Bebe a dat si el semne de viata cand eram in cada asa ca totul este in regula. Am primit si un pic de masaj azi, data viitoare fiind ultima mi-a promis tanti ca ma maseaza ceva mai mult.
Maine-i vineri, ce bucurie, vine weekendul si pot face nani mai mult.
Nu stiu de ce unul din site-urile e care le-am postat inainte nu apar asa cum le copiez. Acolo unde scrie "reclamamascataatentie" de fapt este numele unui site pe care se pare ca acest site il considera ca firma concurenta si nu-l afiseaza, ciudat, nu stiam ca se intampla asa.
Consi an incercat si eu sa-mi pun niste pernute sub picioare dar tot asa in timpul noptii le zvarleam cat colo asa ca m-am lasat de asta.
romaniaau nu dispera, lasa ca iei tu examenul. Si eu prima data l-am picat in prima intersectie mare. Au astia pe aici niste intersectii ciudate si in prima nu am vazut nici eu ca mai vine ceva si am trecut, asa ca am picat cu brio. Numai ca eu am dat examenul saptamana care a urmat si a fost mai usor, nu a trebuit sa mai astept atat de mult.
Merg sa-mi pregatesc listuta de cumparaturi pentru ca maine cand vin de la munca direct la shopping ptr. weekend mergem.
Pupicei la toate si vise placute. SA vad in noaptea asta cum mai dorm.
20+
Monica
adelapop spune:
mai pun mesajul meu o data -poate primesc ceva raspunsuri:
am pu sintrebare asta si la fetele de la mai iunie, sper sa ma lamuriti si voi
azi-napte pentru a doua oara de cand sunt insarcinata am simtit ca explodez, ca imi explodeaza stomacul, spatele, coastele
am luat un no spa , am , am baut unceai si fff greu m-am calmat
eu am si o gastrita si m-am gandit ca e din cauza asta
dimineata am zis sa nu mai mananc normal si am mancat o babanana ca sa imi iau pastilutza............ am patit acelasi lucru
pe urma am zis sa fac o supa de pui si am mancat 2 morcovi fierti si iar explodez.
nu am reusit sa vorbesc cu dr ginecolog dar medicul de familie mi_a zis ca imi creste uterul si din cauza asta si sa iau maalox
vi se pare normal ca la o banana si la 2 morcovi fierti mancati cu pauza intre sa patesc atat de rau????
inca mi-e rau si nu stiu ce sa fac, sper sa reusesc sa aflu ce trebuie sa fac, ca mai putin de atat nici nu ai cum sa mananci
voi ati patit asa ceva. si cm reusiti sa evitati ?
24+
Dianami spune:
Buna seara, viitoare mamici cu bebei mici in burtici!
Am intrat sa va salut si sa va urez o sarcina usoara, pt. ca m-a apucat nostalgia sarcinii
...eu sunt mamica de iulie-august 2005.
Numai bine va doresc si ma scuzati ca mi-am bagat nasul pe aici ![]()
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
miti2004 spune:
adelapop sa stii ca si eu dupa ce mananc de pranz ma simt ca un butoi gata sa explodeze, discomfort, si simt ca o sa crape burtica...eu cred ca de acum inainte ar trebui sa mancam mai putin dar mai des, si numai lucruri care sa nu baloneze.
de exemplu eu tot mananc struguri si ma balonez imediat...dar imi plac asa de tare si nu pot renunta la ei ( chiar acum am terminat un mare ciorchine )...sau cel putin deocamdata, pana mi se ia de struguri...
auzi, dar cu
cum stai ? daca nu ai probleme cu asta eu zic sa nu-ti faci griji...
map si mie mi se intareste burtica si asta mi se intampla din ce in ce mai des in ultimul timp...ce fel de masaj iti face tanti aia, pe burtica ?
pupi,
miti 22+
Mia. spune:
Va salut si eu! N-am noutati, abia peste o luna aflu sexul copilului.
Voi ati presimtit ce-o sa fie? Eu la Luca am simtit ca e baiat di luna a 4-a. Iar acum presimt ca e fata, mai ales din cauza comportamentului meu( am numai moda si frumusete in cap!), ca in rest nu e mare deosebire!
22+
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
pumpkin spune:
Mia, eu am simtit ca sunt insarcinata inca dinainte de intarzierea menstruatiei si imediat ce mi-am facut testul de sarcina (im prima zi de intarziere
) am stiut ca o sa fie fetitza !
Miky
27+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006 
NEW
Album intalnire 18 martie NEW 
Ioana81 spune:
Buna burticoasele!
Sunt f adormita cu vremea asta. Dorm non stop. Ce bine ca ploua. Ma odihnesc!
Legat de dormit sa stiti ca si eu am probleme cu dormitul pe spate adica ma sufoc , nici inainte nu stateam bine cu respiratia, dar acum parca ma sufoc. Si dorm linistita nopatea ca daca e ceva ma intorc in somn. Si eu dorm cu perna sub burtica ca e mult mai bine.
Sa va povestesc ceva cum dormeam eu asa bine in timpul noptii, simt 
in burtic. Sa fi fost petrecere? sau pur si simplu vroia sa o bata pe maica-sa? Oricum radeam in toiul noptii cu o pofta. Bine ca i-a trecut dupa 5 minute.
Kehleyr frumoasa fetita ai
!sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea.
Anasia sa-ti stapanesti sanatoasa steluta, si tu Pumpkin maturitatea
!
toate burticoasele!
Ioana
23+ si 
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
ralu80 spune:
Salutare burtici!
Consi, pentru prietena ta, un medic bun la Giulesti este Ion Ionut. Nu stiu daca are cabinet particular, dar pentru programare poate afla numarul de telefon al spitalului de la informatii sau dupa net. Un lucru pe care trebuie sa-l stie prietena ta daca apeleaza la el este ca nu e de acord cu cezariana decat atunci cand se impune........ aaaaa si asista la nastere iar in privinta banilor greu il indupleci sa primeasca. Pentru mai multe informatii sa dea un search, stiu ca s-a discutat despre el.
Raluca 27+