Mamici de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
cinta spune:
pup la fete si burtici
si multumesc mult pentru urarile de bine si gandurile voastre bune 
noi - bebe si parintii - suntem bine. Accidentul a trecut fara urmari prea serioase dpdv fizic, ci mai mult socul sa te trezesti ca te ia in primire ditamai jeepul negru in timp ce treci strada 
am fost si la ecograf/ sonograf miercuri si bebelina noastra jucausa avea 480 grame parca. si e... FETITA
SI L-AM PUS PE DOCTOR DE A NUMARAT CU MINE DEGETELE SI RINICHI. CA I-AM ZIS SI LUI SI LA GINECOLOAGA ca nu ma dau jos de pe masa aia pana nu ii vad ca ii verifica fiecare organ in parte. si i-au facut pe plac la nebuna. fac precizarea ca asta nu e doctorita mea din policlinica, ci doctorita cu care probabil voi naste. pana acum m-a multumit cel mai mult :)
nu stiu daca mai reusisem sa scriu, dar doctoritza mea din policlina refuzase sa imi dea trimitere la sonograf, pe motiv ca totul e bine si frumos. ba ma trimitea la NASA sa incep exercitii pt cosmonauti. asa zicea ca duc de bine sarcina. si... surpriza: la ecografia asta unde m-am dus eu ca asa am vrut eu, au descoperit ca am placenta prea jos inserata: la 23 mm numai. cica exista sperante de ridicat in lunile urmatoare, insa interdictie de efort si etc. deci, nu tu water aerobic si alte gimnastici de care vroiams a ma apuc saptamana asta. petrecusem 1 saptamana prin magazine sa gasesc un costum de baie care sa imi placa si sa ma incapa.
mai fetelor, dar m-ati dat gata cu spanacul aici pe forum. de am ajuns de am cotrobait mama supermarketurilor de aici.a stai sunt carnivori rau, dar soacra-mea nici nu stie ce e aia spanac
si, victoria finala, dupa 3 zile de cautat a fost un total de 600 grame, culese de la 2 supermaketuri. si eu care vroiam minm 1 kg sa fac pilaf sa mananc pana ma umflu.
macar si sotul a admis ca e gustos si ca macar intelege pt ce l-am fugarit ca pe hotii de cai dupa spanac.
eu am fost mereu convinsa ca va fi baietzel, insa sotul mereu ma contrazicea, zicand ca poate e fetita. asa ca acum e pasha tantos ca se mareste haremul :) eu, pisica si bebelina 
nu mai comentati de greutae, fetelor, ca si eu am pus 4 kg in 4 saptamani. sa mor, nu alta. doctoritza din policlina mi-a recomandat sa tin dieta 1 zi pe saptamana cu 1 pahar de chefir + 600 grame carne de vita sau branza de vaci sau alune si nuci + multe lichide. si sa o las mai moale cu ciocolata.
docotrita cealalta insa, mi-a zis ca nu de la ciocolata se depune atat de mult cat de la prajituri, biscuiti, placintele, etc. deci, daca vreau si vreau dulce, mai bine ciocolata sau fructe decat prajituri si torturi. asa ca la plecarea din cabinetul ei m-am infipt in primul magazin pt o ciocolata, pt ca tinusem "cura" 2 zile ![]()
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Amabella, draga, o sa pun la fiert niste rabdari
Wow, dolofan bebele finutzei tale
Eu sunt programata la Herghelegiu la Sanador, dar nu ma ajuta sa imi dea caseta, ca nu am video, as fi vrut cd sau dvd....dar el asa e comunicativ, imi zice/ explica ceva?...ca io as cam avea intrebari, io nu tac...
Nicole saru'mana pt site, o sa imi comand si io cartea
Cristina 27+
Si eu tot acolo sunt programata si m-am interesat la o prietena cum este Herghelegiu si mi-a spus ca e cam taciturn, tu intrebi si el cam mormaie nu vorbeste prea mult oricat ai intreba tu.
a... si da caseta video nu altceva si am inteles ca mai bine o cumperi tu ca ei o vand mai scump decat la magazin.
si te mai costa 200.000 lei inregistrarea pe caseta.
emilia 23+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
MADYN spune:
Cristina Ioana poti sa-ti inregistrezi bebele pe caseta video si apoi sa o dai la cineva sa ti-o puna pe CD. E destul de simplu de transformat cu aparatura potrivita.
22+ 
Bebelica
Cristina_Ioana spune:
Emilia, am inteles...pai caseta oricum nu vreau, nici cu bani nici fara, ca nu am video si nu am ce face cu ea.
Mai bine la Marimed ca acolo dau cd 
Cristina 27+
Cristina_Ioana spune:
Madyn, saru'mana, a incercat o prietena si mi-a zis ca e destul de complicat...dar in fine, nu e asa imp sa am cd sau dvd, ci sa fie bebelu'ok...ca ma duc la Marimed pt urmatoarea eco si sigur voi avea cd 
Cristina 27+
Amabella spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
m-am interesat la o prietena cum este Herghelegiu si mi-a spus ca e cam taciturn, tu intrebi si el cam mormaie nu vorbeste prea mult oricat ai intreba tu.
a... si da caseta video nu altceva si am inteles ca mai bine o cumperi tu ca ei o vand mai scump decat la magazin.
si te mai costa 200.000 lei inregistrarea pe caseta.
emilia 23+
emilia, poate prietena ta l-a prins pe herghelegiu intr-un moment mai prost, ca mie, de cate ori am fost la el, mi-a dat explicatii cu amabilitate si nu mi s-a parut deloc deranjat de intrebari. si au fost cateva...

cat despre caseta pe care o platesti, asta chiar mi se pare ciudat! sau poate intre timp si-au schimbat politica. sau poate ea a fost la alta clinica, nu la medsana. ca iti zic eu ca mie mi-au dat-o absolut gratis si nu am platit nici ca sa mi-o inregistreze. doar am spus ca vreau caseta si am platit cat as fi platit si daca nu imi dadeau.
luiza 25+
Amabella spune:
fetele, vin si eu la voi sa va spun ofu', ca tocmai m-am enervat si eu ingrozitor, inca mai tremur si m-au trecut toate transpiratiile. sa vedeti ce am patit: pe 1 martie am cumparat un tv LG, nou, care de vreo 2 zile a inceput sa scoata un tziuit. azi am sunat la service (era in garantie) si mi-au trimis pe 2 neni, din care unul supertzafnos. la inceput a incercat sa ma convinga ca asa e modelul, ca e normal sa tziuie, dar pe un ton de superioritate, mi-a zis ca nu sta el acum sa imi explice teoria relativitatii si a frecventelor care intra in tv, dar asa trebuie: sa tziuie. dupa ce i-am zis, incepand deja sa ma enervez, ca mai am un tv, de vreo 5 ani, care nu a tziuit niciodata, a inceput sa vorbeasca cu celalalt nene ca si cum eu nu eram acolo, ceva de genul: "cu frigiderul asta aici care face atata zgomot, si pe ea o deranjeaza tziuitul televizorului" (am un frigider fix langa dormitorul cu tv-ul. i-am zis plina de nervi ca pot sa am si un tractor care sa acopere tziuitul, tot nu mi se pare normal sa tziuie! dupa care celalalt nene, care desfacuse tv-ul (ca asta cu idei inteligente nu facea nimic), mi-a cerut nici mai mult nici mai putin decat OJA!
la intrebarea mea siderata ce face cu oja, mi-a zis "doamna, nu mai puneti atatea intrebari, noi suntem profesionisti!" si am zis: "si de aia lucrati cu oja?" mai avea putin si ma lua la bataie. si a mai facut omul ala cateva faze, ca dupa ce au plecat eram transpirata de nervi. plus ca nu mi-au dat nici un certificat constatator pe care sa scrie ce au facut, doar au completat cu stiloul meu care era pe acolo (si nu mi-a cerut voie sa il foloseasca) niste date pe certificatul de garantie, fara nici o stampila, ca de aia nu aveau, desi era acolo rubrica si pt stampila. si, pentru prima data in viata mea, am dat tel la service-ul LG sa le fac reclamatie!
uf! mi-am mai varsat putin naduful! multi oameni tampitzi pe lumea asta!
luiza 25+
Amabella spune:
si sa va zic si continuarea: in timp ce va scriam eu mesajul anterior, m-a sunat directorul service-ului care ne-a facut reparatia, care, in urma reclamatiei mele, primise telefon de la reprezentanta LG romania, si mi-a explicat pe un ton foarte impaciuitor ca e o pratica foarte obisnuita sa se dea cu oja in tv, ca era acolo o bobina care nu era fixata ca lumea si a lipit-o cu putina oja.
l-am intrebat: dom'le, da' daca mai vin o data cu tv-ul la service, nu o sa mi se spuna ca eu l-am desfacut si am dat cu oja, ca ei nu fac asa ceva? si mi-a zis ca nici un electrician nu s-ar lega de ceva asa minor cum ar fi oja in tv, ca ei stiu ca asa se practica si ca as pierde garantia numai daca s-ar observa ca am schimbat eu sau am scos o piesa, nu pentruasa ceva mic ca oja! 

ma simteam ca in kafka!
luiza
25+