Mamici de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Eu fetelor am mers la Herghelegiu la toate ecografiile si s-a comportat f frumos. Intr-adevar este mai tacut, eu cred mai degraba ca este obosit ca are multe pe cap, dar mie mi-a zis-o asa frumos ca bebe are puta ca sotu era sa-l pupe si apoi ne-a raspuns la toate intrebarile. Mi s-a parut de treaba si am auzit numai de bine de el.
La Sanador mi-am facut ecourile si le da pe caseta video si costa peste eco 200.000. Eu mi-am inregistrat si apoi acasa ne-am uitat ...ca noi am pastrat videoul si apoi la sf am zis ca toate casetele le pun pe cd/dvd.

Ioana 23+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cinta

pup la fete si burtici si multumesc mult pentru urarile de bine si gandurile voastre bune

noi - bebe si parintii - suntem bine. Accidentul a trecut fara urmari prea serioase dpdv fizic, ci mai mult socul sa te trezesti ca te ia in primire ditamai jeepul negru in timp ce treci strada

am fost si la ecograf/ sonograf miercuri si bebelina noastra jucausa avea 480 grame parca. si e... FETITA SI L-AM PUS PE DOCTOR DE A NUMARAT CU MINE DEGETELE SI RINICHI.

Bine ai revenit. Ma bucur ca esti bine si nu a fost nimic grav. Felicitari pentru

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

ati amenajat camera copilului ca eu abia acum o sa ma apuc si as avea nevoie de cateva idei. De cumparat ati inceput sa-i cumparati ceva lucrusoare?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

Dragi mamici, eu am observat ca de cand sunt insarcinata ma enervez mai repede decat de obicei, am si eu o mie de nervi ca vecina mea e o nesimtita care ma trezeste in fiecare dimineata la sapte, in timpul zilei aud numai mobile mutate din loc si alte zgomote ciudate, iar cu dormitul stau si foarte prost, uneori sunt atat de suparata ca imi vine sa plang.
O inteleg pe Amabella, unii oameni te scot din sarite prin comportamentul lor, iar eu imi doresc intotdeauna sa nu ii supar pe altii, sa nu ii deranjez...
Cinta, eu nu ma pot opri din torturi si ciocolate, iar in trecut nu mancam aproape deloc, mancam numai fructe sa nu ma ingras, dar acum simt nevoia de dulce. Dar inca nu ma ingrijorez...am sa vad eu!
Va pup si va doresc un week-end placut!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Buna burtici si bebelusi!!!
Am revenit si noi.Am avut o sapt.... am zugravit casa,curatenie,stiti voi dar acum am terminat.
Burtica noastra e bine acum dar zilele astea s-a cam contractat propabil si din cauza efortului.
Ma bucur ca toate sunteti bine si pomit sa intru mai des.
Va pupic pe toate!!!!!!!!

COSMINA 27 SAPT si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

amabella sa stii ca bine ai facut ca ai sunat pt reclamatie. Sfatul meu e ca atunci cand mai suni pt asa ceva sa notezi numele intreg al persoanei cu care ai vorbit , data si ora, ca sa nu ai vreodata surprize doamne-fereste cu garantia, eventual poate iti da si un numar de inregistrare al reclamatiei. Eu si aici mereu fac asa, pt ca mi s-a intamplat de cateva ori sa sun serviciul clienti si respectivul sa nu puna nici un comentariu in fisierul meu, asa ca eu mai mereu cer numele angajatului si numarul de angajat, sau nr de inregistrare...ti-o spune Stan patitu' ( adica eu ).

vad ca nervisorii sunt in floare la toate burticile, din pacate...si eu sunt azi iar un pachet de nervi tot in legatura cu aplicatia mea la guvern sa ma dea mai repede acasa...inca nu s-a aprobat nimic pt ca inca circula hartiile de la o institutie la alta ( de la doctor la clinica, la guvern, la angajator si asa mai departe )...cred ca o sa apuc sa nasc pana se hotarasc astia ceva ...

map si mamanati azi la doctor i-am aratat ca am partea dreapta a burticii mai mare decat stanga si mi-a zis ca nu e nici o problema, s-ar putea sa am eu uterul mai mare intr-o parte si bebe sa stea cu spatele mai mult pe acolo...i-a asculatat inimioara si a zis ca sunt ok....asa ca sunt tare bucuroasa...ultima eco am facut-o la 19 sapt si m-au programat tocmai la 32 sapt, astea fara sa le platesc, dar pe la 27 sapt vreau sa ma duc sa mai fac una si o platesc, ca sunt curioasa ce mai face bebe...

felicitari fetelor care au mai aflat sexul bebe-ului !!! sa fiti toate sanatoase si bebeii la fel !!!

si eu am inceput sa iau in greutate, si aseara am observat ca nu imi trec mai sus de pulpe NICI UN pantalon lung sau scurt, cu exceptia celor cu material ca de trening sunt o !!! azi am 58 kg si am plecat de la 51 kg...asta pt ca mananc multe dulciuri bineinteles...

pupici,
miti 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

seara buna fetelor, azi m-ati terminat cat ati scris. De lamuncanu ma mai putut intra ca am avut mult de munca dara vcum am incercat cat am putut sa recuperez.

cinta bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebele mic.

Merg si eu sa fac nani ca-s terminatata, azi am avut o zi plina tare si urmeaza altele la fel.

weekend cu soare ca pana duminica seara nu cred ca mai apuc sa ajung pe aici.

la toate

21+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

neatza la burtici!
Cinta, felicitari pt fetitza si ma bucur ca nu ati patit nimic

Ma omoara vremea asra, fetelor!
Voi ce faceti azi?

Cristina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata si de la noi si un sfarsit de saptamana cat mai reusit!
Pacat ca e vremea asta asa urata si rece, nu prea putem merge la plimbare. Eu il astept pe socrul meu la masa astazi. Asa cum v-am spus soacra a plecat in State pt 6 luni ca trebuie sa nasca cumnata mea zilele astea. Pleaca si socrul in Mai la botez dar in rest e singurel acasa asa ca trebuie sa am grija si de el cu papica.
Pe mine bebe din burtica m-a trezit de la 6.00 dimineata si mi-a fost o ciuda mai ales ca Eduard dormea dus. Dar trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca vor fi 2, fiecare cu programul lui, cel putin la inceput.
Bona tot nu am gasit si am inceput sa ma stresez din cauza asta, timpul trece asa repede si as fi vrut sa se obisnuiasca Eduard cu ea ca sa pot sta linistita in spital cand voi naste.
Voi ce faceti? Cam multa liniste pe aici...se vede ca e sambata...
Va pup pe toate. Acum ma duc in bucatarie sa pregatesc cate ceva, sa am sa-i dau si acasa cand pleaca.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cornelia, furnicutza gospodina ce esti tu ...iote ca sunt si io p-aici...le cam motzai ca ma omoara vremea asta. O sa iesim si noi la masa, il asteptam pe tati sa vina sa ne scoata p-afara...
Va pupacesc pe toate, sa aveti un wd linistit, ca de plimbarica nu prea avem sanse

Cristina 27+

Mergi la inceput