Mamici de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna dimineata fetelor,
La ploiesti a iesit soarele...sper ca si la voi vremea s-a indreptat
Mi-am amintit ca vorbeati ieri despre un carucior Chicco cu landou si rucsac...parca o fata chiar si-a luat asa...sorry, dar nu mai stiu cine...eu zic sa mai asteptati un pic deoarece a fost in oferta Carrefour acum vreo luna si a fost 11 mil ...poate mai apare pana ne-ao trebui noua...eu am tot citit discutiile despre carucioare la mamicile mai avansate (mai-iunie) si am concluzionat ca as vrea unul usor si rezistent..insa ar trebui sa cumpar si scoica pentru masina separat, desi mai am un scaun de masina dar nu e indicat pt bebei f mici...cred ca peste vreo luna doua vom avea discutii pe acesata tema...mie mi s epare totusi devreme sa-mi iau carucior

Va urez o duminica placuta tuturor

Eliza 21+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Fetelor ati iesit de dimineata cu toatele la soare?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ce liniste e pe aici...Se vede ca azi a fost cald peste tot. Si eu am iesit cu iubi la o plimbarica, si am ajuns la lacul Sf. Ana. E superb acolo, desi e cam frig. Si lacul e inca inghetat. Am pus 2 poze la burticuta. Acolo puteti vedea lacul ce frumos e...si eu in prim-plan cu iubi

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Si sa nu uit...multumesc tuturor pentru urari

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Tocmai am vazut amazing births super emotionant! In afara de cazul fetei care nu stia ca este insarcinata si a nascut asa singura in camin.Poate nu i se vedea burta dar chiar sa nu il simta de loc? Mai ales in ultima luna cind fac valuri valuri?
Cine zice ca e devreme pentru carut? La noi a venit Baby expo, am fost si eu dar nu stiu cum toate caruturile la care ma uitam erau intre 15 si 18 milioane.Cel mai tare a fost un carut care avea pe miner un display digital pentru ora si temperatura! Chiar am nevoie de termometru pe carut sa imi dau seama daca e cald sau frig? La suma de 23 milioane. Cam atit.Mie imi plac cele cu trei roti varianta combi care contin landou, carut sport si scaun de masina.
Va pup

[link=http://www.TickerFactory.com/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20732;28/st/20060722/dt/7/k/3117/preg.png[/image]
[/link]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

cicel, ai o burtica frumoasa, eu abia acum, la 27 de saptamani, am asa o burtica si sunt tare mandra de ea, trebuie neaparat sa ma duc la cumparaturi ca nu ma mai incape nimic, uneori arat ridicol cu hainele prea mici pe mine si sotul ma cearta ca nu ma duc sa imi cumpar cate ceva, eu am slabit la inceputul sarcinii 8 kg si pana cum o luna nu aveam pic de burtica, dar acum m-am ingrasat si eu si arat in sfarsit ca o graviduta...
va pup si va doresc duminica frumoasa!

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Leistra tu vb serios? Adica asa burtica mare am, ca tine la 27 de saptamani? Nu-mi vine sa cred. Adevarul e ca m-am si ingrasat cam mult, 10 kg de la inceputul sarcinii

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

cicel, vorbesc serios, dar lasa ca nu trebuie sa iti faci griji, mie mi se pare frumos, ca pana acum nimeni nu observa ca sunt gravida si acum sunt asa de mandra si parca toata lumea se uita admirativ, eu mananc acum prajituri si ciocolata fara sa mai tin cont de nimic, ce sa fac daca mi-e pofta?

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Stai linistita, ca de mancat mananc si eu... Parca nu mai am limite. Mananc de toate (aproape). Nici eu nu tin cont de kg acuma, dar moi se pare cam mult 10 kg in 6 luni. Asta e. BB sa fie sanatos, ca o sa dau eu jos kg dupa ce nasc.

Andreea 22+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Eu merg maine la eco morfologica la dr. Pop.
Pentru ca nu reusisem, initial, sa ma programez la d-lui, mi-am mai facut programare pt. marti, 11.04, la dr. Meclea(Sanador) si pt vineri, 14.04., la dr. Iosup. Maine va trebui sa anunt ca renunt la programarile facute pt. dr. Meclea si dr. Iosup. Daca vreuna dintre voi vrea sa-i cedez una dintre cele doua programari, cu cea mai mare placere!

va pup

Mergi la inceput