Mamici de iulie - august 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
Consi spune:
a.cicel si bulinutza: La Multi Ani! 

(imi c er scuze pentru intarziere)
ralu 80 multumesc pentru informatie. am transmis-o mai departe.
amabella in ciuda celor intamplate (imi pare rau pentru TV si nervii tai) mi s-a parut amuzanta faza cu oja. bine ca nu ti-au cerut o anumita marca. nu pot sa cred ca se intampla asa ceva.
Pupici la burtici!!!
23+
Consi
mamanati spune:
Buna fetelor,
Azi am fost la o sedinta de aerobica aquatica.
Ma simp super, o senzatie deosebita! Si am si o dispozitie mai buna. Cred ca o sa-mi iau abonament. Dar va zic si miine cum ma simt, sper sa ma pot misca si sa nu fi facut febra musculara.
Andreea, am vazut pozicile. Sunteti tare dragutei.
Ieri am privit la un cinematograf "Basic Instinct 2", dar parca 1 mi-a placut mai mult. Merg acum si eu la
.
Pupici la burticute,
Nati 22+
martta spune:
a.cicel si bulinutza: la muli ani, sarcina usoara in continuare si bbelusi sanatosi!
Si eu vreau sa fac mai multa miscare. Vreau sa ma inscriu la aerobic la Giulesti, la Cerasela Radu. Mai merge cineva?
Cristina_Ioana spune:
Eliza, nu merg doar la doi ecografi, pana acum am fost la Marimed, Iosup, Vladareanu si urmeaza Herghelegiu...plus eco facute la dr T si Lemnete...de regula sunt un om foarte consecvent, dar mi-am luat-o prea tare ca sa mai merg pe mana unui singur dr....asa ca ma duc la tot ce misca...ce sa fac, asta este... 
Cristina 27+
mamanati spune:
Cristina, sa stii ca te inteleg. Si acum si eu o sa suflu si in apa plata, cu toate ca nu tot timpul depinde doar de grija noastra. 
Cristina_Ioana spune:
Mamanati iubita, asa este, dar parca ma simt eu mai in siguranta, ca ma gandesc ca nu or da gres cu totii...adica daca ar aparea vreo pb macar unul din ei ar fi pe faza, nu?...nu mai vreau sa fiu descoperita sub nici o forma...
Cristina 27+
geliza spune:
Cristina sa stii ca poate si eu as fi facut la fel...asa e...e normal acum sasufli si in"iaurt"...eu mereu ma gandesc cum naiba o fi posibil sa se opreasca sarcina asa avansata din evolutie
Eliza
21+
si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
romaniaau spune:
A.cicel si Bubutzica, La multi ani!
Va doresc sarcina usoara in continuare, bebele multasteptat sa va implineasca toate asteptarile, sa se nasca la termen fara complicatii, sa fie sanatosi si mincaciuci, sa fie lumina viatii voastre.
Va pup pe toate
Florina
21+
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73183" target="_blank">
39
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6