Mamici de iulie - august 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

a.cicel si bubutzica, va urez si eu din suflet LA MULTI ANI, sarcini usoare in continuare, nasteri ca la carte si bebei sanatosi si mancaciosi!

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
Am lipsit ultimele 2 zile din cauza virusilor ,mai am inca o gramada de spyware insa macar e folosibil PC-ul
Am intrat doar sa va urez o duminca placuta,mi^a fost dor de voi insa nu am timp acum sa citesc,trebuie sa culc piticul si pe mine,azinoapte am stat pana la 5 sa repar PC-ul asa ca acum sunt rupta.
Mai voiam sa va zic si ca am hotarat numele lui bb asa cum se vede si la semnatura.
Patricia de mult e decis iar Eric m-a convins dupa ce am vazut ce inseamna:"conducator onorabil"
Patricia inseamna "of noble descent",nu stiu cum sa traduc exact iar David "iubit de Dumnezeu".
Va pupic

Stefania 23 + cu Patricia sau Eric
David (24 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

a.cicel si bubutzica LA MULTI ANI !!! si sa fifi iubite de bebei si de sotiori !!!

miti 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

a.cicel si bubutzica LA MULTI Ani si multa sanatate. Sa aduceti pe lume bebi sanatosi

Miti ma bucur tare ca te-ai linistit din cauza uterului, stai linistita ca sa fie si bebele linistit. Eu azi am muntit toata zoua dar is tare buna de dat sfaturi

Pupicei

PS: am zic am nu mai vin dar printre prajit chiftelute merge si un mesagel

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

[yellow]A.cicel si Bubutzica [/yellow]la multi fericiti, bucurii multe, nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

A.cicel si BubuticaLA MULTI ANI, sa fiti sanatoase, fericite, sa aveti sarcini usoare in continuare, nasteri usoare si bbei sanatosi si mancaciosi

V-am citit si eu dar nu am noutati...aaa, am intrat in posesia paturicilor de la Bamboo...este primul lucru cumparat pentru bebelina...sunt super, super...am luat una roz si una crem...v-o recomand cu caldura

Cristina_Ioana dar tu nu numai aca mergi la doi dr gineco, dar mergi si la 2 ecografisti?...super...sau m-am incurcat eu? n-ai fost si la Iosup?
Felicitari celor care au mai aflat sexul..
Ne-am hotarat si noi la un nume...sper ca va ramane pana la final...DARIA, iar al2le va fi MARIA, dar numai daca se va naste chiar in 15 aug, eu avnd DPN intre 11 si 16 aug...vom vedea...desi tinand cont ca mai am o cezariana s-ar putea sa nasc tot prin cezariana, desi nu tin neaparat

Eliza 21+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

ioana81 merci de raspuns chiar m ai amuzat oricum e o senzatie tare ciudata acolo jos.asa ma gandeam si eu dc acum da asa tare la 9 luni cred ca ma tine numai in suturi.
pup toate burticile ca ma duk la tv
andreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

a.cicel, bubutica, va urez si eu, asa mai tarziu, la multi ani, sa aveti sarcini usoare in continuare, nasteri usoare, bebei sanatosi, destepti, frumosi si norocosi!
fetele care sunt interesate, sa stiti ca am vazut cartea "mama si copilul" a sotilor capraru in diverta din plazza. am fost azi si mai aveau 5 exemplare, parca la pretul de 545 000 lei. asa ca cine o vrea, sa dea fugutza acolo.
mi-am luat si eu carte dr. spock, "ingrijirea sugarului si a copilului".

va pup si noapte buna! io sunt franta, ca umblu de pe la 14:30.

luiza 25+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna fetelor ,simnt o monotonie totala ,nu stiu ce am!Sa va spun :am luat carnetul luni -mama ei de parcare paralela insfarsit mi-a reusit,si eram convinsa ca nu il iau asa ca nu machiaj nu nimic ,tricou ,blugi si adidasi -la sfarsit imi spune cucoana sa intru inauntru ,intreb de ce? zice''pentru poza-felicitari''sa cad jos ,aratam de 2 bani-,l-am luat pe sot la rost ca mi-a scos toate rujurile din masina cand a facut curat ,si uite asa am facut poza ,cu parul zburlit si botoasa ca nu aveam chef de nimic. Apoi marti m-au tinut in teste 3 ore pentru testul de diabet,nu am avut voie sa mananc nimic,si mi-au dat un lichid dulce cu 50g de zahar,macar mirosea a portocale ,uff a fost un chin ,dar macar a iesit testul bine, si de 2 zile Steve(sotul)a prins nu stiu ce virus ,iau zis sa nu iasa din casa ,asa ca mi-am luat inima in dinti si am condus singurica spre Mall,tremuram toata ,dar slava Dmnului sunt intreaga.Sper sa nu va molipsesc si pe voi cu starea mea,promit sa imi revin . Acicel ''LA MULTI ANI '' !!! Fetelor ca ieri eram noua pe forum la nici 6 saptamani si acum....27 !!! mai avem putinel si ne strangem bebeii la piept,eu am pregatit tot de acum o lunacu jucarele ,tot ,mai am de cumparat leganutul pe baterii si cam atat,deja am facut stoc de pampersi si hainute ,cred ca am luat-o razna ,zau!+27

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Cu o mica intirziere, LA MULTI ANI pentru Acicel si Bubutica. Multa sanatate voua si bebici, si numai fericire in familiile voastre.

Fetelor inca n-am inceput sa citesc capitolul asta, ieri toata seara v-am citit din capitolul trecut. Saptamina trecuta am fost in training si dupa mai mergeam si la munca. Am obosit ca niciodata. Asa ca miine am hotarit sa merg la aqua aerobica (asa parca se zice, nu?) sa ma relaxez un pic. Va scriu miine cum a fost.

Fetelor v-am spus ca la eco bebelina arata mai micuta, acum 2 zile am fost la medic si conform si masuratorilor fundului uterin a zis ca DPN meu e cu o saptamina mai tirziu. Sper sa nu ma tot mute saptamina cu sapta mina pina ajung la mamicile din septembrie.

Va pupacesc si mergem la somn,

Nati 22+

Mergi la inceput