Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
fatima spune:
miro, merci, am primit si eu pm-ul..zilele astea caut poze..
madaluta, bine ai venit printre noi..sa dea Domnul sa ramanem in formatia asta pana la sfarsit..
dolores, si eu la fel imi faceam tot felul de probleme, ba ca eu n-am dureri, ba ca eu n-am pete...nelinisti, framantari..dar parca pe masura ce trece timpul devin mult mai increzatoare si optimista..am inlocuit problemele cu planurile de viitor..
si mie inca mi-e greata si sunt tare mofturoasa si capricioasa..intr-o zi imi place ceva, altadata nu-mi mai place..ba as manca, ba n-as manca..ba mi se pare ca cineva miroase nu stiu cum..dragul de sotul meu incearca tot ce e posibil sa-mi faca pe plac..
in rest, ma odihnesc mult..de gatit nu mai gatesc, pt. ca-mi vine sa vomit de la miros...iar curatenie fac, dar asa, usurel, mai de ochii soacrei..pentru curatenia de paste am aranjat sa vina o femeie..
azi dupa amiaza ma duc la eco..abia astept!
ar trebui sa fac azi si analizele la IDS, dar stie cineva intre ce ore recolteaza? incerc sa sun la ei de vreo ora, dar ba nu raspund, ba e ocupat..
dolores spune:
buna fatima..asa e..iti faci tot felul de ganduri si de griji..e normal...din cauza copilului pe care ni-l dorim si ca totul sa fie bine si sa nu intampinam probleme pe perioada sarcinii.eu am intrat in sapt.7 si imi doresc ca totul sa fie bine rugandu-ma la cel de sus zilnic.
inca mi-e teama sa-mi fac planuri de viitor, asta nu inseamna ca nu ma gandesc. de gatit inca gatesc desi am si eu aceeasi problema ca si tine as manca si nu stiu ce, uneori sau mai bine zis de cele mai multe ori nu suport mirosul de mancare...curatenia la fel ca si tine..usurel asa.
multa bafta la eco...sa ne dai vesti bune si iti tin pumnii. referitor la analize nu pot sa-ti dau informatii ca nu stiu
carla2005 spune:
Azi la 6 m-am programat la eco aici in Pitesti pana una alta! La Buc vin peste 2-3 saptamani adica la 8-9 saptamani!
Am citit si ma bucur sa vad ca nu numai eu sunt disperata cu tot felul de idei si parca tot ce e mai rau se leaga de mine....in we am facut curatenie pe scara ca au vecinii pisici si mirosea cam urat
sunt dusa nu-i asa?
Cam atat deocamdata...cu mancarea mai rarut asa !
Dbunny spune:
Uff ce gretzuri am 

Ieri am inceput sa iau Cariban- iti de medicu'ca cica nici prea mult vomitat nu-i bine! dar acu o ora am vomitat mai mult decat in orice zi!
Ce sa mai fac ? Imi vine sa-mi dau pumni ! De-abia ma tzin pe picioare. Ma tot gandesc...la ce folos sa iau acidu folic cu atata vomitatura ? l-oi voma si pe ala, nu ?
Merg spre sapt 8 si ma gandesc daca m-or tzine greturile pana pe la 4 luni am pus-o !
Voi cum mai sunteti fetelor ? cam linishte pe aici...
Va pupacesc
Dbunny
7+
Mirona spune:
intr-adevar cam liniste pe aici ... dar fiecare scrie cand poate, cand are ceva de scris.
Eu de exemplu nu stiu ce sa va mai scriu acum ... sa nu cumva sa ma injurati ...dar la mine se pare ca au trecut greturile. Am din ce in ce mai slabe simptome ... ma simt din ce in ce mai vioaie ... si nu as vrea sa va stric dispozitia.
Eu oricum nu am vomitat niciodata si orice greata a trecut cu o portocala sau un somnic micutz.
Nu ma injurati, asa-i?
Miercuri mergem din nou la eco ... abia astept.
Analizele am aflat ca mi le va deconta firma ... deci nici de data asta sa nu ma injurati va rog ... dar la ce scoruri am aflat de la voi ca v-or fi analizele ... nu am decat sa ma bucur de o asemenea oferta.
In rest ... suntem bine, burtiku creste ... facem poze tot la saptamana impara ... si imi place sa le compar una cu alta ... atat butika cat si sanii. Deja trebuie sa-mi schimb sutienul ... ca nu mai tine.![]()
toate burticile
Miro
9+am o nepotica talentata
patris spune:
buna gravidutzelor
sa stiti ca eu stau bine la capitolul greturi si vomitat, bine in sensul bun adica nu spun ca nu am si eu stari asa de rau general ... dar inca nu am vomitat
in schimb la capitolul griji, temeri, atentiel la orice durere mai mica sau mai mare 

, mi frica si sa stranut mai tare
eu am deja 10 saptamani si astept cu nerabdare sa-l simt cum misca; a inceput deja sa creasca burtica....
Miro am primit PM-ul si am sa incerc deseara sa-mi pun si eu niste poze (daca o sa-mi mearga netul acasa ca in ultimul timp am tot avut probleme cu el)
va pup si aveti grija de voi
10+
patris spune:
Miro vad ca am scris cam in acela-si timp.... ma bucur ca nici tu nu te-ai chinuit mult cu greturile (dupa cum ai scris si tu cu o portocala, un grefuit au trecut)
esti norocoasa ca firma iti deconteaza analizele ... mi-ar placea si mie
voi ati facut deja toate analizele: toxoplasma, etc. (ca nici nu stiu exact numele lor)?
grati.ela spune:
Fetelor, se pare ca trebuie sa-mi iau ramas bun de la voi...Azi am fost la eco endovaginal si sarcina se prezenta ca saptamana trecuta, fara semne viabile si a fost declarata sarcina oprita din evolutie. Maine fac chiuretaj cu anestezie generala si sper sa fie bine si in trei luni sa raman iar. Asta zic azi maine poate-mi trece. Sunt destul de speriata de chiuretaj mai ales ca nu am mai avut onoarea. Doctorul vroia sa raman azi pentru "evacuarea uterului" dar nu m-am simtit in stare. Va pup pe toate, sa aveti grija de voi si sa aveti incredere ca Dumnezeu va iubeste si face ce este mai bine pentru fiecare in parte. Pupici! Gratiela
Mirona spune:
grati.ela nu am cuvinte. NU stiu ce sa-ti spun, imi pare atat de arau ca nici cuvinte nu mai am.
Pentru lini stea ta ... nu vrei sa mai ceri o parere? Stiu ca e greu ... dar mie nu-mi vine sa cred ... nu stiu poate poate mai e o speranta si nu e totul pierdut.

Miro
9+am o nepotica talentata
patris spune:
grati.ela imi pare tare rau
.... nici nu stiu ce sa spun, dar vorba lui mirona n-ar trebui sa ceri parerea si altui dr., nu se stie niciodata
dar ai avut dureri mari sau ai sangerat ...