Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
grati.ela spune:
Ecografia mi-a facut-o dr. Radulescu - Botiga care dupa spusele prietenei mele este cel mai bun ecografist din Filantropia. Aparatul era de ultima generatie deabia achizitionat. Prietena mea mi-a spus ca daca ar fi pus sub semnul intrebarii competenta medicului imi cerea sa fac din nou eco, asa... Ea era de parere sa astept o saptamana sa se elimine spontan, dar medicul meu mi-a spus ca exista riscul sa ajung in urgenta cu hemoragie. Eu am eliminat asa cum am spus un cheag mare de sange (acum daca ma gandesc era practic tesut pentru ca nu se dizolva daca il presai)dar nimic altceva. N-a fost sa fie! (M-am gandit si eu sa-mi mai fac o eco dar unde, la cine...medicii buni au ocupat cu lunile inainte). Pupici! Gratiela
Eseea spune:
fetelor, nici la mine nu e bine....e sarcina fara embrion, vineri ma chiureteaza, nu mai e nici o sansa.
dupa atatia ani de chinuri, acum.....
va doresc succes si sper din tot sufletul sa nu mai treaca nimeni dintre voi prin ce trec eu acum.
carla2005 spune:
grati.ela imi pare rau
dar trebuie sa ai putere sa treci peste asta si sa o iei de la capat!
tanima_i2002 spune:
Gratiela, revin cu un al doilea mesaj ca primul l-am pierdut din cauze de net oprit. Pe scurt: chiar daca e cel mai bun dr din lume eu tot as cere o a doua parere. Sarcina nu era chiar atat de mica si totusi cred eu ca atata timp cat inca nu sangerezi nu sunt sanse sa sangerezi asa dintr-o data. Sangerarile vin treptat. Si eu am pierdut o sarcina cu sangerari si am sangerat o saptamana mai usor si o zi a fost mai tare, adica si ultima. Mai mergi miine la un eco (uite imi permit sa iti spun sa te duci la Iosub la centrul medical unirea- un ecografist f bun).Mie el mi-a descoperit a doua sarcina oprita din ev dar chiar si asa si el m-a trimis la un al doilea dr care mi-a indicat sa mai stau 2-3 zile pana sa imi faca chiuretajul, ca poate cine stie... De aceea zic si eu sa nu te grabesti. Pana ajungi la chiuretaj sa mai faci un eco. Eu chiar si in ziau cand m-am dus la chiuretaj am facut un eco.
Eseea ce sa iti spun si pentru tine am acelasi mesaj. Mai incearca si in alta parte.
dolores spune:
Eseea si Gratiela...imi pare nespus de rau...cuvintele sunt de prisos in astfel de momente...deja m-a luat teama si imi fac griji pentru samburelul meu...sincer imi pare tare rau...

dolores
almo spune:
Essea si Grati.ela imi pare nespus de rau. Sa aveti grija de voi si sa nu va consumati prea mult. Sanatatea voastra e f importanta.
Essea tu ai avut vre-un simptom ce te-a ingrijorat? La Gratie.la am intles ca ar fi avut un cheag. Asta numai in cazul in care mai ai chef sa scrii ca de altfel te cred ca in momentele astea numai de explicatii nu mai ai dispozitie.
Eu cu greturile stau mai bine in sensul ca mai am si zile chiar cand ma simt ok, doar seara ma ia cate o stare de voma de-mi vine sa mor, ca mi-e frica sa vomit. In rest mananc doar sa nu dau motive starii de greata sa apara. Problema mea e alta acum. Constipatia
. E o problema mai veche a mea si acum ma pune pe ganduri. Voi aveti vre-un sfat sa-mi dati sa combat cat de cat constipatia asta. Am incercat cu nectar de prune dar nu face minuni pt mine.
Miercuri o sa merg la eco si acum sunt tare ingrijorata de cand am vazut ce au patit fetele. Sper sa fie totul bine!
Moni 8+
Mirona spune:
Eseea NUUUU! Nu se poate fetelor. Ce sa intampla?
Nu vreau sa accept. Va rog io frumos mai cereti o parere ... nu va lasati invinse asa cu una cu doua. Iar daca o fi sa fie negativ rezultatul ... ma rog la Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe.
Eu inca va pastrez in listutza noastra ... pana cand aveti o decizie clara. Daca nu va face bine ... spuneti-mi ... dar inca mi-e greu s-o fac ... as vrea sa va pastrez aici cu noi. Doamne, ce nedrept! 
Miro
9+am o nepotica talentata