Bebelusi de iulie-august 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
brianamica spune:
MOnica , stiu ce spui, ca eu am renuntat la doctorat dupa 2 ani !!
Adica acum un an, pentru ca chiar nu m-am mai descurcat cu fetele si singura cu toate !!!!
Insa sper sa continui cand ma mai linistesc.
Alte examene profesionale insa am dat.... la greu si am adunat cate acreditari am putut eu !
Lasa ca ne descurcam noi !!!!!1
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
ankak spune:
Salut fetili!
Eu am ratat o zi de iesit din casa ca nu ma simt tocmai bine...am lasat de dim. bebelu' la mama si am fost la control la ochi. La unul mi-au scazut dioptriile, la celelalt mi-au crescut..De cel de soacra nu mi-a spus nimic...sa nu se fi dezvoltat inca?....
Pina am ajuns acasa...m-am cam sprijinit de ceva garduri...tare mai ametesc!
Yasmari am citit pe undeva ca "kk ca oitele" e semn de colita spastica si inca nu se stie ce anume o determina si nici trat. Trebuie trecuta cu vederea! Felicitari bebelinei pentru reusita!
Diana, felicitari si pentru urm...s-o tii tot asa!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Irda, felicitari pentru reusita! De acum asteptam filmuletz cu mersul singurel! Eu fierb conopida la un loc , cu legumele cam o ora!
Simona, merci de sfaturi, merci ca mi-ai citit damblaua! Stiu ca asa e bine cum spui tu...si eu daca ar trebui sa sfatui pe cineva, la fel as face, insa cind e vorba de aplicat! "La teorie stau bine...practica ma omoara!"
pentru tine si
pentru Mario cel cu lipici la fete! ![]()
Anca
de
Matei (26 august 2005)
Monica-Elena spune:
briana 
Cat despre caderi de calciu si lesinuri sunt experta. am cazut din picioare de cateva ori. eu am luat arkotonic, omega 3 de la amaway si vitamax timp de 20 de zile si m-am pus pe picioare. costa mai multicel arkotonic sunt vreo 900.000 lei vitamaxul cam 500.000 lei si omega 3 cam 2.000.000 lei dar merita. in loc de omega 3 se poate lua biomerin plus care este tot untura d epeste si costa cam 350.000 lei. A si am mai luat si calciu, seleniu, zing si magneziu de la your life.
acusor spune:
Albinutzza, bravo pt noul capitol. Sa vezi cand tre' sa deschizi un capitol dupa-amiaza cand e supraincarcat site-ul. Te apuca toate alea
.
Eu sunt cam stresata din 2 motive. Al meu sot are febra 39 si e tare greu de boala. Se vaita dar nici nu vrea sa ia ce-i dau eu si nici sa manance. Ma streseaza sa nu-i dea si lui Teo.
Al doilea motiv de stres e vaccinul antirujeolic. Il tot urmaresc pe Teo si numar zilele sa treaca mai repede perioada asta. Are 2 bubite pe fata da' mici. Mama zice ca nu sunt de la rujeola si ca ar trebui sa aiba febra si dupa aia apar bubitele. Brianamica, cum au fost la fetita ta?
M-as baga si eu la plimbare in Herestrau dar ma abtin. Mi se pare prea departe de mine. Ma mai gandesc. Daca era in Tineretului era mai bine. Voi stabiliti ora si poate apar si eu.
Pupici 
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
brianamica spune:
Monica, pentru ce e
???
Acusor, la noi bubitele au aparut puternic dupa ce a inceput sa faca febra. SI pe langa asta ii curgea nasucul si tusea. De fapt asa a inceput boala, ca o raceala. Nu au aparut toate bubitele o data, ci treptat in decursul a cateva zile. Este adevarat in ziua in care am fost la Grigore Alexandrescu a avut loc o eruptie puternica pe burtica si picioruse.
delia grozav spune:
Am copiat si eu retetel de fasolica. ![]()
Ce fasole folositi ca nu ati scris
, congelata?
Multumim mult de aprecieri pentru filmulete. Nu doarme Medeea in tarc deocamdata, dar saptamana viitoare vrem sa mergem la munte si sper sa doarma in el acolo.![]()
Cat despre firma aia cu care v-am inebunit de cap, au site w w w. t u p p e r w a r e. r o si apare un numar de telefon, altceva nu stiu ce sa va zic, eu am can de la prietena mea din Bistrita, eventual o sa o intreb pe ea cum se da de distribuitorii astia.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
ankak spune:
Dede, vazut filmuletele cu dragalasii... Esti implinita si tare fericita cred cu asa ingerasi!
Monica felicitari pentru plimbaret! De acum sa ai grija ca nu-ti mai sta nimic in picioare prin casa! ![]()
Giana, mie mi-a zis dr. ca mai bine il amin (vaccinul antirujeolic) pentru ca sint copii la care au efecte secundare marcante..nu are rost sa ti le spun, ca oricum daca i l-ai facut si nu are nimic inseamna ca a trecut pericolul! Vazut pozele cu Dani cel "vietnamez" si "fortzosu'" ce sta in picioare intre baloanele de sapun
Anca
de
Matei (26 august 2005)
delia grozav spune:
La multi ani! la aniversatii zilei.
Felicitari pentru dintisori Brianamica si Caterina, am nimerit bine?
felicitari Albinutza si Andreea pentru stelute.
Si eu astept eruptia de dupa vaccin.
Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005
brianamica spune:
DELIA, chiar daca nu ne-ai nimerit la dintisori "proaspeti", noi primim oricand felicitari !