Bebelusi de iulie-august 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Scuzati ca nu am scris numele cu rosu da discut si cu sotu intre timp si ma uit la Medeea.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Diana, tare as intra mai des ca mi-i drag de voi si-mi sunteti prietene da' la mine ziua nu are decit 24 ore pe care se pare ca nu le folosesc eficient ca nu-mi mai ramine timp de DC decit daca imi propun sau daca stau acasa.... Da' se pare ca am mai primit niste falcutze! Ori am cam obosit eu ..da' mi se pare mai greu....

Tare as vrea ca si Matei sa mearga de-a busilea..dar deocamdata nu face decit sa ridice funduletu' nici de vorbit nu se prea omoara...oro e mai lenes...ori nu-s eu in stare sa-l invat ....

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Da atunci cine era cu dintisoru?
Ma duc inapoi sa citesc.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Da' am o logica in ce scriu...mama!mama!
Giana, eu nu i-am facut vaccinul ca nu luase in greutate decit f. putin si avea scaune moi, asa ca nu am vrut sa imi mai incarc neuronul si cu altele...plus ca avea fix 7 luni!

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Dede, multumim, noi eram! da deja si al doilea! dar vai! de noptile si zilele mele!

ce sa-i fac sughite fata ! nici cu apa, nici lamaie, nici tinuta pe piept?

e drept, a mancat bine!

va felicit ptr stelutze!
cand primesc urmatoarea ca nu ma stiu la contor!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Acusor, nu cred ca e rujeola... trebuie sa fie fara vlaga,,, si cu febra! ...apar in cap! iar bubitze mai fac ei de la papa ...
sanatate sotzului !

Ankak, stai linistita ca pleaca azi maine ..de umbli ca girofaru' dupa el! sa fiti sanatosi! ca restu vine...

Anis, a mancat ceva pana la urma?

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Vreau sa ma bag si eu in seama!
Alexandra-Catalina s-a nascut pe 18 iulie 2005 ora 18:55, 3.700kg, 54cm, nota 9.
Acum suntem o fetita frumusica foc...avem 6 dintisori si cred ca urmeaza inca doi in curand ca balim la greu. Intre timp am invatat sa ne ridicam singurica in picioruse (de o saptamana) si exersam in fiecare seara cand mami ne pune in patut...pana se face de ora 24 si obosim.
Cam atat despre noi.
Toate bune.

Mergi la inceput

bine ai venit Gesi si Ica, scuze ca asa tarziu ...
sa va traiasca puisorii!

gesi, mare a fost Alexandra la nastere! si spor la genoflexiuni!!!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Gesi, Ica, bine ati venit printre noi !!

Ne bucuram ca sunteti asa mari si voinicute, si va imbratisam cu mult drag.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella merci de intrebare.
MAi devreme vb cu Mirela Diana..sa o incerc cu borcanase hipp.Aveam unul cu piersica in casa de 125g si la mancat.Am ramas masca.MA si ii dau in fiecare zi altfel ,saptamana etc..

In fine acum,dupa ce am venit de afara am pus-o in bratele lu' ta-su sa-i dea el sa manance .Mancarea pe care o refuzase la pranza.La el a mancat ..Bine ca a mancat.

I-am zis sa facem schimb de locuri...ca fii-mea face misto de mine cred

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput