Bebelusi de iulie-august 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
brianamica spune:
Diana, ai sa vezi ce nostalgie o sa te apuce peste cativa ani cand ai sa depasesti momentul asta.
EU STIU !!!
Ca la cea mare stateam intr-o garsoniera de 12 mp fara bucatarie (ceva gen conf.3 ), cu aragaz montat pe balcon iar in camera aia incapea doar un pat, un birou , un sifonier si patutul care era muuult cam mare pentru spatiul ala.
Si mai stiu ca uneori te apuca oful.
Insa crede-ma, e cea mai minunata perioada ! Si nu glumesc. Tineretea si inceputul vostru o sa va uneasca foarte mult.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
brianamica spune:
, multumesc mult de raspuns, si acum ca tot ai fost tu o draguta mai vin cu o intrebare la tine.......cum pregatesti fasolica verde ?
Pupi![]()
![]()
![]()
Ella2000 spune:
Diana, succes in continuare... a trecut unul! i-am dat aseara sa pape din tzitzi ai facuta ferfelitza! dar nu m-a durut asa tare! e bine?
Anis, a mea a mai ciugulit cate ceva!supica si apoi carnitza cu legume! acum doarme, spre marea mea stisfactie!
Yasmari, mi-ai luat-o inainte ... vroiam sa le intreb pe fetele stdente si nu numai... cum au atata timp? eu cred ca au viteza! generatia noastra e mai lenta...
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Dede, reusit sa vad filmuletul!!! doua papushele imbracate in roz!![]()
acolo in tarc! dar nu doarme acolo, nu? super canitza!
sa - ti traiasca Adi si Medeea! iar voi sa fiti sanatosi!
Brianamica, toti am inceput de undeva... dar mi-e asa dor de o sesiune! si de colegi! de iesit la terasa! fosta-i lele cand ai fost!...
Ella2000 si printesele
Albinutzza spune:
Briana, am pus asa: praz taiat rondele mai maricele, rosii, usturoi, cativa catei, la fiert, si apoi cand s-a fiert cat de cat prazul am pus fasolica. Si apoi date prin blender cu o linguritz de ulei de masline. Ieri de ex, am fiert carnea de vita, am schimbat apa de 3 ori, si cand a fost aproape fiarta am fiert si legumele acolo, a iesit super bun![]()
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic 7-12luni

www.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'
Am crescut atat de mult
Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Monica-Elena spune:
briana eu pun putin ulei de masline si o cescuta de apa cu praz taiat finut, ardei gras si rosie si le pun pe foc acoperite sa se inmoaie cand astea sunt moi pun fasolica verde si acopar cu apa si o las sa fiarba si ea.
pofta buna!
eu i-am introdus lui mihnea absolut toate fructele si legumele si ii fac tot felul de mancaruri si combinatii. tasu e gelos pe fisu ca ii fac tot felul de specialitati
.nu ii dau niciodata in sapt la fel ptr ca ei se si plictisesc f repede de un anume gust.
Monica-Elena spune:
briana am uitat sa spun ca pun si 2 catei de usturoi in mancarica. la inceput dupa ce fierbeau ii scoteam dar acum ii las acolo si bag cu totul la blender.
Monica-Elena spune:
ba mie nu mi-e dor de sesiune. eu am facut 2 in paralel si la un moment dat era destul de greu. apoi nu am terminat bine facultatea si am inceput postuniversitarele si noroc ca a venit mihnea ca cine stie cat mai invatam![]()
brianamica spune:
, Monica, saru'-mana !!
Ma opresc direct in piata (sau in Carrefour) si ma pun pe gatit !!
Parca imi ploua si mie .....