Mamici casnice (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Hello,hello!
Ce fac microbistele?
mai sunt 3 ore si bate Steaua!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

ce zici tu

Mergi la inceput

va pun un banc pe care l-am gasit la topicul stelistilor.

La divortz, judecatorul il intreaba pe copilul de 5 ani al viitorilor fosti sotzi:
- Cu cine vrei sa ramai, baietas, cu mama ?
- Nu, ca ma bate !
- Cu tata ?
- Nu, ca ma bate !
- Atunci unde vrei sa mergi ?
- La Rapidu, ca nu bate pe nimeni !

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

bun bancul...
da'unde-atzi disparut suratelor, ce fel de casnice sintetzi, daca nu statzi acasa, ha...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Am nimerit intr-o atmosfera incendiara, pe fondul meciului, fiecare isi sustine echipa favorita, iar eu acu mi-am gasit sa fac si prezenta si sa dau si de baut. Bine ca m-a tras Cami de maneca si ma facu atenta, ca eu, cu toata agitatia care mi-a cuprins familia, cu boala micutei si cu a mea, am uitat ca am o mare "datorie" la voi. Asa ca, poftiti dragelor...
E pe ales, pentru toate gusturile, sper.

Inca o data, multumesc pentru urari, mi-a prins tare bine sa vad atata dragoste si prietenie la un loc.

Suntem, in sfarsit mai bine, am oprit antibioticul, desi medicul zisese sa continuam ca sa se faca 5 zile de tratament, insa ne luptam cu lipsa poftei de mancare si dorinta nebuna de a respinge toooooot. Nu mai stiu ce si cum sa fac, ma dispera numai cand vad ca strange gurita si refuza papica. Am noroc ca inca suge san si probabil ca pune tare mare baza in asta si de-aia si profita micuta mea. Stiu ca Flavia zicea de uleiul de catina la un momment dat, mai are altcineva si alte sugestii? Sunt disperata, refuza si banana si marul si tooooooot ce inainte manca cu placere enorma. Cred ca ii iese si un dintisor, dar chiar e posibil sa-si puna in felul asta amprenta? Poate ma ajutati, mamicilor care ati trecut prin asa ceva.
Am citit in mare ce s-a scris in capitolele celelalte (mea culpa, dar nu am avut timp si ar fi insemnat sa mai aman cu o zi mesajul pe care tocmai il scriu).
Va las acum si ne "auzim" mai tarziu.
tuturor!

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

daca vreti distractie va rog sa coborati la ZZ.A ajuns circul in oras!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunt_mamica spune:

quote:
ce zici tu
SCUZE era pt sym...nu radeam de diadaniela...ca bate steaua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna Giani, fetele au cam disparut de aici, iar eu nu te pot ajuta ca n-am trecut prin probleme din astea cu Isabella. Stiu ca sint bebelushi care nu prea maninca atunci cind apare un iepurash, dar mai multe nu pot sa-tzi spun, ca a mea m-ar minca si pe mine.
Sanatate Dariei
Gata dispar si eu, mai revin

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Gegea cred ca e de la dintisori, nu e cazul sa insisti cu mancarea daca nu vrea. Noi ne-am chinuit cam devreme cu fazele astea, adica de pe la 4-5 luni nu mai manca lapte decat in somn si nu stiam ce are, apoi am aflat ca il chinuie dintisorii care au iesit, primii, la fix 6 luni.Sanatate si sa treceti cat mai usor peste perioada aceasta!Danelutza ce e cu circul ala ca ma facusi curioasa?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

beyyyyyyyyyy la naiba cu meciul vostru
am venit fortat acasa din cauza meciului sa inregistrez meciul
era disperat colegul...si este...
hai ca sunt nervoasa.
hai sa bata Rapidul ca prea tineti toti cu steaua aia

Mergi la inceput