Mamici casnice (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami ,vrei sa te linseze Flavia?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

eheheeh lasa ca stiu si eu
ce!cu gelatul(Lucescu) ala de la Rapid de ce nu tineti?!
mie-mi plc carliontii si gelull lui stralucitor,asa ca tin cu Rapidul.Na!

HAI RAPIDULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

cam pustiu pe aici,tota lumea este la meci?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Lucia ,pai nu e circ cand se cearta lumea pe la ZZ?
Eu mai ma bag din cand in cand( intarata-i drace ca si mie imi place).da' nu pun suflet.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by diadaniela
Lucia ,pai nu e circ cand se cearta lumea pe la ZZ?Eu mai ma bag din cand in cand( intarata-i drace ca si mie imi place).da' nu pun suflet.,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana
Da dar eu nu stiam la care subect se facea referire, da oricum am tras o ocheada pe la ala cu kk de caine, si am lasat-o balta ca aveam mamaliga pe foc.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Lucia ,cu ce mananci mamaliga aia? Ca mie mi-a venit pofta de cartofi prajiti cu mujdei,peste prajit(tot cu mujdei),mamaliga si o tuiculita inainte. Of!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cami inca nu te , astept pana la sfarsit

Hai Steaua

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mai care-i scorul, nu spunetzi tzinetzi secretul pentru voi ?
Eu tzin cu echipa noastra mai, sa cistige... , sa cistig eu si sa doarma Isabella bine la noapte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Danelutza si Lucia, multumesc pentru raspuns.
Avem deja 6 dintisori si la nici unul nu a mai facut greva foamei, de-aceea sunt asa disperata si va intreb si pe voi ca sa-mi impartasiti din experienta voastra. Am hotarat cu sotul ca mai asteptam 2 zile si daca o tine tot asa, trebuie sa facem ceva, cerem si o parere avizata, ca nu are cum sa stea nemancata asa multe zile. O saptamana ar fi deja prea mult si daca nu ar mai fi nici sanul, ce am face?
Poate sunt io mamica panicoasa si exagerata, de aceea sfaturile voastre imi prind bine si ma intaresc. Mersi!

In ce privest afinitatea mea pentru fotbal, io mi-s neutra, asa ca Hai, Steaua!, Hai, Rapidul!

si mai scoateti nasurile din tv-uri.

DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Flavia,

HAI RAPIDUUUULLLLL

Mergi la inceput