Mamici casnice (27)
Raspunsuri - Pagina 5
light spune:
Deci Australia.Multumim inca o data pentru urari! Chiar avem nevoie de noroc!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
impreuna spune:
Gata conferinta? Asa repede? :)
Fetele care nu sunteti cu noi pe mess si vreti confe, bagati id noastre, care vreti, la alegere, cele care le avem la profil:)
Am vazut 2 albume noi: zina si maria2mami
Pe Maria am mai vazut-o, mumoasa:) Robert e asa dragut, imi place tare combinatia jumi european, jumi asiatic
Asa fetelor, cumparaturi, mancare, plimbari, distractii... Eu nani:)
Dana si Danelutza voi ati cam lipsit azi, n-ati venit sa stam la povesti:)
Anculina tu pe unde esti?
Andreea cu Gogo.... la apel:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
alexa si mami spune:
ce frumusete am vazut!!! roberto-akira cu mami lui. cum te simti zina acolo intr-o tara asa indepartata si total diferita de ro?
alexa & fam
Danelutza spune:
Flavia scuze, mi-ar fi placut sa ma conferentziez cu voi, dar din pacate nu ma simt prea bine cu cesuletzul, asha ca am profitat de pauza de masa a sotzului. L-am lasat cu Isabella si eu am facut nanitza. Nici acum nu ma simt mai bine dar sper sa-mi treaca.
Lucia cind am ajuns eu, deja era terminata conferintza, si am vazut ca scrise-i la greu, dar ca sa stii am citit eu, ca nu mai era nimeni prin zona. Cit despre scris, eu fusei secretara, asha ca... le am cu tzacanitul la calculator.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Danelutza spune:
Corina si eu la fel am ajuns aici, m-am maritat
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
andora spune:
Fete scumnpe doar semnez si fug, azi sunt singura cu Gogo ca sotu' imi fuge pe stadion cu cumnatul si nelasa sa fierbem singure...
HAI RAPIDUUUUULLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
light spune:
Danelutza pai atunci sa ne luam de mana ca si io cam tot chestii de secretariat am lucrat, plus gestiune, contabilitate primara, operare pc si asa mai departe.Mai fetelor m-ati innebunit cu meciul, eu ma uit ca proasta da nu tin cu nici unii, de fapt nici nu stiu daca apuc sa vaz ceva din meci ca am eu meciul meu cu copilul.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
impreuna spune:
Andreiutule iti dau eu tie
Alina si tuturor stelistelor, un mare :)))
Hai ca acu numa meci am in cap
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
Maiiii, trebuia sa punetzi de conferintza cind era meciul, asha aflam si eu scorul.
Lucia si eu tot cu copilul am meci, si invinge totdeauna ea.