Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ieri, am fost cu baiatul cel mare la posta, sa ridice un pachet trimis de ziua lui. Inaintea noastra, la ghiseu, era o tanti cu multe mandate, vreo sapte... am asteptat sa-si ridice coletele si nu mica mi-a fost mirarea cand pe colete scria mare Quelle. Chiar ma gandeam ce anume o fi comandat in cele sapte colete. Cand colo, surpriza, coletul copilului meu era tot de la Quelle, am ajuns acasa si ne-am uitat nerabdatori in colet, era un hanorac: calitate ok, pret 700.000.
Este prima data cand vad un produs de la Quelle si nu mi se pare nimic extraordinar. Sper ca la spalat sa nu isi modifice aspectul.

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi
Mitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Pentru cine vrea sa vada cetatea cu girafe: www.quelle.fr/shopping/images/plus/e6air672gt.jpg" target="_blank">o poza Eu pe asta o am, dar e de pus afara, in gradina (e foarte mare ca sa intre in casa).

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by hristina

quote:
Originally posted by Victoria

Am primit in sfarsit setul de presulete de baie si prosoapele.Sunt foarte dezamagita, prosoapele sunt foarte subtiri, cam ca alea din piete de pe tarabe, parca sunt carpe de bucatarie...Ceea ce asteptam cu nerabdare - bilele pentru masina de spalat - nu au venit.

V

veni, vidi, Victorie!

Ce presulete de baie ai comandat? De la ce pagina? Cum sunt calitativ?
Am comandat si eu acum vreo 2 saptamani si vreau sa vad ce teapa am luat?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Nu mai stiu la ce pagina, sunt unele rosii cu un fel de floare pe ele, ca o margareta...sunt subtiri si cu nimic mai bune decat cele din piatza.

In schimb, cea mai mare dezamagire urmeaza...si-a comandat barbatu-meu (o copilarie, dar in fine...) radioul acela cu suport de hirtie igienica pt. baie...ei bine, bazaie vag, nu se aude nici un post ca lumea...
Iar cel mai nasol e cu bilele alea pt. masina de spalat care ma interesau cel mai mult - noi avem 2 pisici si care naparlesc in perioada asta, e o groaza de par in casa. Ei bine, am pus toate cele 6 bile( facute din "arici")in masina impreuna cu jucariile din cosurile matzelor care erau pline de par,si dupa spalat pe bile nu era NICI UN SINGUR FIRICEL.Deci....zero.

M-am lamurit, calitate execrabila la preturi mari.

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

"cetatea gonflabila cu girafe" (o saltea gonflabila pt sarit).
Va rog, dati-mi si cateva detalii despre cum se face comanda.
Multumesc,

OU ORNAMENTAL

Danna, mami de printese
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Catia si Sabina

Danna,

codul este D76 55 49 "Cetate pneumatica cu girafe" 134,9 RON

de comandat: cel mai bine e telefonic: 0361 / 403 403

Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by Victoria
Iar cel mai nasol e cu bilele alea pt. masina de spalat care ma interesau cel mai mult - noi avem 2 pisici si care naparlesc in perioada asta, e o groaza de par in casa. Ei bine, am pus toate cele 6 bile( facute din "arici")in masina impreuna cu jucariile din cosurile matzelor care erau pline de par,si dupa spalat pe bile nu era NICI UN SINGUR FIRICEL.Deci....zero.

M-am lamurit, calitate execrabila la preturi mari.

V

veni, vidi, Victorie!

Si eu am doua pisici si ma interesa o minune care sa adune par, zici ca pe bile nu era nici un fir de par... dar pe jucarii? Glumesc! :)

Nu certati copiii cand viseaza!
Noi
Mitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Craciunitzo, hihihi, chiar ca m-ai facut sa zambesc.Ma-c sa verific ursuletzii de plush, pe unde mai au par

Ideea e ca bilele nu-s bune, ca sa ramanem on topic

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

otilia si teo, multumesc frumos pentru informatii. Da, aceasta e cetatea, m-am hotarat sa o comand, sper sa si vina ... Taxele postale sunt 20 RON, asa am citit parca in catalog?

OU ORNAMENTAL

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Catia si Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Am si eu o intrebare legata de "salteaua girafa": din ce material este confectionata; ma gandesc aici la rezistenta ei; este din acelasi material cu colacelele de la mare (ca atunci e cam subtire si se poate sparge imediat), nu se poate desprinde la cusaturi????
As vrea aceste info ca este destul de scumpa si nu prea imi permit sa mi se strice imediat!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Danna,

taxele postale sunt 10 RON (adica mai bine zis 9,99 RON )

Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by claudia_a

Am si eu o intrebare legata de "salteaua girafa": din ce material este confectionata; ma gandesc aici la rezistenta ei; este din acelasi material cu colacelele de la mare (ca atunci e cam subtire si se poate sparge imediat), nu se poate desprinde la cusaturi????
As vrea aceste info ca este destul de scumpa si nu prea imi permit sa mi se strice imediat!
Da, cam asa ceva, seamana cu materialul de colace, poate un strop mai rezistent totusi.
Mie oricum mi s-a spart, dar iti da si-un kit de reparare cu citeva petice de diverse culori si lipici. Chestia e ca nu trebuie lasata afara umflata daca e frig sau ploua, dar cum umflatul si dezumflatul iti ia cite o zi intreaga nu sta nimeni sa se joace de-a asta. Am umflat-o o data, am muncit o zi intreaga si asa am lasat-o...
Va recomand sa va cumparati aparat electric de umflat ca altfel faceti scurt-circuit la mina.

floricici din gradina mea

Mergi la inceput