Quelle..3
Raspunsuri - Pagina 2
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by anacezaraquote:
Originally posted by teo1970
care e brosurica cu reduceri ?!
eu am catalogul de primavara/vara si n-am primit nici o brosurica cu vreo oferta !
da un telefon la ei si intreaba-i de ce nu ti-au trimis-o ... roaga-i eventual sa ti-o trimita ... e valabila pana in 31 iulie 2006 ...
da-i cu brosura lor cu totquote:
La mine culoarea la bluza comandata mi s-a parut stearsa , parca ar fi fost o bluza purtata si spalata de nu stiu cate ori , ca si cele din magazinul chinezesc ( la cele care exista astfel de magazine in orash isi dau seama despre ce vorbesc) ...
fusta mea arata cam ca de Obeur
in fine, o s-o pastrez ca nu ma mai complic cu returul
Da de ce sa nu te complici ??? Eu am returnat bluza inapoi si m-a costat doar 2.50 lei , daca tot nu iti place ... are rost sa o ti in dulap si sa nu o porti ??? returneaz-o draga inapoi si intr-o saptamana iti vin banii pe ea , numai sa ceri confirmare de primire ...
pai, de fapt, asa nashpa nu e si se potriveste cu niste pantofi bleu pe care mi i-am luat de curind ...
doar ca nu e ceea ce ma asteptam si in nici un caz nu face banii pe care i-am dat pe ea
quote:
Sa-mi spui si mie daca sunt bune de ceva acele bile !!! Mersi anticipat ...
va tin la curent !
Mamicile tin copiii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.
tumpi spune:
quote:
Originally posted by teo1970
intrebare:
m-ar interesa un aparat de masaj facial (nu neaparat si cu sauna, de fapt mai bine fara) ca cel de la pag. 385 (nr. 12); dar nu vreau sa mai cumpar de la quelle; ati vazut ceva asemanator in magazine? imi puteti recomanda ceva?
Da, eu am asa ceva.L-am luat acum vreo 2 ani din Carrefour,era un set intreg si cu vazonas pt picioare cu masaj si un aparat cu 2 piese -unu pt masaj anticelulitic si unu cu perie pt atunci cand faci baie si vrei sa te masezi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
2+1
aissa spune:
Spuneam in capitolul trecut ca am comandat in februarie 3 rochite la fel si mi-a venit doar una. Pe langa rochita sosita a venit si o palarie (pagina 242) care este o mare porcarie. Nici nu seamana cu cea din fotografie, era dintr-o carpa moale brodata, cam ca mansetele de la pantaloni si rochita dar mult mai moale, in nici un caz nu ar sta asa infoiata ca cea prezentata in catalog. Am facut retur.
Iar rochita....nu am returnat-o dar e jalnica, imi pare rau sa spun. Ma asteptam la cu totul altceva, imprimeul este facut doar pe exterior, stantat, nu stiu cum sa explic, cred ca la spalat se duce. Si trebuie spalata inainte de purtare pentru ca este foarte aspra, apretata pare.
Restul comenzii o veni pe la iarna....
Cristina si Ale (30.09.2004)
dianaiulie2009 spune:
Am primit ieri confirmarea la bluza returnata ... va tin la curent cand primesc si banii ...
albumele noastre
LORE33 spune:
Am comandat o fusta in ianuarie si nici pina azi nu a venit.Asa ca nu mai am incredere sa mai comand ceva de la ei.Intr-adavar la magazinele TCM se gaseste marfa din QELLE.Nu-mi ramine decit sa am rabdare si cred ca voi gasi si acolo fusta.
Victoria spune:
Am primit in sfarsit setul de presulete de baie si prosoapele.Sunt foarte dezamagita, prosoapele sunt foarte subtiri, cam ca alea din piete de pe tarabe, parca sunt carpe de bucatarie...Ceea ce asteptam cu nerabdare - bilele pentru masina de spalat - nu au venit.
V
veni, vidi, Victorie!
hristina spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Am primit in sfarsit setul de presulete de baie si prosoapele.Sunt foarte dezamagita, prosoapele sunt foarte subtiri, cam ca alea din piete de pe tarabe, parca sunt carpe de bucatarie...Ceea ce asteptam cu nerabdare - bilele pentru masina de spalat - nu au venit.
V
veni, vidi, Victorie!
Ce presulete de baie ai comandat? De la ce pagina? Cum sunt calitativ?
Am comandat si eu acum vreo 2 saptamani si vreau sa vad ce teapa am luat?
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
hristina spune:
Mi-au sosit presuletele de baie!
Ei bine, teapa! Frumoase la culoare, combinatii super, dar, un material nasol si un pret, groaznic!
Daca le-as fi vazut, nici jumatate de pret nu as fi dat pe ele!
Asadar, m-am lecuit!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
prettysunshine spune:
Fetele,dupa cat timp de la returnarea marfii se primesc banii inapoi?Eu am comandat slipi barbatesti,am fost foarte multumita de calitate,dar din pacate n-am nimerit marimea potrivita,asa ca i-am returnat.Pacat ca nu exista posibilitatea de a-i returna cerand in schimb marimea potrivita.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Danna_36 spune:
Va rog frumos, am si eu nevoie de un cod din catalogul Quelle de primavara-vara pt a comanda un produs. Am avut catalogul, dar mi l-a distrus mandra mea cea mica. Vreau sa comand "cetatea gonflabila cu girafe" (o saltea gonflabila pt sarit). Se gaseste pe singura pagina cu jucarii de exterior, are deasupra o poza cu leagane si sub ea o poza cu un topogan. Sper ca pot comanda si fara formularul care era in catalog, nu? Va rog, dati-mi si cateva detalii despre cum se face comanda.
Multumesc,
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina