Quelle..3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Multumesc Otilia!
Numai bine!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Otilia, dar cu ce ai umflat-o? Iti dau ei ceva, sau cum? De cfe faci scurta la mana? Nu pot folosi pompa de bicicleta? Sau de la masina?
Bine ca ma intreb toate astea acum, dupa ce am comandat-o...

Si daca o tin in interior, crezi ca are mai multe sanse de a rezista? Oricum, eu in interior o pun, am o incapere speciala pt ea...Din cate am vazut eu in catalog, dimensiunile erau parca: 1.80m x 1.80m x 1,80 ( sau pe aici...), deci incape si in interior, numai ca mananca mult spatiu...

Si cam in cat timp trebuie sa ma astept sa o primesc? Saptamani? Luni? Ani?

OU ORNAMENTAL

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

quote:
Originally posted by Danna_36

Otilia, dar cu ce ai umflat-o? Iti dau ei ceva, sau cum? De cfe faci scurta la mana? Nu pot folosi pompa de bicicleta? Sau de la masina?
Bine ca ma intreb toate astea acum, dupa ce am comandat-o...

Si daca o tin in interior, crezi ca are mai multe sanse de a rezista? Oricum, eu in interior o pun, am o incapere speciala pt ea...Din cate am vazut eu in catalog, dimensiunile erau parca: 1.80m x 1.80m x 1,80 ( sau pe aici...), deci incape si in interior, numai ca mananca mult spatiu...

Si cam in cat timp trebuie sa ma astept sa o primesc? Saptamani? Luni? Ani?

Nu o primesti cu pompa, aia trebuie s-o ai tu...
Eu am avut o pompa manuala (gen pompa de bicicleta), dar mi-a luat cam 5-6 ore s-o umflu pe toata , intra in ea o cantitate enorma de aer. Dupa aceea am cumparat o pompa electrica, dar chiar si cu asta trebuie sa ai rabdare sa se umfle.

Daca ai loc in casa e mai bine, sigur rezista mai bine decit afara, in frig si ploaie. Si eu am bagat-o in casa de citeva ori cind era vreme urita, dar papa un spatiu... Copiii erau tare fericiti, topaiau in ea pina picau adormiti (adormeau tot pe ea), e destul de haios. Ai grija insa sa nu se joace cu obiecte ascutite etc. (gen creioane care o pot gauri, ace) si atunci va rezista.

Despre timpul de livrare nu-ti pot spune nimic, eu am primit-o destul de repede aici (cam intr-o saptamina), dar era disponibila atunci cind am comandat-o (pe net ne zice daca e disponibila imediat sau cam cit trebuie asteptat).

Bafta si pregateste-te cu o pompa electrica.

floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Dupa ce returnati produsele intr-o saptamana va sosesc banii...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

am luat si eu cateva articole de la Quelle....Am luat rafturile de pus peste masina de spalat: sunt ff multumita, arata bine, sunt rezistente, am economisit spatiu..Singurul minus: mi-am omorat mintea pana le-am montat..nu au intructiuni in romana...ma gandeam sa sun la protectia consumatorului..

apoi am luat niste pantaloni, cu 900 mii parca, nu mai stiu de la ce pagina. Marime scurta, asta m-a multumit. I-am luat nr 19 dar sunt putin mari, trebuia sa iau 18. Culoare e marin, dar muuuuuuuuult mai palida decat in catalog (sunt gri de fapt). Una peste alta merg, dar nu merita mai mult de 500 mii...

Bluza e cea in dungi, cu un fel de maieu pe dedesubt...arata execrabil, un bumbac batos..manecile nu stau cazute...culorile sunt infecte,...in concluzie a fost teapa cu bluza.

Nu cred ca mai comand decat articole pe care nu le gasesc pe aici (gen rafturile pt masina de spalat)...de imbracat am luat de aici de la TCM numai chestii super. Am niste blugi care se fac trei sferturi ..cu niste capse,,,si am dat 350 mii pe ei..fata de cei de la Quelle...sunt bestiali!!!

In fine...multe nu merita, cateva fac banii..cam asa!

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Ati mai comandat din brosurica cu oferte promotionale?
E ceva care sa merite banii?
Sau nu?!?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by gio

Bluza e cea in dungi, cu un fel de maieu pe dedesubt...arata execrabil, un bumbac batos..manecile nu stau cazute...culorile sunt infecte,...in concluzie a fost teapa cu bluza.

Si eu mi-am luat 2 bluze din alea... aceeasi parere teapa

quote:

....de imbracat am luat de aici de la TCM numai chestii super. Am niste blugi care se fac trei sferturi ..cu niste capse,,,si am dat 350 mii pe ei..fata de cei de la Quelle...sunt bestiali!!!

Si mi-am mai luat si multe alte chestii de la TCM... care apropo s-a umplut Buc. de ele.... sunt mai ieftine... si multe sunt chiar de o calitate mai buna decat cele de la Quelle...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

mie mi-au sosit saptamana trecuta produsele comandate din brosurica aceea in care erau reduceri. sunt multumita de pantalonii bleumarin si tricoul roz, sacoul comandat e mult prea banal, dar e ok. luati in considerare faptul ca numerele sunt mai mari. daca in mod normal purtati 38, puteti linistite sa comandati marimea 36.

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Eu habar nu am cat port. In mod normal 42-44, dar conform tabelului 38. Sa iau 36? Oare mi-i mai sschimba dc nu-mi vine bine?

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

am inteles, nu schimba nimeni produsele

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Ba da ti le schimba!!!!
Da numai ca dureaza, dc porti 42 e zic sa-ti iei 38...
Da mai masoara odata dupa tabelul de la sfarsitul catalogului.

Mergi la inceput