Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona spune:

Buna fetelor! A trecut ceva vreme de cand nu am mai intrat pe forum si de cand nu am mai scris ceva-vina mea exclusiv. Ultimele noutati: am nascut pe 9 ian la Municipal, cu dr. Badea Iulian-cezariana- o minune de baietel Razvan-Alexandru 3,150g, 48cm, Apgar 9/10 DPN 24 ian. Acum mai avem putin si facem 3 luni , suntem mare:), semanam cu tati din ce in ce mai bine-parca nu a fost in burtica la mami ci la tati- dar nu e problema, ca avem tati dragut. De mancat mancam mixt: si tatzica si biberon, cu toate ca tatzica nu prea mai are laptic, si ce e mai drastic mancam din 3 in 3 ore. Cam astea sunt ultimele noutati de pe la noi.Promit sa scriu mai des si mai ales sa pun poze cu Broscutul lui mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Uite ca pozele lui Alexandre le-am ratat. Ce ochii mari a facut in poze . Mumos si dulcic.
Bee, poate a durut-o burtica pe Ana,sau cine stie ce a avut. si eu mai patesc asa cu marco. e bine ca inca ai laptic.
Pe multe mamaici le-am auzit ca pe la 3 luni li s-a imputinat lapticul, dar au alaptat des si s-au muls si si-a revenit.
eu asta incerc, dar mai des de 3 ore nu-l pot pune, ca nu-i e foame.
Mirela am tot uitat, felicitari pt. masina.Focusul e misto si lasa ca e buna si aia, ca va trebuie, mai ales ca aveti si bebe.
I-au trecut cojitele din cap lui Dani?
Bine ai revenit Simona!!! Felicitari pt. Razvan. Un alt Razvan!!! Asteptam mai multe vesti de la voi.si povestea nasterii si poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor multumim de incurajari... si pt felicitari evident .
E foarte greu sa ai probleme si sa fi singur la parinti (si eu si Robert suntem singuri la parinti) dar asta ma face si mai mult sa lupt pt inca un bebe... chiar daca imi va fi greu pt ca ajutoare nu avem.

MIRELA - cu masina spargeti ghinioanele si o sa va mutati si in apartament singurei . Daca nu ...ia-ti o rulota si scapi de vecinii de apartament. Sa stapaniti sanatosi masinutza.Ia te uita gagicarul mic nu-l mai doare burtica pt ca acum s-a amorezat de cea mai eleganta fetita din secta.

BEE - asadar si la voi sunt tensiuni in casa... tocmai la voi unde si-asa ANA e super agitata si mofturoasa. Anei si sa va ajute Dumnezeu sa va recuperati rapid iar tu sa te linistesti. Tinem pumni si trimitem papushicii .

Am mai pus si eu cateva poze.

IRINA - vad ca pe fratelo l-ai scos in capul gol afara... Bravos! E bine ca se caleste. Este un super dulce!

Bombonica - super eleganta ca deobicei Jasmine.

CATA - ai bagat "Ciresica" la cos de rachita sa se zbenguie? E o dolofana dulcica.

Merg sa mai vizionez si alte photos ca a adormit puradelul.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Simona esti pe lista.

Mergi la inceput

Silvi - ma tot uit la Alain si sunt uimita cat seamana cu Nicolas al meu. Am vazut ca pe langa paturica si carusel au si salopetica, cu catelus la fel. Este un super super dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Liliana am vazut pozele. misto la aer curat. ne trimiti si noua caise??? frumosului.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Gio - daca vremea este buna s-ar putea sa facem caise multe anul asta pt ca erau plini de flori copacii. Am 2 mai tinerei si mai de soi... de vreo 4 ani si unul mare mostenit de la fostii proprietari care atunci cand face i se rup crengile de greutate.Noi va invitam sa veniti voi si mancati direct de la sursa ....

MARAKI - ce mare e Angelos si ce vanjos... ca frumos era de la inceput.

BEE - Ana este o papushica frumusica. Ochii ei sunt mai spre albastru in schimb ai lui Nicolas ...verzui... se fac caprui... habar nu am.

MIRELA - frumos la voi in parcuri si mult soare iar Dani este un scump si un zambaricios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare, fetelor si bebeilor.
De doua zile ma uit la poze si ma tot minunez cat de frumosi sunt bebeii si care mai de care cu tzoale mai "jmekeroase". De acum sa te tii la tinute ca vine vara.
La muuuuuuuulti ani bebeilor nascuti azi, in special lui ginerica, un pupic dulce din partea Anastasiei.
Teolinda, nu mai fii suparata...asta e cu parintii. Foarte buna decizie sa faceti bebe doi. Pe cand?
Bee, ai sa vezi ca isi revine Ana cat ai zice peste, uite ce bine si-a revenit cu papa
Noi azi mergem la neurolog sa vedem ce ne-o zice cu greva noastra.
Am facut analizele de sange si avem un pic de anemie si sistemul imunitar un pic scazut...ce sa facem daca mama nu a aavut titi si acum nu papam suficient!
In rest noi suntem foarte bine, am inceput sa ne rostogolim de pe burtica pe spate si ne place la nebunie, radem in hohote, scoatem toate sunetele din lume, si mai ales "mamama" mememe" si 'nuuuuuuu' cand o certam pe mama ca vrea sa ne dea papa. De ieri am descoperit ce fain e sa ne jucam cu suzeta si sa o tinem in mana, o bagam in gurita, iarasi o scoatem si uite asa(are o suzeta de la Chicco toata din latex si nu ii misca manerul si nu lasa nici urme...ce daca e urata?). Am pus si noi cateva poze noi.
Va pupam

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Cuscra chiar ma uitasem si nu vazusem nimic nou la poze.

Multumim de pupicei!

Sper sa gaseasca nenea doctorul asta solutia pt greva.
Nici noi nu ne prea omoram teribil cu mancarea dar de maine trecem pe diversificare mai ca lumea si sper ca atunci sa pot sa imi dau si eu seama daca si cat mananca... iar cantarul sa vedem ce indica.

Noi ne-am descoperit pumnii si ne chinuim sa-i "roadem"... iar jucariile ne supara ca nu stiu sa se bage singure in gurita sa le putem "roade" si pe ele putin.

Mergi la inceput

Daca la vaccinul de 2 luni a dormit dus acum la asta de 4 luni e f razvratit se jeleste degeaba pe-aici

Mergi la inceput