Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
Giova, de la 31 Euro cit e meniul/persoana, cu tot restul pregatirilor o sa ajungem la 61, asa ca suntem haliti!
mamicuta de ciresica -aprilie 2006
Ciresica Bianca
enorm de mult Cata.

si cati invitati aveti?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
Cata dar unde ai mai pus si labutele de urs????
ce-or fi zis si dr. aia, cand au vazut-o plina de sclipici!!!
Ieri am trimis invitatiile in Alba si azi m-a sunat mama ca le-a primit.asa ca incepe sa le imparta.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
quote:
Originally posted by utocatalina
Pina in 50!
Ciresica Bianca
si noi tot cam asa.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
utocatalina spune:
Ha..pai am gasit eu loc sa le pun..
Cit despre sclipici, doctorul nu l-a vazut...de fapt, prima data m-a intrebat daca e baietel, de am ramas masca...ma gindeam ca
"asta nici cerceii nu-i vede si o consulta?"
Pina la urma i-a zarit!
Ciresica Bianca 
Bee spune:
Buna fetele!
IN primul rand.La multi ani NICOLAS,MARCO,DARIA,DARIA OANA si MATEI ALEXANDRU!
Apoi
Ioana, legat de alimentatie bebe: 150 g/kg corp/ zi, e portia pt copii alimentati artificial. Pentru cei alimentati la san nu e o regula, fiindca aici depinde mult de consistenta laptelui de mama. Ma bucur ca totusi ai pacalit Razvanelul sa pape si lapte praf din bibe. Aaaaa, foarte interesant articolul cu indicele de pigmentare. Clar noua ne ies ochi albastri-verzi.
Teolinda, imi pare tare rau ca ai problemutze cu socrul. Imi inchipui ca nu va e usor nici tie nici lui Robert. Sper sa nu te enervezi prea tare sa ai laptic pt Nicolas.
MIrela, sa stapaniti sanatosi masina. Auzi, cica un amarat de Ford Focus. Si Dacia mea ce e? CArutza?
. FOcusul e mashina mea preferata. Dar te cred ca tu ai fi preferat un apartament in care sa stati singuri. Dar vad ca barbatul tau vrea sa se mute in mashina! Ar mai trebui sa-l pui si pe el sa se relaxeze cu DAni la ore matinale, ca altfel o iei razna cu rasfatatul tau. Eu la 7 dimienata ma infiintez la RAdu cu bebitza (trezita in general la 5, mancata si vesela nevoie mare) si i-o dau sa se ocupe de ea: sa se joace, etc. SI RAdu, din instinct de conservare mi-o adoarme ca sa mai traga si el un pui de somn.
.
CAta, ma bucur ca situatia voastra e cat de cat buna. NU-ti mai fa probleme cu greutatea si cu refluxul asta. E asa un fapt comun la bebei. EU una problema greutatii am scapat-o clar din mana, cu gandul dupa alte porcarii. Si o sa vad duminica in ce stadiu sunt. VAd ca in ciuda nervilor si stresului, lapticul meu se incapataneaza sa curga cat de cat. Adica 3 mese din 5 sunt cu laptic de la mama. IAr daca ash avea timp sa ma mai mulg si mai mult, ash mai scoate. DAr n-am nici timo nici energie. SI asa asta noapte m-a prins ora 1 cu pompa.
Florini, l-am vazut pe frumosul DAvid. Voinicel rau.
Nicole, ca tu esti cam necajita cu depresia. Stii ca daca esti depresiva nu e bine sa alaptezi? Deci pune piciorul in prag ca e pacat de laptic.
Peste poze cu invitatii si bebei sper sa am timp sa ma uit curand.
utocatalina spune:
Pupici Bee..ma bucur ca ai laptic...eu cred ca ma apropi de finish cu el, dar no probleme...si asa m-a amenintat doctorul, ca daca nu ia bine in greutate ne schimba alimentatia si ne da si pastile!
Dar ne facem noi mari...indiferent ce papam..Sa stii ca si eu m-am saturat de pompa si chiar si in ultimile zile cind am avut o data sinii plini, nu am mai pus-o in functiune si am asteptat sa se trezeasca si sa suga!![]()
Ciresica Bianca 
mirela10 spune:
BEE,tocmai pe tine nu te
azi.las'ca-i buna si dacia daca merge bine.eu sunnt mai practica si nu am preferinte,doar sA mearga...dar iulian...
pai si de tine e bine cu radu,chiar daca o adoarme
.eu unde sa ma infiintez ca el vine de la munca,cand ne sculam noi,iar dupamasa nush cum se face ca sta cu el 5min cat fac dus...
VAZUT POZE CU ALEXANDRE,DAVID,IOANA,BIA,MARCO,DIA,NICOLAS,EMMA.TOTI MUMOSHI PRINTRE MUMOSHI
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Bee spune:
Si acum si despre noi. Aseara de la 7 la 11 mi-a urlat doar cu pauza de baitza. Ca niciodata. Ori o fi durut-o burtica, ori o fi simtit atmosfera tensionata din casa. Abia la 11 s-a potolit si a adormit. Azi am fost cu ea la ceva centru de recuperare. Muuulti copii tare necajiti acolo: orfani cu probleme mari, cu handicapuri grave saracutii (in mare majoritate romi). MI-a vazut-o tanti doctor si Ana mea a fost ca de obicei minunata: cuminte si vesela (mai putin la imbracat cand nu ne place deloc. E mult mai bine in picioarele goale, indiferent de temperatura). Ne-a sucit tanti doctor pe toate partile ca pe o papushica de carpa. SI n-am protestat deloc. Problema e aceeasi: nu tine capul cand e ridicata de jos sau pusa in funduletz. Pe burta e ralativ ok: il ridica si-l controleaza, dar fara a se folosi de maini. Asa ca de luni. 3 saptamani kinetoterapie si masaj pentru gatutz, zilnic. UFfffff. Macar sa fie totul ok cu puiutza mea.
Andiaroro, vai ce m-ai distrat cu "pestera" lui Alexandre. Sa stii ca si eu am facut cred un copil "mutant". Mie-mi place caldura ei nu. Cred ca la vara vom avea mari probleme. Ce fatzuca inteleapta are bebitzul.
monica70 spune:
BEE,MIRELA,CATA,GIOVA,FLORI,ANASEBE...etc.pusi!
La poze ma uit la pauza viitoare,premiu daca termin ce mi-am propus!
Ca la pauza asat premiul a fost sa va citesc ![]()
Dia a dormit juma de ora, apoi a venit mami si s-a trezit...
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)