Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
canda_h spune:
saluti fetelor,
raportam si noi ... azi am fost la vaccin si acum Filip e cam agitat iar eu il tot pazesc sa nu faca febra. Doamna doctor ne-a zis ca e cam grasun si sa nu ii mai dau atata sa manance ... cred ca as fi prima din gasca care il tine la cura de slabire ... si cand citesc ca bebeii vostri nu mananca si fac greva 

Ia trimiteti voi bebeii sa le dea Filip cateva lectii ca e ca lupul cand vine ora mesei. Da voi credeti ca o sa ma indur sa nu ii mai dau laptic asa mult???
Deci avem 5.800 g si 62 cm ... m-am uitat in tabel si m-am mai linistit, nu e chiar asa grasun ca mai sunt si altii care au avut tot atat la doua luni ...
Cu diversificarea cica incepem pe la 5/6 luni daca continua sa creasca in ritmul asta.
pupici,
Angi
de motanel 
Giova spune:
Liliana multumim de invitatie.
E marait Nicolas?De ce i-ai schimbat vaccinul? e vina ta.trebuia sa il dai tot pe ala.
Rallu e o ochioasa si o frumoasa Anastasia.
Canda nu e grasun. cum sa nu-i mai dai sa pape??lasa ca nu mai ia asa mult in gretutate la 3 luni, vei vedea. ca am observat ca multi au scazut si mi se pare si normal la cat sunt de vioi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
teolinda spune:
Gio - nu mai exista Petacthib... acum e Pentaxim tot de Avensis e facut... i-au modificat terminatia din "cthib" in "xim"
.
Data trecuta facuse febra si era somnolent
iar acum e super vioi si ofticat si se screme... o face kk? M-as mira ca dimineata dormea asa de bine cu unul mare la fundul lui... ca a trebuit sa-l trezesc sa il spal si sa il schimb ca venea doctora si ne gasea kkti
.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Cuscra e o dulce Anastasia!Si Nicolas sta singurel pe burtica in cadita la baita si sprijinit pe coate.
si 
Canda - lasa copilasul in pace ca fiecare are ritmul sau. O ia el singurel mai domol, stai sa vezi.
Moama ce scandal pe papanas.. niciodata nu mi s-a mai jelit ca azi.. degeaba
LILIANA
si
Giova spune:
Liliana draguta, eu stiu de mult de asta.Nu mai stii ca te-am intrebat daca asa se numeste? Poate s-a scos ala Pentact-hib. oricum Pentaximul e mult mai scump.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
teolinda spune:
Pai si acum ce sa fac daca s-a scos Pectacthib-ul? Sa caut unul care ii face febra si il tine adormit?![]()
LILIANA
si
maraki spune:
Gagici eu sant prin bucatarie, gatesc si ma pregatesc de meci!!!! Trebuie sa-i fac baita lui Angelo pana sa inceapa meciul si sa nu mai am nimic de facut
Ioana culca-l pe Razvanel cand incepe meciul![]()
![]()
Cata ma bucur ca nu are ceva complicat Bianca
Bee parca tu mai intrebat de temperatura....cel mai mult facuse 38 luata in fundic, asta dupa vreo 6 ore de la supozitor....pupicei Anei
Giova si Cata, inca nu am ajuns sa vad invitatiile, sant pana peste cap cu treaba !!! la fel si pozele noi ale bebelinilor nostri....plange Angelo....pupici la toate si toti!!!!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Mirela sa stapaniti sanatosi Fordul si fara evenimente rutiere!!!

Pupicei lui fratelo Dani
Noi platim dobanda la banca 3000 € si masina propriu-zis costa 7000 € deci am luat-o la 10.000 € Fug la bucatarie...
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Liliana, daca nu mai este tre sa trec si eu pe asta. intreb la farmacie.
Maraki spor la treaba.
A papat san+completare 70 ml. e prima data pe ziua de azi.
Fetelor al meu isi sige buza de jos. voua vi s-a intamplat?
se pare ca numai eu cu Liliana bantuim pe aici.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
Fetele m-am uitat la poze la David (nu ma mir ca-l deoache!),la Nicolas (faine pozele in aer liber!),la Marco (ce mamica sexy si ce invitatie misto) si la Anastasia (frumoasa foc si daca nu prea papa
) Eu n-am pus decat vreo 5 poze de aseara,cele de azi nu le-am descarcat.
Azi a fost super maraita,ca de obicei cand am mult de lucru.A dormit doar de cateva ori max juma de ora.Si cred ca vrea afara,desi plouaaaa tare.A stat cuminte cu mami doar la fereastra,sau la TV la desene animate, nu la alt post TV 

Eu ma lupt cu actele,dar va citesc printre ele ![]()
pusi!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)