Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 11
canda_h spune:
Va dati seama ca nu o sa tin puiul flamand ... pana acum manca 60 ml completare si doctorita mi-a zis sa incerc sa ii dau mai putin completare poate se face cat mai mult laptic de la mine si in plus sa ii scot o masa de noapte sa ii dau ceai in loc. Eu o sa ii dau la pui sa manance cat ii trebuie ca sunt sigura ca de acum o sa creasca mai putin.
De-abia a adormit Filip, a plans ca niciodata ... cred ca il doare piciorul ca la fiecare miscare urla mai tare. Ce sa ii fac sa nu-l mai doara ca plang si eu langa el. Cum ati pus compresa ... ati lasat-o acolo sub hainutze (si ati mai "racit-o" din cand in cand) sau ati tinut-o numai pana s-a incalzit???
va pup
Angi
de motanel 
Giova spune:
Moni poate si din cauza vremii e maraita.al meu a tot dormit, vad ca asa face cand e vreme ploioasa. numai la desene animate o lasi sa se uite. Marco nici nu stie ce sunt alea.El se uita la stiri, filme, uneori vede si niste gagici nude, scene indecente. Bine ca nu-i pun priograme pt. adulti. asta ar mai lipsi. Rad cu Clau de mor, cand il vedem cu cat drag se uita la tv.
Canda, la Marco i-a dat in sold, deci mi-a fost mai usor sa-i pun compresa in pampers. Dar eu numai in ziua aia i-am pus de 2 ori, caci nu a avut nimic.nu stiu cum sa faci, da-i niste strampi, ceva sa-i tina acolo, fix, pe impunsatura.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
CANDA eu am pus compresa si cand am schimbat-o prima oara am luat-o.Nu cred ca a durut-o deloc.A dormit si a mancat mult doar! Pupici!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
Acum i-am dat un pui de plus si se chinuie sa se ridice la el
il imbratiseaza.Si eu nu mai am baterii la aparat
pana vine Ghita!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
LA MULTI ANI BEBELASHILOR NICOLAS ALEXANDRU, MARCOLINO, DARIA SI DARIA OANA! SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI FRUMOSI!

Azi Diana era cam fierbinte, i-am pus termometrul, avea 37,8, scazand cele 4 liniutze, raman 37,4. I-am pus un paracetamol (jumatate) supozitor si parca e mai putin calda. Are acum doar o paturitza subtire pe ea. Sper sa nu fi racit, ieri ne-am plimbat 2 ore, dar a fost bine imbracata.
Acum fornaie si geme in spatele meu, parca as avea cine stie ce animal in casa, nu un bebelush de 2 luni!
Plus ca a mancat f. prost azi si normal, de la 16 au inceput colicile, asa ca abia am reusit sa o pun in pat la somnic.
O sa incerc sa pun niste poze mai incolo, va anunt eu.
Ingrid S si
Diana
monica70 spune:
Am adormit-o cu pui cu tot pe melodia "Your favorite toy" - vad ca merge instant cu asta
A plecat si mami,iau o pauza de conta si merg sa fac inspectie in dulap sa vad cu ce ma pot imbraca de luni incolo
Sper sa doarma macar inca juma de ora,ii las muzica....
Se pare ca sunt mai multi maraiti azi!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
Mda... vad ca e greva de primavara a bebelashilor cu mancarea... si Marco si Diana de Ingrid de Diana de Monica nu mai vorbesc.. iar al meu.. e cot la cot cu grvistii. Numai Filipelul e cumintel si papacios si vrea tanti doctoreasa sa il puna la cura de slabit
. Eu cred ca e nebuna ... cum sa pui sugar de 2 luni la cura? 
Moni - e belea Diana in carucior cum isi indeasa toate jucariile alea in gurita si cum doarme cu patura pe fata. E o scumpete buna de jughinit. Eu i-am scos jucariile de plastic sa nu se plesneasca cu ele in fata si i-am luat unele textile si cu zornaitori in ele sa-si dea cu alea peste ochi cat o vrea
Florinini - pe David tare il mai chinuiti si voi la sedinte foto. Bine ca nu si-a dus cascavalul la gura
sau si l-a dus?
Si eu am probleme cu Nicolas cu deochiul dar cred ca mai mult il deochem noi cat ne minunam de el
. Aseara cand a venit Robert asa s-a hlizit si s-a bucurat cand l-a vazut iar noi ne tot minunam de reactiile lui si apoi de ce face la baita ca dupa aceea e tare agitat. Si dai si spune Tatal Nostru... si casca, si lacrimeaza, si incurcate in vorbe
... mai fetelooor...mai ramane sa lesin
. Nici eu nu stiu ce sa ii fac. Am zis ca o sa-l intreb pe parintele de la Manastirea unde l-am botezat dar mi-e sa nu imi zica , ca sunt nebuna si cred in "babisme".![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
teolinda spune:
Canda - pune comprese cu apa rece si tine-le 10min ca il ia cu frig apoi pe puiut. Il mai lasi jumatate de ora, iar pui comprese. Eu i-am pus lui Nicolas doar o tura si vad ca nu are nimic. I-am pus si un supozitor Eferalgan la 12:00 si vad ca e OK avea 37,1 sa vad acum la 18:00 ca ar trebui sa ii dau Nurofen.
Tine-ne la curent cu starea lui.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
ralirali spune:
ete c-am venit de la doctor si verictul e ca "e Pacala pt ca e nascuta pe 01 ianuarie, de aia nu papa"
. Acum fara nici o gluma, dpdv neurologic e perfect sanatoasa, un pic anemica si in combinatie cu fosfataza marita (asta nu stiu ce mai e) si fitzele
de aia nu papa. O sa ii vitamine Picovit si o luna Tonotilul ala(mi-a explciat dr ca sunt niste aminoacizi precursori de proteine) si incet incet trebe sa ne dam drumul.
Cuscra, e un dulce ginerica si ce mare eeeeeeeee...super pozele de la curte.
Moni, Diana e bestiala cu mutritele ei si superjucausa. O scaotem noi la capat cu Pacalele noastre de 01 ianuarie
Cata, nu te alarma cu buflica de Bia...si noi avem refluxul ala si vad ca acum nu mai vomita sa des. Totul e ii priasca laptele(noi acum suntem pe Milumil pentru ca pe Beba incepuse sa il vomite), sa fie consistent...eu ii dau laptele cu decoct de orez si nici nu e constipata. Imi place tare textul la invitatia voastra.
Giova, Marco pare de 5 luni cel putin si imi plac tare toalele lui. E superfaina invitatia.
Angi, lasa baiatul sa pape cat vrea sau mai da-ne si noua niste pofta
. Ce cumintel sta el la biserica.
Am vazut toate pozele noi, dar acum nu mai stiu ce si cum am vazut, asa ca va tzucam.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
Giova spune:
Moni e o scumpa fie-ta si cu ce drag se uita Ghita la ea!! Cred ca e mort dupa ea....
Spor la gasit haine si potrivit.
Ingrid imi pare vrau ca e cu colicei si e maraita. un
de la noi sa-i treaca.
eu ii cant la Marco si el dupa mine... sa vina tat-su sa ne inregistreze ca e total.
in schimb jucariile pt. el nu exista. eu sunt jucaria lui si bouncerul.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)