Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Cuscra ma bucur ca e printzesita bine. Ia sa vezi tu la 1 an ce mandretze de fetitza o sa ai de o sa uiti cat te-ai chinuit sa o indopi. Multam de aprecieri. Vom mai face poze cu gradina... cand va arata a gradina ca acum abia stateau sa infloreasca zambilele si lalelele. Dar peste 2 luni cand vor fi trandafirii infloriti o sa ne mandrim cu ei.

Bine ca si-a revenit Anastasia cu cacutzul ... si noi am inceput sa facem din ce in ce mai des.. adica o zi da una nu... asa ca este bine.

Fug sa il sun pe Robert sa faca niste cumparaturi ca maine incep sa prepar ceva pentru diversificare cum mi-a spus azi pediatra. In plus trebuie sa cumpere niste ingrediente sa ii fac budinca lui.... socraaa-miu
Revin!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rallu ma bucur ca n-are nimic ochioasa. lasa ca sa vezi tu ce mandrete de fata vei avea. ca si Bee de asemenea.. multumim de aprecieri.
Linda, dar socrul tau numai budinca vrea?????
Ingrid sa ne anunti cand pui poze noi.

Marco iar a adormit. sa scot si eu acumulatorii sa mai fac ceva poze, ca nu va avea baietu' la 3 luni. oricum tat-su a zis ca-s nebuna cu pozele, dar asta nu mai conteaza.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova lasa ca se face usor budica, bine ca nu are pretentii la prajituri mai complicate

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

si sarmale... dar mai sta naiba sa mai munceasca la d-astea. M-a prins de 2 ori a treia oara.... nu ii mai fac. Pai pierd juma de zi.Pe-astea le vrea de la mine dar si de la altii de la oricine... numai sa chinuie pe cineva.

Mergi la inceput

Aoleu....cu sarmalele e mai complicat

Monica

Mergi la inceput

Maraki -prajituri vrea mini amandine, savarine... de la cofe evident. Ai terminat treaba?

Vrea cineva una bucata papanas marait? Eu nu mai rezist.
Cica sa nu ii fac baie ca l-a vaccinat inseamna ca pana maine ajung la nebuni. Voi le faceti baie in ziua cu vaccinul?

Mergi la inceput

Giova sa traiasca Marcolino, la multi ani Sa traiasca toti bebeii care sarbatoresc astazi 2-3-4 luni la multi ani si multa sanatate!!!

Monica

Mergi la inceput

Teolinda nu am terminat-o, eu nu i-am facut baita lui Angelo nici in ziua vaccinului si nici a doua zi, astazi e prima baie dupa vaccin.Ai putina rabdare pana maine Sper sa-i treaca papanasului starea asta rea, al meu a fost plangacios rau de tot...

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai Diana e clar programata sa doarma fix cate juma de ora ziua!Acum e iar maraita si se tot freaca la ochi...Noroc ca am apucat sa fac selectia:concluzia e asa si asa...Din cauza fundului si aripioarelor (cred...) nu ma mai cuprind ceva fuste pana la genunchi,sau sunt f. fixe iar alea de iarna deloc,oricum nu le purtam!Blugii cei mulati nu-i pot inchide,mai am o pereche care sunt ficsi.Clar trebuie urgent sa-mi cumpar o pereche.La capitolul taioare,doar la unul preferat nu-mi pot inchide fermoarul la pantaloni....Mai am doua,plus ceva pantaloni care merg...cam fixe.Oricum cand iau salariul trec la cumparat cel putin un set fusta + pantaloni + sacou. Noroc ca n-am probleme cu partea de sus!
mersi fetele de aprecieri la adresa maraitei...dar cand ma joc cu ea rade! Trec la joaca,ce sa fac!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multamim, multamim Maraki.
Linda, dar el vrea acelasi meniu??ca numai cand i-ai facut iar. poate ii plac sarmalele facute de tine.
Cu toate ca e un scump, frumos si dulce Nicolas, daca e marait, nu mersi. sau trimite-l prin Cargus, poate se molipseste de la Marco si va dormi si el.
eu nu i-am facut baita in ziua cu vaccinul, doar pe urma.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput