Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Teolinda sa ne scrii si noua reteta de supa pt. bebei ....cata apa, legume, tot....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mai ce de lume si ce bine e sa citesti ....eu sunt inca in treaba si vad ca ma ajuta si internetul...adica nu merge messengerul.
Vroiam sa vad si eu ce scrie pe invitatia de botez dar m-am uitat si cu lupa si tot nu se vede. Ma refer la ceea a Giovei ca pe a lui Cata nu stiu de unde sa o iau.
Rosalindo pai tu esti sclava Isaura?
Maraki fa baie la baiat si lasa supa pe altadata...si ai grija la meci ...vezi ca il da live si pe net dc vrei sa il vezi.
Raluca deci pacaleala de 1 ianuarie...lasa fata sa se faca si ea manechin nu ai vazut cate vor sa fie manechineze? Pai la ce baieti avem ...te cred si eu.
Monica vezi dc nu ai vrut la regim? Eu azi am bagat cartofi prajiti cu friptura si cu maioneza. Super regimul.
Giova cum iau leg cu tine pt chestia aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Si ca de obicei uitam ce era mai important:

Hai STEAUA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Maraki mi-a zis sa fac intr-un litru de apa sa pun morcov, patrunjel radacina, pastranac, dovlecel, ceapa(dar o scot dupa fierbere) toate pasate la blender si cu zeama subtiata cat sa fie mai fluida nu piure. Cica sa ii dau 20-40-60-80-100-120ml... de pus in biberon. Ca sa fie mai buna sa o accepte sa ii pun fie lapte de la mine, fie formula sau o masura de cereale.

Evident ca pt 20ml nu o sa fac intr-un litru... o sa pun 250ml si cate o feliuta din fiecare leguma...

Sper ca te-am ajutat cu aceasta "reteta" laborioasa

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Irina..jos la semnatura ultima poza e invitatia!Noi riscam sa bagam cereale in lapte sapt. viitoare, dar poate totusi luam bine in greutate!Eu tot bag poze la greu, ca Dan e pe stadion..sper sa nu-l bata rapidistii de ziua lui!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LINDA timite urgent papanasul aici sa se joace cu Diana poate se calmeaza amandoi.Cu Irina negociem noi pe urma sa nu-i zica lui Mario!
IRINA sunt la regim: acu ii zisei la telefon lui Ghita sa nu uite de cioco (si de baterii pt. aparat ) Si mi-a adus mami supa de cartofi si spagheti cu carnitza de vita si sos. In rest doar cornuletze cu gem,cafea cu lapte - regim soft. Maine merg in Selgros sa-mi refac stocul,noroc ca a venit ieri fostul coleg cu ceva bani pentru conta ... Sa-mi iau si blugi ca astia or fi baza...
De-ar veni odata Ghita,sa se mai joace el cu fiica-sa ca am de lucru!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina am si skype-ul, dar habar n-am cum sa te caut pe el.
Cred ca pe mine ma gasesti cu fam. Purdea, din Timisoara.
Am facut poza la stampila aia, dar ti-o trimit pe mail??? sa vezi daca e buna. mail-ul tau e ca si id-ul de pe mess., nu?

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Sclava Isaura? Negru pe plantatie sunt.Las' ca intra el in gura mea odata... si bine.

Nici la mine nu merge mess'ul de vreo 3 zile.Bai deci nu vreti nici una la regim si papanas?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Gata, fetele, am reusit sa citesc ce ati scris.
Sa nu uit: fetele din sectorul doi, se da laptele praf ala gratuit. Eu ma duc maine sa il iau.
Asa, pe urma:
Bee, o sa fie bine Ana, nu te mai stresa si nu te mai depresiona, nu e nimic grav, asa a fost si nepotul meu, nu a tinut capul pana la 5 luni, a facut si el kineto de aia si a fost bine. Nu e o problema, bebeii isi revin repede, stai linistita. Acum e o mandrete de flacau, istet foc si jucaus.
Nicole, dea naiba daca nu te bat! Pai tu ai dorit-o atat de mult pe placintica iar acu' cand o ai, e sanatoasa si totul e bine, pe tine te apuca depresia? Ia da tu fuguta sa faci niste analize sa nu ai o lipsa de Mg! Pai tu nu iti dai seama ca fetita asta e cel mai frumos dar al vietii? De ce sa te stresezi si sa gandesti negativ? Cand simti ca te ia depresia, schimba-ti gandurile, fa ceva ce iti place da' te rog io sa nu mai te lasi asa dusa de val! Ia stai tu mai des pe forum, sa vezi ce iti trece!
Pai si pe mine ma apucau toate alea: ca sunt singura cu bebe si nu ma ajuta nimeni, ei si ce, ma ajut singura cu sotul, il caram pe bebe peste tot cu noi si aia e! Ca am doua examene super importante de dat si ca as putea sa nu le iau ca nu am timp sa invat, da-le naibii, le mai dau odata. Ca mama mea nu mai e si ca am mare nevoie de ea, nu numai ca sa sa ma ajute cu Mark, ci si sa vorbesc cu ea, aia e, ne vede de undeva din ceruri si e alaturi de mine. Vrei sa continui? Totul e sa iti muti gandurile si sa gasesti partea pozitiva a oricarei probleme, altfel ne-am pune toti strangul de gat!
Na, ca m-am descarcat da' m-am enervat cand te-am vazut depresiva si pe tine si pe Bee, vad ca Bee si-a revenit da' tu nu prea!
Liliana, imi pare rau ca socrul tau e un nesimtit, tu esti fata finuta ca io de mult il bagam stiti voi unde. Egoist si nesimtit! Sper doar sa nu te stresezi prea tare si sa ii dea Dzeu gandu' al bun sa va lase in pace!
Moni, tu intrebai de alocatie, io am luat-o luna trecuta pe cea pe februarie, pe ianuarie nu mi-au dat. Cred ca nu se da in luna in care se naste copilul. Am luat-o in jur de 6 sau 7, cred, o astept si pe asta de luna asta. Dosarul ala pt. CIC nu l-am facut inca, io sunt in alea 126 de zile acu' ca nu le-am luat inainte de nastere.
O sa ne lipsesti de pe forum cand incepi scarbiciul. Sper sa ai timp sa intri des.
Mireluta, sa stapaniti sanatosi Ford Focusul, beton masina, marfa de marfa.
Cata, ma bucur ca e ok cu Bia, nu te mai stresa si tu ca d-aia dispare lapticul.
Io am descoperit ca daca mananc ceva dulce intr-o zi am laptic, de pilda ieri si azi am mancat branzica proaspata (dietetica) cu iaurt si putin zahar si acum am udat tricoul cu laptic. O fi coincidenta, nu stiu, da' cred ca de la zahar io fac laptic.
Ca ziceati de filme d-astea ciudate: mie imi plac la nebunie tot ce inseamna: vampiri, morti, crime, psihologic, fantome si chestii anormale. As sta si io pe discovery sa vad da' sunt chiauna la ora aia si nu rezist!
Cred ca mai voiam sa zic io ceva da' nu mai stiu, ma uit pe pozele bebeilor si revin.
Ratonu' meu doarme dus, e cuminte, papa bine si e disperat de jucarii si matze!
Pupici voua si bebeilor

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai la voi se joaca bebeii cu jucariile de plus? Ca eu nu prea i-am dat pana acu' sa nu si le bage in gura...praf,chestii...dar vad ca ii zambeste de numa puiului si-l imbratiseaza

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput