Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Mi-adusei aminte: Angi, pai daca Filipelu' tau e gras ce sa mai zic de al meu care la 2 luni avea 5700 si 59 cm? Mi-a zis pediatra ca e ok, ia in greutate cum trebuie si ca numai bine. io zic ca pediatra aia a ta are fluturi pe creieras!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Cata acum am vazut super dragutza invitatia si poza imi place mult ca ai ales_o pe aia ... mi se parea cea mai potrivita...acum ma intreb unde exact vrei sa mai pui labe de urs cu sclipici sau ce spuneai tu pe acolo?
Monica ce jucarii vrei sa isi sparga nasul cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

ANDA - pai tu esti inca in post-natal dar eu am iesit din el de pe 6 martie si aia de la mine de la firma nu au depus inca dosarul si nici adeverinta nu mi-au dat. Si sa vezi ce scandal fac la personal. Firma mare.. sponsorizeaza Radipu'. Ua Rapidu'! E bine Irina?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica sa stii ca nici eu nu i-am dat sa se joace cu alea de plus, din acelasi motiv..si parca mai misto se joaca cu cele din plastic care zornaie!
Anda ma bucur ca Mark e bine si jucaus...eu am sau n-am lapte chiar daca pap ori nu bine, inclusiv daca maninc dulciuri..oricum mai am nitel si imi ajung titele ca inainte de nastere...si eu care speram macar un 2 sau 3 ...parca vad ca ajung iar la 1...mama masii...a..stiu ca Bee mai vroia sa doneze din o marime sau 2 la sutien..o iau eu!Monica tu nu dai nimik, ca si tu ai de unde?

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolinda asa e cu Rapidul...la gara cu ei ...la impins vagoane...
Care mai vreti nr la sutien ...donez si eu cate nr vreti.

Mergi la inceput

Am si eu surplus la sutien si papanas uricios rau azi. Nimic n-m facut. Si-acum oracaie la mina in bratenu-i chip a il potolesc deja imi tiuie urechile de-atata urlet. Si nici nu mi-a dormit. Macar la noapte sa cada rapus.*
Daca nu e voie baie macar o pacaleala cu masaj se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CATA foarte faina invitatia si mie imi place poza aia si textul e fain! Iti dau si eu ceva tzatze ca mai bine B decat C cat am!
TEOLINDA deci trimiti sau nu papanasul? Sau mi-ai ratat postarea?
IRINA spre surprinderea mea nu si-a dat cu ele in cap ... deocamdata Cred camai iute imi da mie cu ele in cap daca-i mai dau multe Mario isi da?
Eu o fac sa vorbeasca la 6 luni am inceput sa-i arat jucaria aia cu culori: i le arat si la rosu ii zic "rosu" la galben "galben" sa vedeti ce atenta e! Noroc ca plec la serviciu ca nu-s normala

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca am pus si una cu labele sa le vedeti!

mamicuta de ciresica -aprilie 2006

Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Monico ti-l trimit bre... ca nu mai rezist. Si-a bagat degetul meu in gura acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Liliana eu am iesit din post-natal la sf. lui februarie si acum tre sa ajunga banutii acasa la mama.
Cata pune te rog o invitatie si cu labele de urs, ca m-ai facut curioasa. cand ai timp, nu e musai acum.
Anda ma bucur ca Mark e cumintel.
Moni baga cumparaturi soro, daca nu te mai incap hainele.
si noi tre sa ne aprovizionam, dar Clau ia numai luni salariul, si ne-am bagat in alti bani, care erau pt. zile negre. si mai e si targul Baby expo, weekendul asta. dar tot ii iau lui bebe ceva daca gasesc frumos si convenabil la pret.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput