ANDA si mie imi plac subiectele alea mai putin vampirii ...
Sa vedeti ce "discutii" poarta Diana cu Ghita, acum se vaita doar-doar o ajuta sa se ridice in fund,dar i-am bagat interdictie totala!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

Si eu sunt doritoare de nr. in plus la sutien.
Cata si ai mei incep sa se micsoreze. ii clar ca pierdem lapticul
.
am vazut invitatia cu labutele
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
GIOVA as baga eu cumparaturi de tzoale,daca mai trimiteti niste "soldi" ,faceti o colecta ceva...
Pentru o cauza nobila! Eu va trimit la schimb nr.la tzatze,conta de facut ... altceva n-am ,ca pe AEROBICA nu v-o dau! 
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

BUna fetelor,
Linda,Giova si Ralu- se pare ca e ceva de la vreme cu mincatul la copii nostrii, vad ca si a mea a intrat in greva nu mai papa decat cate 110-maxim 130 l ao masa, deci treb sa ii dau la 3h, in lco de 4 si culmea e caazi noapte la 12 nu a vrut decat 100 si normal ca la 4 s-a trezit si a bagat 110 si gata inca 3h de somn apoi, dar ne-a cheaunit si pe mine is pe Dragos, pt ca de la 7.15 si pin ala 12 nu a dormit decat maxim juam de ora in 2 reprize de cate 15 min, desi e drept c aieri nu am scos-o la aer si paoet de asta si le-a cam dormitat ca a fost innorta.
Acuma o astept sa se scoale, desi doame iepureste si sa-i dau papa si apoi 1h afara la pas si apoi dupa meci o soct iara
MONI-Nici Emma nu le mai doarme ziua asa bine si legat, pt ca se maresc si au chef de vorba, jucarii si altele, a mea cu alea de plus asa si asa, nu am insistat, dar vad ca ii place dc ii pun cutiutzele muzicale, o mai fura un pic somnu.
Fug sa ii pregatesc papa si HAI STEAUA!
Pupicei la toate mamicile si beblasi!Avem si noi cateva poze noi de ieri!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!