Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

marair, pupici pe burtici, sa-ti traiasca samburelul! Ma gandeam sa-mi schimb nick-ul, dar nu merge mubulina, iar mumulina nu suna bine deloc...
Poate se intoarce intr-o zi norocul si cu fata spre noi, ca deocamdata a ramas agatat la litera 'm'
aurelia, spermogramele la Medsana se fac intre 14.30-15.30. Cred ca poti sa faci si acolo, dar cred ca e mai bine sa vina cu ea la pachet. Numerele de contact le gasesti la www.medsana.ro.
Mai multe nu stiu nici eu.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dana_p, Ai dreptate, refacerea dupa laparo n-ar trebui sa fie complicata, iar eu in general ma vindec repede... Asa ca pana la urma tot o fac!

Marair, o sa iau si magne B6, daca zici ca e pt. stres!
graviduta vesela!

Kitty, Laura, Silvana, Bubulina, Marinar si absolut toate fetele, multi pentru fiecare dintre voi!

PS De Aventura mai stie cineva ceva? n-a mai scris cam de multisor, ea care era atat de activa! Scumpa, sper ca esti bine, da?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Poate se intoarce intr-o zi norocul si cu fata spre noi, ca deocamdata a ramas agatat la litera 'm'

pai eu sunt cu "m" si inca nu ajuns ingerasul la mine. as vrea in mai sa fac monitorizare, dar cu programul lui T.........

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Buna dimineata, fetelor!Iata-ma la serviciu, dupa o pauza de 6 zile...greu e sa te trezesti de dimineata!Am fost ieri la Cantacuzino, unde am lasat aproape 6,5 mil lei...ca analizele compensate nu se faceau decat pe bani(fondurile s-au terminat...).Am dat 1,5 mil in plus, dar nu mai conteaza.In rest, ce sa va spun, lume nesimtita, care vine ultima si intra prima,cozi maxime.Am fost la 7 si 5 si la 9.30 am scapat de acolo, lesinata de foame...miercuri am rezultatele.Sper sa fie de bine!!!
In rest, senzatii permanente de greata, mananc aproape in continuu, dureri de cap, dar nu ma plang, nuuuuuu!mai visez urat cate o data, in general nu reusesc sa dorm bine noaptea...dar ziua as dormi non-stop.
Ma bucur pentru voi ca nu va lasati si ca sunteti optimiste!Va pup pe toate si cica trec la treaba, ca am multe de recuperat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Buna la mamici(se stiu ele), burtici(asemeni) si aspirante. Pupi multi la fetele dragute si cam ocupate in ultima vreme.
Dragele mele, mie recunosc ca mi-e cam tare dor de "stat la o sueta" cu voi dar nu pot sa va critic pe voi cand si eu sunt ocupata pana peste urechi si nu mai apuc sa intru decat 2-3 min/zi, si alea daca.
Tot ce mi-as dori eu ar fi sa aflu ce mai faceti, si mai ales daca nu ati fugit, de aici si de la .
Ei, acum trebuie sa trec la treaba, asa ca pana la urmatoarea vizita si , toate numai pt. voi.

Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Buna fetele!
Amely,Bubulina, Kitty Nick, Marair, Marinar

Mie Utrogestanul asta imi face belele. Sunt in Z34 si nu mi-a mai venit CM. Si am o fata spuzita...nici cosuri nu sunt, e ceva parca as avea urticare. Banuiesc ca e de vina partial macar si de starea psihica proasta cu care ma laud.
A mai patit cineva asa ceva?
Daca o mai fi vorba sa il iau iar de luna viit., eu ii zic lui T, de ce oare ne prescrie la toate acelasi lucru?! Inteleg ca unele au insuficienta dar chiar asa, este un hormon totusi!
Ce parere aveti?
Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Silvana, si eu si Amely ne-am pus acceasi intrebare. Si noi am luat utrogestan asa cum ni s-a prescris si bineinteles ca a intarziat, cel putin in prima luna la mine, in luna a doua mi-a venit chiar super devreme (la 25 de zile), chiar daca luam utrogestan. Teoretic, daca se administreaza intre zilele 16-25, in ziua 28 vine. Daca il intrerupi si nu e sarcina, peste 3 zile o sa vina uratii. Nu e chiar hormon, este un progesteron natural, din cate am mai citit...

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marair spune:

Neata, fete dragi, dar cam ocupate!Mai, dar nu mai aveti timp deloc!Primavara lumea se mobilizeaza si nu mai are timp de net, se pare...doar eu sunt pe aici consecventa (de ieri).Silvana si eu am tenul , mai ales fruntea, plina de mici brobonele, care ma scot din sarite, mai ales ca folosesc 4 Utrogestan pe zi.Ce sa fac, asta este!In plus,ma cam doare burtica...Ieri am avut o zi groaznica!Daca si azi ma simt la fel, il sun pe Tutu, ca nu-mi plac deloc senzatiile astea, ca si cand mi-ar veni CM-ul.Cica sunt de fapt contractii, ceea ce s-a constituit pentru mine ca un mare morcov cu tot cu frunze in meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Marair, nu te mai gandi la rele, sunt sigura ca va fi bine... Moisa chiar spunea ca sunt normale micile dureri asemanatoare cu cele de ciclu (nu sunt groaznice, nu?). Hai te rog eu, fii cumintica si mai ales, relaxata, nu face efort si papa cat mai sanatos, da? Si ai sa vezi ca totul va fi in regula timp de 9 luni ( si dupa aia)

Da, Silvana, are dreptate Bubu, si la noi utrogestanul a dat cateva zile de intarziere, eu din cauza asta am si renuntat sa il mai iau luna urmatoare si m-am trezit cu....mici sangerari zilnice. Unii zic ca au fost de natura hormonala, altii au zis ca a fost de la col, mister total. Dar poate ca intarzierea la mine a fost si din cauza ca eu nu prea eram obisnuita cu utrogestanul, ai vazut ca luna urmatoare Bubulinei i-a venit CM devreme, desi lua utrogestan, vasazica nu e o regula...

Fetelor, eu o sa intru mai putin zilele astea, mai ales ca maine plec la munte (pana duminica), asa ca probabil ne "auzim" luni, cu forte proaspete!

Va pupica fata pe toate tutunistele! Sa aveti un week-end minunat!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Heiii! Gata, in Z35 am si eu CM! Ovulatia a fost in Z16, ce parere aveti de faza luteala de 19 zile?!
Doua saptamani parca am fost teleghidata, sigur-sigur am avut depresie de la utrogestan, ca altfel nu imi explic de ce azi ma simt asa bine.
Luna viitoare fac o analiza de progesteron dupa ovulatie, ca sa vad cum stau, am de gand sa ii zic lui T sa nu imi mai dea U, prea mi-a fost rau! Ma durea cand uterul cand un ovar cand celalalt pana spre genunchi cobora durerea, si asta si in somn. Ca sa nu mai spun ca de la ovulele bagate intravaginal facusem si o usoara infectie urinara (cred ca sunt sensibila la excipienti)pe care am tratat-o rapid cu albastru de metil.
Amely, cred ca sangerarile au fost hormonale la tine, pt ca se obisnuise organismul cu mai mult progesteron. Imi dau si eu cu parerea!
Bubulina, ti-a raspuns dr Andritoiu la e-mail? Eu m-am apucat sa fac tratamentul dumnealui. E usor de tinut. Nu am gasit, in schimb unguent Nikeprop pentru burtica. Iar de spalaturi nu m-am apucat, oricum o sa fac de putine ori pe luna, nu sunt adepta irigatiilor. In rest, sunt cuminte.
Sa aveti un we minunat si La Multi Ani pentru Florine!

Silvana

Mergi la inceput