Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-5
Raspunsuri - Pagina 6
bubulina1 spune:
Silvana, nu mai fii trista! Stiu ca fiecare luna este foarte importanta in cazul tau. Ai incercat sa faci tratamentul lui Andritoiu pe care ti l-am scris? Uite, te luam de manuta si te tinem bine, sa nu cazi in depresie, k?
Amely, am asteptat ieri un semn de viata de la tine, era sa te sun pe la 21-22, dar nu stiam daca nu cumva fac o gafa, asa ca m-am abtinut. Asteptarea a meritat din plin, ma bucur din suflet ca am avut dreptate (nu merita niciodata sa-ti faci sange rau fara sa stii sigur un anumit lucru). In principiu, e bine ca te-ai apucat iar de naturiste, parca vad ca nu mai apuci sa faci laparo si ne anunti peste o luna ca esti ! Uneori, dupa furtuna, mai rasare si soarele!
Madyn, esti oricand binevenita, ne mai ridici moralul! Sa-ti traiasca puiutul si sa fiti sanatosi!
aurelia77, spor la treaba! Eu nu am timp mai deloc, noroc ca am facut acum o luna curatenie generala, acum le mai carpim nitel. Si referitor la spermograma, un alt medic mi-a zis ca cea de la IDS nu e completa, prin urmare noi o vom repeta la Medsana. Acolo se analizeaza IN TIMP comportarea gigeilor si se pare ca este destul de important.
kitty_nic spune:
la fete.
Amely scumpo, in primul rand felicitari pentru rezultate. Stiu ce simti si cand afli ca "s-ar putea" sa fie rau, si cand vezi rezultatul NEGATIV. si astept sa revii mai activa, ca ti-am cam dus dorul pe aici.
Madaluta sunt intr-u totul de acord cu tine. Fara voia si ajutorul lui Dumnezeu nimic nu se poate rezolva.
Madyn felicitari si sarcina usoara. Iti urez o sarcina frumoasa, nastere usoara si un bebe sanatos, frumos si bun.
Aurelia, sa stii ca si eu fac monitorizari in saptamana 17-21, asa ca hai sa-i poate ne aduce iepurasul ceva, cu ochisori (eventual).
Silvana sa te mai bucure un pic si sa te mai optimizezi nitelus macar.
multi la toata lumea.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
Amely spune:
Bubulina, Kitty
Silvana, chiar asa, de ce nu faci tratamentul lui Andritoiu? S-ar putea sa fie foarte eficace, eu dupa ce termin cu tratamentul pe care il fac acum, am de gand sa il fac si pe asta, pe baza de apilarnil, miere si propolis , mai ales daca la laparo imi gaseste T. endometrioza. Eu ma rog sa nu am, dar sunt pregatita sa lupt si cu asta, si cu orice mi-ar mai rezerva soarta, numai sa vina odata bebita.
Fetelor, am uitat sa va zic, am vorbit cu Marair, punctuletul e bine, l-a vazut azi la eco, T. i-a masurat bataile inimii si a fost super-incantat! De ea, ce sa va mai zic, era in al noualea cer!
Pupici!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
aurelia77 spune:
Kitty nic pe mine m-a chemat in ziua a zecea si apoi nu mi-a mai spus nimic.Cand o sa ma ma i cheme dupa ziua a zecea.Cred ca nu mai poate decat in ziua a 12 adica vineri si dupa aceea banuiesc ca numai de luni incolo pentru ca banuiesc ca nu in ziua de Paste.Tu ce zici?
Bubulina tu zici sa ma duc sa fac spermograma la Medsana direct desi dr.mi-a spus la IDS (la care sun de azi dimineata si nu-mi raspunde decat faxul).Nu stiu ce sa fac .Ma indoiesc ca il voi putea convinge pe sotul meu sa o faca si a treia oara.Prima data am facut-o la noi si ia iesit buna.Cred ca v-am mai spus ca eu am mai rams insarcinata.Nici nu stiu ce sa fac.
bubulina1 spune:
aurelia, eu ti-am zis care este diferenta intre cele 2 analize. Sa-ti mai spun ca la IDS costa 900.000 si la Medsana costa 550.000? Lasand banii la o parte, si cea de la IDS e buna daca mergi numai la Tutu. la ce numar ai sunat? Vezi ca numarul e ceva cu 63 la coada, mie imi scrisese Tutu ceva cu 62 si tot cu faxul am vorbit...
Speranta moare ultima!
SilvanaPopovici spune:
Mai fetelor, Bubulina si Amely, sunteti extraordinare!
Stiti de ce intrasem eu acum pe DC? Sunt intoarsa special la serviciu (acasa nu am net) sa dau listare la reteta prof. Andritoiu, sa merg sa-mi cumpar ce trebuie ca vreau sa ma apuc, de maine cu ceaiurile si cum vine CM si cu produsele din miere!
Important, stiu eu, e sa-mi revin psihic, mi-a dat si dipherelyne-ul asta niste stari mai...nu vreau sa-mi amintesc. Daca ar fi, Amely, numai testul negativ, crede-ma nu m-ar afecta atat. Adunat la altele ale mele, na, uite cum ma laud!
Aurelia, multumesc ca te-ai gandit cum sa ma scoti din starea in care sunt si mi-ai dat sugestia cu curatenia, dar nu stau deocamdata in casa mea (sunt in mutari la Bucuresti de vreun an jumate) si iti dai seama, n-am niciun chef de muuult timp de curatenie. Si mancarea o iau semipreparata, ca daca sunt singura, nici sa mananc nu imi vine. Sotul meu lucreaza in Bucuresti iar acum e in strainatate pana la Pasti.
Kitty te pup eu pe tine!
Hai, promit ca ma linistesc cum apar vampirii!
Multa bafta fetelor (Amely, o sa fie bine) sa fiti sanatoase si sa prestati cu spor!
Silvana
aurelia77 spune:
Multumesc mult Bubulina.Daca zici ca e mai bine la Medsana si din pct.de vedere financiar m-as duce acolo.Dar oare nu o sa se supere dr?Nu stiu nici un nr. de la Medsana.Ai putea sa-mi dai unul.Unde se fac recoltarile acolo pentru ca este exclus sa mergem cu ea de acasa.Au un loc special ceva?
lauravoinicu spune:
Fetelor , mi-ati lipsit , imi place ca sunteti pe prima pagina si se simte mult optimism .........
Eu dupa 2 zile de bocit mi-am revenit...... acum stau bine emotional , dar din pacate fizic nu ma simt deloc bine , am dureri groaznice ciclul acesta ,o fi de la endometrioza ? am eliminat o chestie ciudata mare cam cat un deget , ce poate fi ?
Va pup !
marair spune:
Fetelor, va pup pe toate!Credeati ca v-am parasit?Nuuuu, va fac galerie, va trag dupa mine, nu ma las.Laura, nu mai plange, draga mea!Lasa ca luna viitoare o sa fie cu noroc.Nu e un semn bun ca ti-a venit totusi ciclul, ca stiam ca ai probleme.Un ciclu lung creeaza conditii bune pentru o implantare de succes, asa ca nu te lasa, da?
Amely, noi vorbiram azi la telef, ca sa-ti mai zic decat ca sper sa nu mai fii asa panicoasa, ca totul va fi bine!Cat despre laparo, nu te mai pacali ca nu ai timp...stiu ca ti-e frica..e normal...dar it's not such a big deal!Fa-ti timp, ca sa scapi si de piticutii aiade pe creieras, caci eu nu cred ca ai nimic, cred ca esti doar cumplit de stresata.Uite, eu iau magne B6, ia si tu, ca face bine la stress
Fetelor, va tin pumnii tuturor si va pup cu drag!Maine ma duc la Cantacuzino, ca cei de la IDS sunt tare neseriosi.Ma duc sa fc acel set de analize, poate am rezultatul pana de Pasti.Ce sa va spun, luni cand am fost la Tutu am fost complet coplesita...mergeam pe strada si radeam si plangeam in acelasi timp.Acum, ca l-am vazut pe bebe cum ii bate inimioara, vorbesc mereu cu el.E minunat, veti vedea si voi, ca Doamne-Doamne va va darui si voua un bb cat de curand.Voi trebuie doar sa va faceti partea voastra, sa fiti cat mai putin stresate si restul stiti voi ce si cum si o sa vedeti ca minunea vi se va intampla si voua.Va pup si va imbratisez pe toate!Si ma bucr tare mult pentru tine, madaluta.Fatelor, schimbati-va nickul cu ceva care incepe cu m ca se pare ca merge...
kitty_nic spune:
io fetele 'optimiste si gravidute', dar chiar sa va gasesc pe pagina doi nu ma asteptam de la voi.
Ce mai faceti voi de sunteti asa ocupate si nu mai veniti pe aici?
Ce aveti in plan sa va aduca iepurasul?
Marair are dreptate cu 'm'-ul. Se pare ca ploua cu bebelusi la fetele cu initiala nick-ului 'm'.
multi la voi
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.