Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-5
Raspunsuri - Pagina 5
Amely spune:
Claucia, se pare ca am gandit amandoua in acelasi timp
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
aurelia77 spune:
Multumesc mult fetelor.Sunteti niste scumpe.
Intre doua geamuri mai trag o fuga la calculator.Eu sunt acasa si m-am hotarat sa spal geamurile pentru ca incep orele de-abia la ora 13.
SilvanaPopovici spune:
Buna fetelor, luati un de la mine!
Multe, multe felicitari Madaluta! Sa te ajute Dumnezeu in continuare, sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos de care sa va bucurati, tu si sotul, toata viata!
Eu nu am mai scris pt ca am o stare cam proasta si am zis sa nu va molipsesc. Am un test Ozone negativ in Z30, sotul nu mi l-am mai vazut de 2 saptamani si am sanse de-abia de Paste, de serviciu nu am chef - asa ca vedeti, nu prea am motive de bucurie. In mod normal, poate as fi trecut mai usor peste toate astea, dar mai sunt si altele din spate, o sa astept sa-mi revin (poate e si din cauza ca se apropie CM, dupa ce trece s-ar putea sa mi se traga fericirea de la estrogenul in crestere).
Uite, apropo de ce zice madaluta si alte fete care au ramas insarcinate de curand, sa stiti ca Acatistul Sfintilor Ioachim si Ana face minuni intr-adevar! Stiam si eu de lucrul acesta. Numai ca, parca a fost un facut, nu am avut pur si simplu, nicio tragere de inima sa il citesc in aceasta perioada! Nu ca nu as fi vrut, ci am stat asa, absenta la toate, stiind sigur ca nu mi se poate intampla ceva grozav.
Hai ca v-am dezamagit suficient!
Promit sa fiu mai cuminte.
Silvana
aurelia77 spune:
Sivana,stiu prin ce treci nici nu sti de cate ori am gandit la fel ca tine.Sper din tot sufletul sa lasi deoparte toate gandurile nagative si sa faci ceva care sa te scoata din starea sta.Eu de exemplu m-am apucat de curatenie.Pa re amuzant nu?Dar sa sti ca functioneaza.Normal sa te simti asa si sa nu ai chef de nimic cand cea mai mare dorinta a ta nu se indeplineste.Dar eu zic sa ai speranta si incredere in Dumnezeu si pana la urma vei reusi.Fetele gravidute ne-au promis ca vom trece la un site al garvidutelor dr.Tutunaru.Eu zic ca vom reusi.
Pentru tine si toate fetele
MADYN spune:
Dragele mele,
Sint si eu o pacienta a dr.T - dar sint la el numai de cind am ramas gravi. Va citesc zilnic si tot zilnic va tin pumnii.
aurelia77 si eu am programere la dr. pe data de 21, seara, chiar inainte de Sf. Pasti, asa ca nu-ti fie teama ca nu ii arde de consultatii in saptamina aia. Oricum am inteles ca luna viitoare va sta mai putin prin tara si o sa-l prinzi mai greu. Hai curaj...si nu pierde luna...Doamne Doamne intelege lucrurile astea si nu se supara.
Si pt toate fetele (si sper ca va suparati am intrat aici)
PS: si eu am asteptat mai mult de 2 ani BB, care inexplicabil nu venea. In acest timp am citit Acatistul Sf. Parinti Ioachim si Ana -40 de zile la rind si rezultatul nu a intirziat prea mult.
23+
Bebelica
Amely spune:
Silvana, pup io ochisorii tristi... Testul ala negativ e de vina, nu-i asa? eu din cauza asta am renuntat sa fac teste mai devreme de ziua 30, de teama dezamagirii. Dar oricum ar fi, capul sus, ca urmeaza o noua luna, o noua sansa, nu? Hai te rog eu, nu mai fii trista, ca o sa fie bine in curand!
Madyn, nu stiam ca T. consulta si in zilele de Paste. tie si bebelinei!
Pe de alta parte, plecatul lui din tara e o veste proasta, pt. ca eu vroiam ca la sfarsitul lunii sa programez laparoscopia... Dar parca e un facut, mereu se intampla cate ceva... Incepand cu luna mai, pana prin septembrie, nu voi mai putea eu, ca urmeaza o perioada aglomerata la servici si nu pot sa lipsesc. Iar timpul trece...fac 30 de ani, si tot asa...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
Amely spune:
Danutza... nu m-ai uitat... dulce si iti multumesc inca o data pentru tot. M-a ajutat mult ceea ce mi-ai scris si am trecut mai usor peste frica.
Pozici cu noi
dana p. spune:
Ma bucur daca ti-am fost de ajutor.In legatura cu laparoscopia sa stii ca in cel mult de 3 zile te refaci si poti sa mergi la servici. Sau poate vorbesti cu doctorul sa te opereze vineri , sambata iti da drumul acasa si luni poti sa mergi la servici. Eu m-am operat miercuri, joi am iesit din spital iar vineri as fi putut sa merg la servici ,dar nu am vrut pentru ca era in ziua aia inmormatarea papei Ioan Paul al IIlea si am vrut sa vad in direct , si nu m-am dus , dar luni eram fresh la servici nici nu ziceai ca fusesem operata.Si avem concediu medical dupa ce am iesit din spital 7 zile.
Te pup
Dana
Poze
aurelia77 spune:
Madyn ,multumesc mult.Cred ca o sa incerc de saptamana viitoare sa merg macar inainte de Paste.Oricum dr.ia cerut din nou sotului meu spermograma la IDS asa ca o sa profitam de vacanta de Paste ca sa ne ocupam de asta.Nici noi nu putem pleca de la servici in fiecare zi mai ales ca suntem amandoi la aceeasi scoala si fiecare mai avem cate un job.Va dati seama ca timpul nostru este mereu ocupat asa ca incercam din rasputeri sa le facem pe toate bine.