Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-5
Raspunsuri - Pagina 4
kitty_nic spune:
multi la fete. Mi=-a fost un dor de voi, de nu pot sa va spun, dar am avut un program ingrozitor de incarcat in ultimele zile. Eu acasa nu am internet, asa ca daca la serviciu nu reusesc sa vorbesc cu voi, adio pana ziua urmatoare.
Vineri am avut de alergat pe la Administratia Financiara si m-am intors tarziu, asa ca am avut de recuperat in doua ore ce se stransese pentru o zi intreaga, in we nu am venit la munca, iar astazi abia acum am ajuns la birou, dupa alta tura data la Administratie. Si dupa cum v-am mai spus imi era asa dor de voi si de vesti de la voi, incat nu mai conteaza cat am de lucru, am intrat sa va pupic.
Am venit sa va dau si o veste senzationala: vineri seara, la ora 23.07 a nascut prietena mea (de care v-am mai povestit eu ca plecase sa mai nasca odata) cea mai frumoasa bebelusa pe care am vazut-o eu vreodata. O cheama Andreea, are 3,200 kg, 49 cm si Apgar 10. Este splendida, superba, activa si cel mai mare impact pe care l-a avut vreun bebelus asupra mea. Cand o sa am poze cu ea, am sa le postez sa o vedeti si voi.
In alta ordine de idei mie aproape ca mi-a trecut CM si ma pregatesc sufleteste pentru inca o luna de sperat.
Laura, fii tare ca vine el bb cat de curand!
Amely, bafta azi la rezultate! Asteptam vesti.
Madaluta, felicitari si o sarcina usoara, cu un bebe sanatos si frumusel.
Bubu, felicitari pentru analiza negativa.
Silvana, Marair, Marinar, Danotino, Micam si la toate fetele, pomenite aici sau nu, multi multi pupici.
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
marinar spune:
Kitty sa traiasca bebelina si sa se faca mare.
Si matusa mea, care are 40 de ani, a nascut azi, normal, o fetitza de 3,200. Cm nu stiu pt ca taticul era asa de emotionat incat a uitat. Este primul lor copil care a venit dupa muuuuuuuuuuulti ani.
marina
pozici
aurelia77 spune:
Buna fetelor,Sunt foarte trista.Asdtazi de dimineata mi-a venit CM.Nici nu stiu ce sa fac.Dr.m-a chemat a zecea zi de la ciclu pentru monitorizare .A zecea zi cade miercuri inainte de pasti si dece in zilele urmatoare s-ar putea sa fie chiar de Pasti .Nu stiu ce sa fac.Sa sun si sa ma duc luna asta.Sincer nu cred ca-mi arde de monitorizari nici mie nici dr-lui in zilele de Pasti.Voi ce ziceti sa sun?
Madaluta felicitai pentru bb.Sa ai o sarcina usoara.
Pupici la toate fetele.
madaluta spune:
multumesc pt incurajari fetelor. am mai facut astazi un test de sarcina si a iesit tot pozitiv si imediat m-am si infiintat la medicul meu de aici k sa vad dc totul e ok. bineinteles k atunci cand a auzit k am doar 3 zile de intarziere mi-a spus k la echo nu se vede nimic si m-a trimis sa fac maine un bhsg.reusita mea se datoreaza si dr T , dar in cea mai mare parte lui Dumnezeu.eu luna aceasta am citit Acatistul Sfinitlor parinti Ioachim si Ana, am tinut post miercurea si vinerea, m-am rugat mai mult la D-zeu decat de obicei, am facut spalaturi cu ceai de galbenele,...In afara de asta la ultimul CM am facut si injectii cu polidin cate 2 timp de 5 zile
eu nu sunt propriu-zis pacienta d-lui dr , ci doar mia facut laparoscopie, in urma careia mi-a confirmat septul uterin si m-a recomandat unui medic de la polizu sa imi taie septul histeroscopic.histeroscopia si laparoscopia le-am facut in ian -febr, api pe 15 febr din nou histeroscopie de control.nu am facut stimulare pt k deja trecuse perioada in care trebuia sa le fac.am fost la echo in z 17 macar sa vad dc ovulez si nici urma de foliculi.iar in ziua 21 mi-am facut prolactina si progesteronul care au iesit cam mari.nici cu prestatul nu ne-am omorat caci ne-am gandit k e post si nu e bine, dar tot nu ne-am putut abtine de 2-3 ori .deci nimic din toate astea nu m-au mai facut sa sper luna asta. Si totusi minunea s-a intamplat.sper sa ma ajute D-zeu in continuare si sa nu mai am probleme...iar voi, rugati-va cu credinta la Dumnezeu si cititi acatistul acesta.face minuni.Apropo, pe 15 cand am facut histeroscopia la noi in salon a venit o tanara insarcinata sa isi intreneze mama.Cand ne-a auzit k vrem un bb (mai erau fete acolo pt aceeasi pb)ne-a sfatuit sa citim acest acatist pt k ea asa reusise dupa 14 ani.a scos din poseta o multime de carticele de rugaciuni si ni le-a dat.dar eu cand am ajuns acasa imediat am cautat pe net acest acatist si l-am citit de atunci.Credeti k sunt doar simple coincidente? eu nu cred, si m-am convins inca o data de puterea lui D-zeu....
va pup si va doresc tuturor sa va implineaca D-zeu rugamintea
bubulina1 spune:
madaluta, iti doresc sarcina usoara si bebic sanatos!
Eu te-am trecut deja pe listuta a doua! Vedeti fetelor, ca se poate?
Cine mai urmeaza?
Amely, nu ai nicio veste?
Speranta moare ultima!
Amely spune:
Buna fetele!
Madaluta, ma bucur din tot sufletul pentru tine Intr-adevar, Dumnezeu face minuni...
Eu am avut tot timpul incredere ca ma va ajuta, indiferent care vor fi rezultatele la analize. Si m-a ajutat. HPV si PAP mi-au iesit perfecte. Am plans de bucurie, dupa cat zbucium a fost zilele astea in sufletul meu... Si mi-am promis sa continui regimul de viata sanatos pe care mi-l propusesem daca ar fi iesit ceva rau.
Poate ca a fost un semn de la El de care trebuie sa tin cont, si sa pretuiesc mai mult sanatatea pe care o am in momentul de fata. Si acelasi lucru va sfatuiesc si pe voi, respectati-va corpul si sanatatea, si in felul asta ii veti ajuta pe bebeii vostri sa vina mai usor!
Totusi, d-na Badea mi-a zis ca, intrucat primul rezultat iesise mai prost, sa repet PAP peste 4-6 luni, ca sa fim siguri ca e totul ok.
Kitty, esti o scumpa... cu ajutorul tau am trecut mai usor prin momentele acelea de cosmar... Uite un , pentru sufletul tau minunat!
Bubulina, si tu esti o super-fata, si sper sa aud ca intr-o luna doua spermograma sotului este mult mai buna! Cu tratament, vointa si relaxare fizica si psihica, are toate sansele, si tu vei reusi sa ramai !
Marinar, felicitari pentru matusa ta, sa-i traiasca bebelina si sa fie sanatoasa. Intr-adevar, nu-i lucru usor sa reusesti sa devii mama la 40 de ani. Toata stima
Aurelia, imi pare rau ca esti trista... Eu zic sa nu te stresezi cu monitorizarile de Paste,eventual prestati liber si poate Iepurasul va va face un cadou frumos!
Eu sunt in continuare pe tratament naturist-homeopat (e o combinatie). In primele zile mi-a fost mai greu, dar acum am inceput sa ma obisnuiesc.
Cam atat... In rest, astept vesti de la voi. Marair, cum a fost ieri la eco? ce a zis T.? povesteste-ne si noua!
Va pup pe toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
aurelia77 spune:
Buna fetelor,
Madaluta sunt convimsa ca ai dreptate.Acum am sa va spun ceea ce am facut eu Duminica.V-am mai spus deja ca sunt din Tr.Severin,si in zona noastra sunt mai multe manastiri cunoscute.Duminica dimineata dupa chef de la banchet desi earam foarte obosita m-am trezit ,m-am urct in masina si am mers la o manastire la Orsova la 30 km.de orasul meu.Cand am ajuns acolo am primit o lovitura de soc.Erau acolo o multime de masini din toate colturile tarii iar manastireas era neincapatoare.Am stat la slujba iar can am iesit de acolo parca eram cel mai odihnit om din lume.Aveam o stare de spirit deosebita nici nu-mi venea sa cred.Nu v-am mai spus dar eu cand am fost la dr.Tutunaru luna trecuta am fost si la Giulesti pentru ca am acolo o prietena care este asistenta sefa.Ea m-a dus la dr.Ion Ionut care dupa ce m-a vazut si mi-a vazut analizele mi-a spus ca probabil ca sunt unul dintre acele cazuri care nu se pot explica.Eu am facut deja HSG la Timisoara anul trecut ,si spermograma sotului.Am si ovulatie pentru ca de atatia ani (3 si jumatate )am invatat deja sa ma urmaresc.Prietena mea mi-a spus atunci sa tin post si sa ma rog mult pentru ca se va intampla pana la urma.Am fost putin surprinsa ca un cadru medical care a vazut atatea zeci de cazuti mi-a recomandat asa ceva.
Deci sunt convinsa madaluta ca Dumnezeu te-a ajutat sa-ti indeplinesti visul pentru ca ai dovedit ca esti un bun credincios si El a considerat ca este timpul.Va sfatuiesc pe toate sa mergeti la biserica la maslu este o slujba speciala pentru cei bolnavi sau cui alte probleme de sanatate.Intrebati protul de la biserica cand se face pentru ca fiecare biserica o face in zile diferite.
Sper sa nu ma credeti din alta lume dar am simtit nevoia sa va impartasesc ceea ce cred eu poate va mai ajuta si pe celalalte.Si de ce nu poate si pe mine.
Va-m scris aseara ca inca nu stiu ce sa fac sa ma duc sau nu pentru monitorizari luna aceasta?
Dumnezeu sa va ajute sa va indepliniti toate visele.
aurelia77 spune:
Amely ma bucur din suflet pentru tine ca ti-au iesit analizele bune.Acum poate luna viitoare o sa-ti aduca si tie iepurasul un bb.
Bubulina sper ca inca ai credinta si o sa vezi ca totul se va rezolva.Sunt convinsa de asta.
Madaluta poate ne trimiti si noua Acatistul Sfinitlor parinti Ioachim si Ana,ca eu nu-l gasec pe net.
O zi placuta tuturor.
claucia spune:
Pentru cine vrea acatistul Sf. parinti Ioachim si Ana, aici l-am gasit eu: http://acatiste.crestinortodox.ro/acatiste_Acatistul_Sfintilor_si_Dreptilor_Dumnezeiesti_Parinti_Ioachim_si_Ana-130-5018.html
Si aici pe toate: http://acatiste.crestinortodox.ro/Acatiste.html
Am citit si eu aici ieri si l-am cautat. O sa il citesc si eu.
Va pup
Claudia
Amely spune:
Aurelia scumpa, eu l-am gasit, uite iti dau un link (acatistul este foarte lung, fiind alcatuit din mai multe parti)
http://acatiste.crestinortodox.ro/acatiste_Acatistul_Sfintilor_si_Dreptilor_Dumnezeiesti_Parinti_Ioachim_si_Ana-130-5018.html
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi