Mamici de mai-iunie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Mag, la marketurile gen Bricostore ar trebui sa aiba asa ceva, adik materiale pentru protectie. Si la Valea Cascadelor, care, stiu, nu este chiar asa de aproape de tine... Folii de plastic au sigur la Practiker iar banda adeziva din aceea groasa, maron, sigur gasesti in diverse magazine de profilul asta.
Lacri

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

am o intrebare pentru voi -deoarece aveti sarcina mai mare si probabil ati trrcut prin aceasta problema:
pentru a doua oara am simtit ca explodez, ca imi explodeaza stomacul, spatele, coastele
asta s-a intamplat azi nopate
am luat un no spa , am , am baut unceai si fff greu m-am calmat
eu am si o gastrita si m-am gandit ca e din cauza asta
dimineata am zis sa nu mai mananc normal si am mancat o babanana ca sa imi iau pastilutza............ am patit acelasi lucru
pe urma am zis sa fac o supa de pui si am mancat 2 morcovi si iar explodez.
nu am reusit sa vorbesc cu dr ginecolog dar medicul de familie mi_a zis ca imi creste uterul si din cauza asta si sa iau maalox
vi se pare normal ca la o banana si la 2 morcovi mancati cu pauza intre sa patesc atat de rau????
inca mi-e rau si nu stiu ce sa fac, sper sa reusesc sa aflu ce trebuie sa fac, ca mai putin de atat nici nu ai cum sa mananci

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Adela si eu mai am stari dintr-astea....le iau ca atare pt ca ma gandesc cat de inghesuite sunt toate in burtica mea. Dar nu mai e mult. Stiu ca suna aiurea , dar stai cat se poate de cumintica si asteapta sa treaca.

LYLY merci ca nu m-ai uitat cu paturica bleu...daca pica nu rata!

Nu stiu cat e de obisnuit/neobisnuit (sunt in sapt 31) dar eu simt ca Piciul meu s-a intors in pozitia cu capul in jos de vreo 5 zile. Ma simt muuuuult mai bine desi mai are puseuri de activitate . O fi normal???

Roxana Claudia

http://community.webshots.com/user/Roxaniciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Buna!
Multumesc tuturor pt felicitarile de "schimbare de sex"!Nu va mai numesc pt ca si eu ca si Flory n-am reusit sa adorm dupa tura la baie si sunt zombilica ca ea.

Ioana,nu am dovada,mi-a stat pe limba sa cer poza cu dovada dar nici acum nu stiu de ce n-am cerut,eram poate prea surprinsa de surpriza care mi-a facut-o baiatul.Dar am vazut si se vedea f clar,chiar si acum parca vad.

Cum a fost pt Katja si Oana a 3-a zi de gradi?

Ieri in parc am povestit cu o doamna draguta care avea 2 copii,fetita fiind mai mare decat baietelul cu 2,7 luni.Ma interesa cum e cu o fetita mai mare si un baiat.........si din vorba in vorba ajungem la subiectul medic si aflu ca sotul ei e doct la CFR 2 si-l cheama Faithi(nu stiu exact cum se scrie)Va dati seama ca ma interesat cum nasc sotiile de medici obstetricieni si am fost surprinsa cand mi-a spus ca a nascut natural fara anestezie(completand ca nu e buna anestezia)doar cu anestezie locala(adica xilina in muschiul perineului).....cu epiziotomie....si spre sfarsit i-a pus perfuzie ca-i venea sa impinga si nu era dilatata de tot.I-am zis ca nu mi se pare normal ca un medic sa faca cezariana fara motive(sa nu ma bateti care faceti asa,asta gandesc eu)si ea a zis ca asa e dar pt medic e cel mai simplu sa faca cezariana.Asa ca mai ganditi-va ,daca un medic nu face sotiei lui cezariana sau anestezie, inseamna ca stie el ce stie.Dar,fiecare alege !

Irinel,incepem galeria?

Va si va doresc o zi buna!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">28 sapt cu &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fetelor, azi nu am fost in zona pentru a am.....dormit pana acuma! M-am trezit de dimineatza, am pregatit copilul de gradinitza, l-am predat sotului , m-am mai fatzait putin si m-am culcaaat! Zic ca e bine sa-mi fac rezerve de somn pentru mai incolo ca doar o luna mai am pentru viata sociala si somn!

Astept vesti de la cele care merg azi la Nayel. Noi vom merge joia viitoare cel mai probabil.

Cristina chiar azi planuisem sa te dau disparuta si sa te strig tare pe aici! Bine ca esti in regula...scrie si tu mai des ca ne dai palpitatii!

Stiti cine a mai disparut? Crisbar! Si chiar ma ingrijoreaza , ca ea era cu mici problemutze! Eeee....ia fa-te-'ncoa, Crisbar!

Distractie placuta la gradina botanica, va rog sa faceti o inspectie si un traseu bun pentru 13 iunie, stii tu , Lyly!

Luana, ii spuneam si Carminei capitolul trecut ca nu mai pot abuza de sotz cu mersul asta la Bucuresti...il mai las sa mai respire si el vreo doua weekenduri si apoi incep iar! Ca de altfel mie mi-ar arde talpile!

Ioana 34 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

quote:
Originally posted by Lya
Va dati seama ca ma interesat cum nasc sotiile de medici obstetricieni si am fost surprinsa cand mi-a spus ca a nascut natural fara anestezie(completand ca nu e buna anestezia)doar cu anestezie locala(adica xilina in muschiul perineului).....cu epiziotomie....si spre sfarsit i-a pus perfuzie ca-i venea sa impinga si nu era dilatata de tot.I-am zis ca nu mi se pare normal ca un medic sa faca cezariana fara motive(sa nu ma bateti care faceti asa,asta gandesc eu)si ea a zis ca asa e dar pt medic e cel mai simplu sa faca cezariana.Asa ca mai ganditi-va ,daca un medic nu face sotiei lui cezariana sau anestezie, inseamna ca stie el ce stie.Dar,fiecare alege !
Nu mai stiu

Lya, asa am nascut si eu: natural, fara nici un fel de anestezie, cu epiziotomie. La inceputul sarcinii ma guduram si eu la gandul unei cezariene (ca deh, muream de frica durerilor), dar doctorita nici n-a vrut sa auda. Mi-a spus ca daca vreau cezariana, sa-i duc scrisoare medicala pe un motiv real. Apoi am mai studiat problema si mi-am dat seama ca cea mai buna alegere e nasterea naturala. Daca dilema cezariana/nastere naturala era rezolvata, mai ramanea problema anesteziei pe care am rezolvat-o repede la ultimul control inainte de nastere, cand am intrebat doctorita ce parere are. Nu mai tin minte exact ce mi-a zis, oricum ideea de baza este ca mi-a trecut imediat "pofta" de anestezie .

Asa ca ,acum la a doua nastere nu mai am nici o dilema referitoare la cezariana/nastere naturala, respectiv anestezie.

Pe mine ma mira cel mai mult ca in Bucuresti sunt destui medici dispusi sa macelareasca gravidele la cerere. Aici, cam toti medicii refuza cezariana, daca nu ai motive medicale bine-intemeiate.

Simona 35+ sapt si Sorina 12 Noiembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

Ioana, buuuunaaaaa diiimiiiineaaaataaaaa!!!! ..........la pranz. Mi se intampla si mie fooooarte des in ultima vreme .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by amalisimona

Pe mine ma mira cel mai mult ca in Bucuresti sunt destui medici dispusi sa macelareasca gravidele la cerere. Aici, cam toti medicii refuza cezariana, daca nu ai motive medicale bine-intemeiate.

Eu nu consider ca o operatie cezariana executata dse un medic bun si priceput echivaleaza cu o "macelarire" asa cum plastic te-ai exprimat tu...
Te-as ruga - din punctul meu de vedere - sa-ti pastrezi pt tine acest gen de opinii macar din considerente de respect fata de fetele care au deja o cezariana sau mai multe si care in nici un caz nu cred ca se simt "macelarite"... si fata de fetele care opteaza pentru acest gen de nastere.
Cred ca fiecare are dreptul sa aleaga impreuna cu medicul ce crede ca i se potriveste mai bine si nu cred ca cineva face acest lucru "din inconstienta".
Probabil ca maternitatea din Brasov este vreun model de profesionalism si educatie medicala din moment ce se refuza cezariana "daca nu ai motive medicale bine-ntemeiate".

Multumesc!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 29+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Am fost si eu la doc de dimineatza si se pare ca totul e bine...in ciuda episodului de contractii pe care l-am avut marti noaptea.Am venit totusi oarecum bulversata pt ca pt prima data s-a pus problema nasterii naturale pe care eu nu o luasem deloc in calcul pana acum.Io eram croita pe cezariana din cauza chisturilor mele,dar se pare ca ele s-au resorbit pt ca daca mai erau cica trebuiau sa se vada pe eco.A zis ca si bazinul il am corespunzator...ramane de vazut cat de mare o sa fie bebe,ca daca ar fi la vo 3 kile 200 n-ar fi probleme,dar daca o fi de 4 kile(cum am fost io)facem cezariana.Oricum alegerea e a mea,numai ca eu nu stiu ce sa aleg.

Luni ma duc sa-mi recolteze secretie pt cultura de col,sa-mi cumpar trusa de epidurala care, indiferent de situatie o sa-mi trebuiasca si mai trebuie sa fac o ecografie dupa Pasti.A...si mai trebuie sa fac un consult cardiologic,pt ca in ultimul timp ma cam chinuie din cand in cand o oarecare tahicardie,si cica oricum e bine sa fie facut sa n-avem surprize cu anesteziile astea.

Cat am stat acolo sa astept...venisera 2 sa nasca...m-au impresionat mult ca erau asa emotionate...adik ele venisera la control si cand au iesit din cabinet le-au zis sotzilor lor "hai ca azi nasc".

Lyly...te-am vazut din taxi pe langa gradina botanica...Sincer,cred ca la colecistul tau n-o sa functzioneze nimik.Toate chestiile astea merg daca e de vina colecistul(ca e mai lenes,ca are pietre),dar din moment ce la tine e o compresie din exterior(adik un samburica neastamparat si cocotzat acolo),pana nu scapi de ea nu cred ca te lasa.A...si poate ma maistruiesti si pe mine cu privire la nasterea naturala...sa-mi zici de v-un exercitziu ...ceva de antrenament pt acasa....nu de alta...da sa nu fiu acolo complet anchilozata.

viviana 33w5d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana sunt bine, multumesc...doar ca mai mult am citit in ultima vreme...dar nici tu nu mai esti la fel de activa...

Mergi la inceput